همه چیز درباره Windows 8

[TD="colspan: 2, align: right"] هزار رقم نرم‌افزارهای ویندوز ۸ [/TD]

[TD="colspan: 2, align: right"]
Z

مایکروسافت اعلام کرده که تعداد نرم‌افزارهای ارایه شده برای ویندوز هشت به 35 هزار رسیده است.

به نقل از آی تی ایران؛ مایکروسافت تعداد نرم‌افزارهای ارایه شده برای ویندوز هشت را ماه گذشته 14 هزار و 557 عدد اعلام کرده بود که در طول 35 روز این رقم به 35 هزار و 167 نرم‌افزار رسید.

گفته می‌شود 22 هزار نرم افزار ویندزو هشت در اختیار کاربران ‌آمریکایی قرار دارد.
با این حال مایکروسافت در زمینه نرم‌افزارهای ارایه شده فاصله زیادی با اپل و گوگل دارد، اما انتظار دارد با توجه به اینکه هنوز هم بسیاری از مردم در سراسر دنیا کاربر سیستم عامل ویندوز هستند،‌ میزان نرم‌افزارهای این شرکت با رشد چشمگیری همراه شود.

مایکروسافت اعلام کرد که اواخر اکتبر (اواسط مهر ماه) همزمان با عرضه ویندوز هشت، تعداد نرم‌افزارهای ارایه شده برای ویندزو هشت 10 هزار عدد بود، در طول یک هفته این رقم به 13 هزار رسید و به طور کل روزی 415 نرم‌افزار به تعداد نرم‌افزارهایش افزوده شده است.

بر این اساس انتظار می‌رود تا یک ماه آینده تعداد نرم‌افزارهای ویندوز هشت به 50 هزار برسد.

ویندوز ۸ (Windows 8)‏ آخرین نسخه سیستم‌عامل شرکت مایکروسافت است که در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۲ به بازار عرضه شد. ویندوز ۸ برای استفاده در رایانه‌های شخصی، رایانه‌های همراه و تبلت‌ها تولید شده‌ است. این سیستم‌عامل هشتمین نسل از سیستم‌عامل‌های ویندوز است و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۸ گذاشته‌اند.

[/TD]

نه نه نه. اون کرکی شما استفاده کردی یه کرک 70 مگابایتی بود که KMS NANOه.
ولی من می گم KMS Micro رو که حدود 150 مگابایته از سایتی که لینکشو همون بالا واست گذاشتم دانلود کن. در ضمن آفیستو پاک کن، نسخه ی Retail رو به Volume طبق آموزش بالا تبدیل کن بعد با میکرو کرکش کن.

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

چون شما داری از PC استفاده می کنی. اون گزینه فقط برای تبلت و لبتاپ هست.

شما اصلا نباید ویندوز کرک شده رو آپدیت کنی چون احتمال از بین رفتن کرک فوق العاده بالاست. خود مایکروسافت بعد از مدتی اگه ضعفی داشته باسه ویندوز، یه سری آپدیت می ده بیرون که تو اینترنت میاد واسه دانلود که شما دانلودش می کنی ونصبش می کنی. تا حالا که هیچ بسته ی رفع کننده بیرون نداده.

Nod 32 فوق العاده ست. هم سبکه و به سیستمت فشار نمیاره، هم بسیار پر قدرت. اینم لینک دانلود که بصورت مادام العمر اکتیوش کنی. Nod32 Antivirus 5 + Pure Fix

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

شما بسته به سیستمتون 32 بیت یا 64 بیت رو انتخاب کنید ولی از من می شنوید، نسخه ی Pro رو نصب کنید. چون کاملتر از Enterpriseه. شاید سنگین تر باشه ولی بهتره.

