اومدن ساده و ابتکاریش بکنن بعد یه مدت عادت می کنی اما بد نبود طرح گلسس 7 هم داخلش می ذاشتن البته سبک کردن 8 هم یکی دیگه از علت هاشهرنگ بندی درست بخوره تو سرشون
من موندم اینا میمُردن اگه یکم گوشه پنجره ها ، آیکون ها و نوار ها رو گرد میکردن تا گرافیک ویندوز زیباتر به نظر بیاد
حال آدم از این شکل های مربع/مستطیلی و گرافیک بی روح ویندوز، بد میشه
الان یه مشکلی هست منوی استارت همون رابط کاربری مترو هست یا مدرن منظور شما دسکتاپ هست؟درود
1سوال:
میشه تو ویندوز 8 کلا رابط کاربری مترو رو حذف کرد و همه ی قابلیت هاش رو آورد تو استارت؟
یعنی یه نرم افزاری باشه که مترو رو حذف کنه و به جاش استارت رو با اکثریت قابلیت ها احیا کنه.
الان یه مشکلی هست منوی استارت همون رابط کاربری مترو هست یا مدرن منظور شما دسکتاپ هست؟
عزیزم همیت الان هم اگه کاسپر رو دانلود و اپدیت کنی بعد اسکن به قدرت بالاش پی میبریتشکر
ای وای بر من اگه بخوام با دیال آپ مردنی کاسپر دان کنم یه چند سالی به عمرم اضاف میشه
میگم برای چی اسکن کنم 80% اصلاعات میپره؟؟؟؟؟
حالا نود قوی تره یا کاسپر؟؟؟؟
بقل دوستمون منهتن ،یه مرد منتظره یاری سبزتونه(help)
اگه نشتابید صاحب کامپیوتر هم ویروسی میشه:d
ببین سایت سازنده درایور مخصوص ویندوز8 داده یا نهمن این ویندوز 8 نصب کردم رو لپ تاپم.
توی تسک منیجر یه گزینه اومده برای هارد هست این همیشه خدا 100 هست. چرا؟
یعنی سی پی یو 40 درصده، بعد رم 80 درصد بعد یهو این گزینه درایو سی میشه 100 درصد و دستگاه میره تو هنگ.
چیز رو مخیه.
من که کزک نخواستم عسیسعزیزم همیت الان هم اگه کاسپر رو دانلود و اپدیت کنی بعد اسکن به قدرت بالاش پی میبری
شما زیلد به امار نود32 نگاه نکن همش بخاطر سبکیشه...قدرتی نداره! الان فن های نود32 میریزن اینجا
البته خودم کاسپر رو 1 ساله گذاشتم کنار.اول اوست داشتم بعد کوئیک هیل
در ضمن من اهل کرک کردن نیستم میرم از اینجا 3 تا 6 ماهه مجانی میگیرم
نکته: میتونی اپدیت رو جدا دانلود و نصب کنی!
من سیستمم چون پاکه پاکه کوییک هیل نصب کردممن که کزک نخواستم عسیس
شما میگی یک ساله کاسپرو گذاشتین کنار ، حالا چه انتی دارین رو سیستمتون؟؟؟؟
ممنون بابت پاسخ
چرا این app ها مترو کار نمیکنه ؟
نه دادا از ساک استفاده نمیکنم از وی پی استفاده میکنم کلا کار نمیکنه توی setting قسمت Sync برو شما ببین نوشته سوئیچ کنید به اکانت مایکروسافت ؟ وقتی ک میخوام سوئیچ کنم مینویسه به اینترنت وصل نیستید !!!Socks نسخه های قدیمی نصب کردی نسخه جدید از سایتش دانلود کن درست میشه
خیر ایدا نمی شه و این یه مشکل اساسی هست با این حال اگه sleep کنید یک راست دیگه می ره توی دکستاپ sleep برای 8 خیلی شبیه هابرنیت شده البته داخل منوی استارت که بشید اتومات اجرای دسکتاپ بالا میان حتی اگه نرید داخلشمنظورم همون modern ui هست. میگم هیچ نرم افزار یا راهی هست که کلا این رابط موزاییکی حذف شه و به جاش همون آیکون استارت توی گوشه ی سمت چپ تصویر اضافه شه.و نرم افزار ها و shortcut ها رو از اونجا جرا کنیم؟
یعنی کلا رابط موزلییکی حذف شه . تا روشن میکنی یه راس بری تو دسکتاپ و اصلا هم نیازی به modern نداشته باشی و کاراشو با start انجام بدی.
قسمت مترو = استارت هست هر حرفی تایپ کنید نرم افزارها رو میاره مگه استارت قبلی چی داشت که مترو نداره :dیعنی کلا رابط موزلییکی حذف شه . تا روشن میکنی یه راس بری تو دسکتاپ و اصلا هم نیازی به modern نداشته باشی و کاراشو با start انجام بدی.
سلام این کرکی که دادین میشه باهاش ویندوز رو اپدیت کرد ؟ یعنی منظورم اینه اگه اپدیت کنیم ویندوز دوباره دی اکتیو نمیشه ؟