همه چیز درباره Windows 8

کلی آپدیت جدید اومده! نصب کنید برای کرک مشکلی ایجاد نمیکنه.
برای Office 2013 هم خیلی اومده اما ترجیحا نصب نکنید شاید کرکش رو برداره!

attachment.php

Attachments

• gsg.jpg
    gsg.jpg
    70.9 KB · مشاهده: 66
من که هر بار اپدیت می کردم کندتر می شد pc همشو پاک کردم هیچ مشکلی هم نیست

خب درایو c سنگینتر میشه! اما ماله من سریع و سریعتر میشه! :دی کلا من علاقه عجیبی به آپدیت کردن دارم! :دی برو اولین پست تاپیک رو ببین از چه زمانی دارم ویندوز 8 رو میریزم رو سیستم! :دی

دوستان از دیروز کروم مثل برنامه های Win 8 شده :|
یعنی وقتی باهاش کار میکنی نمیتونی به دکستاپ دسترسی داشته باشی .... :|
قبلا این طوری نبود نمیدونم چرا این شکلی شد ـه :|

خعلی وقته که! حتما آپدیت شده به نسخه مترو! :دی

نگاه کن کنار دکمه Bookmark همون ستارهه که توی address bar هست کنارش یک دکمه هست روی اون کلیک کن و بعد بزن Relaunch Chrome in Windows 8 Desktop mode

درست نشد باز ...
راهی دیگه ای نیست ؟
اپروا هم این طوری ـه ؟
ببین از این به بعد برنامه ها دو تا نصب دارن یکی با قابلیت تاچ یکی با موس شما احتمالا تاچش رو نصب کردی شورت کات بساز از دسکتاپ اجراش کن البته من که همیشه ie استفاده می کنم نسخه ی 10 هم عالی شده که ty بزن
خب درایو c سنگینتر میشه! اما ماله من سریع و سریعتر میشه! :دی کلا من علاقه عجیبی به آپدیت کردن دارم! :دی برو اولین پست تاپیک رو ببین از چه زمانی دارم ویندوز 8 رو میریزم رو سیستم! :دی

6 ترا هارد دارم که 750 گیگش مخصوص c هست چیش سنگین میشه کند نمی شه هنگ می کنه بنچمارک ها هم کمتر فریم می گیرم البته برای همه این شکلی هست اگه ابتدا یه بنچ b resident 5 بگیرید بعدش دوباره بگیرید اختلاف فاحشش مشخص می شه چرا بن شدی نکنه بازیسنتر هم اپدیت کردی:d

ببین از این به بعد برنامه ها دو تا نصب دارن یکی با قابلیت تاچ یکی با موس شما احتمالا تاچش رو نصب کردی شورت کات بساز از دسکتاپ اجراش کن البته من که همیشه ie استفاده می کنم نسخه ی 10 هم عالی شده که ty بزن

6 ترا هارد دارم که 750 گیگش مخصوص c هست چیش سنگین میشه کند نمی شه هنگ می کنه بنچمارک ها هم کمتر فریم می گیرم البته برای همه این شکلی هست اگه ابتدا یه بنچ b resident 5 بگیرید بعدش دوباره بگیرید اختلاف فاحشش مشخص می شه چرا بن شدی نکنه بازیسنتر هم اپدیت کردی:d
من همین آخری رو دانلود کردم و معمولی بود شاید نامرد خودش خودش رو آپدیت کرده :|
IE که تعطیله ... هرچی Enter میزنیم نمیره سر بعدی :|

من همین آخری رو دانلود کردم و معمولی بود شاید نامرد خودش خودش رو آپدیت کرده :|
IE که تعطیله ... هرچی Enter میزنیم نمیره سر بعدی :|
ie تعطیل نیست این سایت تعطیله که هنوز از ie10 پشتیبانی نمی کنه و الا در همه ی سایت های دیگه enter کار می کنه شما از سایت
softgozar
دانلودش کن من دارمش مشکلی نیست

منم بالاخره کوچ کردم به 8
قبل از رلیز enterprise که پست اول بود رو دانلود کردم ولی تا امروز نصبش نکرده بودم.الان بهترین کرک چیه؟این آخرین نسخه است؟(گوشه راست پایین صفحه زده windows 8 enterprise build 9200)
کرک صفحه اول دانلود نمیشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or