کی گفته pro بهتر از enter هست؟ اطلاعات غلط ندید enter برای شرکت ها هست که قیمت بالاتری هم داره یه چنتا امکانات ریز بیشتری داره که صفحه ی اول هم گذاشته شده از لحاظ سنگینی هم فرقی با هم ندارن اگرم بنا بهسنگینی باشه enter سنگین تره در ضمن nod32 هم ممکنه فابل های اصلی سیستم رو به اشتباه پاک کنه بهتره از kasper internet2013 استفاده بشه که گزینه ی game mode هم داره که داخل بازی که می شید دیگه اسکن انجام نده در مورد افیس هم کرک های جدید اومده من راحت دارم استفاده می کنم فقط با یک کلیک هم 2010 هم 2013 کاملا اکتیو می شه. اپدیت ویندوز هم من قبلا انجام می دادم اصلا کرکش نپرید حتی برای 8 اما خیلی سنگین ترش می کنه گاهی یه سری مشکلات هم اضافه می کنه که به نظرم اپدیت نکنید بهتره بدون اپدیت هم با یه انتی ویروس خوب هیچ مشکلی پیش نمیاد بهترین اپدیت sp ها هستن که دیگه مشکلات احتمالی یا پریدن کرک هم درش نیست

در مورد آنتی ویروس بگم که منم پیشنهادم Kaspersky‏ هستش واقعا عالیه خودم الان همینو دارم, نود32 بدمصب بعضی مواقع فایلارو ناخواسته پاک میکنه مثل فایلای صوتی و تصویری

سلام

دوستان 130 صفحه یکم خوندنش برای کسی دیر شروع کرده سخت ممنون سوال ها جواب بدید ;

8 مثل 7 قابلیت شناسایی خودکار درایور های سخت افزار رو مگه نداره ؟ یادم نمی یاد در سون بعد نصب ویندوز درایوری نصب کنم یا دانلود کنم و غیره ، 8 شناسایی خودکار نداره ؟ باید نصب بشه حتما؟

سوال دوم اگر بخواییم 7 رو نگه داریم در کنارش 8 هم نصب کنیم راهش چی هستش؟ ( برای 7 و xp ، اینجوری بود ویندوز xp ویندوز مادر می شناخت بعدش سون نصب می کردی یعنی اول حتما xp بعد 7 ) برای 8 هم اینجوریس اصلا می شه ؟

مورد بعدی بهترین نسخه تا الان رو از کجا بگیرم یا دانلود کنم تمایل دارم به صورت فیزیکی بخرم ورژن خاصی رو باید بگیرم یا غیره ؟

اگر نکته ای در هنگام نصبش هست ممنون می شم بگید .

یک دنیا ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان 130 صفحه یکم خوندنش برای کسی دیر شروع کرده سخت ممنون سوال ها جواب بدید ;

8 مثل 7 قابلیت شناسایی خودکار درایور های سخت افزار رو مگه نداره ؟ یادم نمی یاد در سون بعد نصب ویندوز درایوری نصب کنم یا دانلود کنم و غیره ، 8 شناسایی خودکار نداره ؟ باید نصب بشه حتما؟ نصب کردنش بهتره.سلیقه ای هست

سوال دوم اگر بخواییم 7 رو نگه داریم در کنارش 8 هم نصب کنیم راهش چی هستش؟ ( برای 7 و xp ، اینجوری بود ویندوز xp ویندوز مادر می شناخت بعدش سون نصب می کردی یعنی اول حتما xp بعد 7 ) برای 8 هم اینجوریس اصلا می شه ؟ شما میتونی یه درایو خالی اماده کنی و ویندوز دوم نصب کنی.اگر موقع بوت ویندوز قبلی شناسایی نشد توسط نرافزار EasyBCD 2.1.2 تنظیمات بوت رو درست کرده و....حالشو ببرید.

مورد بعدی بهترین نسخه تا الان رو از کجا بگیرم یا دانلود کنم تمایل دارم به صورت فیزیکی بخرم ورژن خاصی رو باید بگیرم یا غیره ؟ اینترپرایس

اگر نکته ای در هنگام نصبش هست ممنون می شم بگید .
تو ویندوز 7​
System Reserved فقط 100mb فضا میگرفت ولی تو ویندوز 8 350 mb میگیره) البته من درایو پاک کردم و دوباره پارتیشن کردم

یک دنیا ممنون.
سال 2013 بر تمام بازیسنتریها تبریک

پیشنهاد می شه هر چی درایور دارید نصب کنید به روز هم باشه مخصوصا اگه برای گیم هست برای مین های جدید هم بایوس جدید برای مچ شدن بیشتر قطعات با 8 اومده که اپدیت پیشنهاد می شه

دفاع مدیر شرکت ایسر از سیستم عامل ویندوز 8

259882_605.jpg
نارنجی: ویندوز 8 با نسخه های قبلی این سیستم عامل تفاوت های زیادی دارد و همین موضوع سبب واکنش های مثبت و منفی زیادی شده است. برخی معتقداند این یک گام مهم و ضروری برای ویندوز بوده و برخی دیگر می گویند این سیستم عامل اشکالات فراوانی دارد و باید منتظر نسخه بعدی بود تا مایکروسافت آنها را حل کند.

در ادامه واکنش ها، نوبت به مدیر شرکت ایسر رسیده و مشخص شده که او جزو مدافعان این سیستم عامل است. آقای وونگ در مصاحبه ای با دیجیتایمز گفته ویندوز جدید در واقع سیستم عامل بسیار خوبی است. اما زمان می برد تا مشتریان به کار با آن عادت کنند.

او معتقد است ویندوز 8 یکی از مهمترین رویدادهای ۲۰۱۲ به حساب می آید و سیستم جدیدی است که کاربران را وادار می کند تا کار با دنیای جدید را فرا بگیرند. اما چون کار کردن با ویندوز 8 نیاز به آموزش دارد، زمان بیشتری لازم است تا کاربران به سمت آن تمایل پیدا کنند.

مدیرعامل ایسر معتقد است انتقادهایی که نسبت به این سیستم عامل صورت گرفته زیاد منصفانه نبوده و از مایکروسافت خواسته تا شجاع باشد و خلاقیت بیشتری در سیستم عاملش به وجود بیاورد.

ایسر می گوید تحقیقات این شرکت نشان داده بعد از ۲۰ دقیقه کار با نمایشگر لمسی، شما ترجیح می دهید از انگشتان تان برای کنترل کامپیوتر شخصی تان استفاده کنید و سیستم عامل جدید را در حالت لمسی ترجیح خواهید داد.

به همین خاطر ایسر معتقد است نمایشگرهای لمسی بخش مهمی از ویندوز 8 را تشکیل می دهند و به زودی بازار را تصرف خواهند کرد. فقط به زمان بیشتری نیاز است تا فراگیری آن را ببینیم.

من توی ویندوز 8 مشکل Sync نبودن زیر نویسهای SRT با فیلم رو دارم، روی بقیه ی سیستمها هم دیدم، هم توی VLC و هم KM Player ، دوستان راهی سراغ دارن؟؟

من توی ویندوز 8 مشکل Sync نبودن زیر نویسهای SRT با فیلم رو دارم، روی بقیه ی سیستمها هم دیدم، هم توی VLC و هم KM Player ، دوستان راهی سراغ دارن؟؟
چه عجب کار شما هم به مشکل خورد:d
3 ساله با splash pro فیلم مینم .مشکل شما رو من ندارم باهاش .البته این پلیر بیشتر واسه دیدن فیلمهای 720 استفاده میکنم چون میتونم باهاش کیفیت تا 1080 بالا ببرمb-)

Mirillis Splash Pro
player_img0pro.jpg

Splash PRO HD Player 1.5.0.0

Splash Pro 1.8.0

Splash PRO EX

فرق زیادی تو ورزن ها نیست .بعد نصب و کرک تیک اتو اپدیت بردارید
سیستمهای تک هسته ای نصب نکنن بهتره

tjmmdjifzjyywnhgzmta.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