همه چیز درباره Windows 8

آقا مسعود چندتا سوال , الان نسخه نهایی8 تو بازار اومده? اسمش دقیقا چیه? راستی بنظرت سرویس پک میاد واسم اونموقع بگیرم?

سرویس پک 1 میره واسه ماه های آینده شایدم سال آینده!
بله نسخه نهایی اومده که با لینک مستقیم گذاشتم پست اول!
پیشنهاد میدم نسخه انترپرایس 64 بیت رو دالنود کنید.

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

کسی جواب منو نمیده مشکل از کراکه چیه ؟

ارور هم میده؟

سرویس پک 1 میره واسه ماه های آینده شایدم سال آینده!
بله نسخه نهایی اومده که با لینک مستقیم گذاشتم پست اول!
پیشنهاد میدم نسخه انترپرایس 64 بیت رو دالنود کنید.

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

ارور هم میده؟
نه ارور نمیده روی همون Pending گیر میکنه!!!

یه مطلبی درباره ارتقائ به ویندوز 8
دوستانی که قبلا ویندوز xp یا 7 داشتن سعی کنن اول درایورهای مادربرد (اگر شرکت سازنده داده بیرون) و گرافیک برای ویندوز 8 رو دانلود کنن.
بنده حقیر هر سیستمی که پیشم میارن اول یه بک اپ از اطلاعات طرف میگیرم تا شاکی نشه.موقع نصب کل پارتیشن بندی رو 0 میکنم و از نو درایو بندی میکنم(تو ویندوز 7 System Reserved فقط 100mb فضا میگرفت ولی تو ویندوز 8 350 mb میگیره) بعد نصب شدن ویندوز اول درایور مادربرد(همون کارت صدا) بعد گرافیک.یه ریست
بعدش میزارم ویندوز اپدیت شه...چیزی حدود 300 مگ که زودتر از زمانی که فکر کنید تموم میشه.بع اپدیت هم یه کرک و ریست
البته نصب آنتی ویروس هم بعد این کارها خوبه
آخه امکان داره اون بک آپی که گرفتین توش باکتری و ویروس باشه:d
البته من کوچیکه همتونم اینم تجربه منه
دوستان همه استادن>:d

اقا من امروز افیس 2013 ریختم بعد کرکشو اجرا کردم که کرک هم نشد اخرش ولی بعد اون سیستم هی صفحه ابی میده و ری استارت میشه
انتی ویروس خود ویندوزم حین این کار خاموش کرده بودم که به کرکه گیر نده
الان چه بلایی سرش اومده ؟ریستورم کردم به قبل نصب افیس ولی باز یکم که کار میکنم صفحه ابی میده
--------------
کرک درستو حسابی واسه ویندوز افیس ندارین ؟

آقا چند تا سوال داشتم

1. من الان ویندوز 8 نسخه Pro رو نصب کردم و دیسک مادربورد رو اجرا کردم تو اتو ران گفت Not Supported ولی رفتم از داخل دیسک هم chipset و هم audio و ... رو نصب کردم و بعد هم درایو کارت گرافیک . الان صدا هم میاد و همه چیز به نظر رو براهه آیا کار دیگه ای باید بکنم ؟ مثل آپدیت و ...

2. این اکانت ماکروسافت رو خاست منم اونی رو دادم که باهاش میرم لایو تو 360 . این یه وقت شناسایی اینا نکنه بعد بنم کنه از طریق ویندوز کرک شده و دستگاه کپی خور ؟ :دی

3. کلا چه تنظیماتی رو باید انجام بدم واسه در مورد آپدیت و وصل بودن به اینترنت و ...

4. این Aero Glass نداره مثل ویندوز 7 ؟

5. وقتی آهنگ اجرا میکنم خودش یه برنامه مخصوص داره اجرا میکنه آهنگ رو قشنگ فقط اون بالا سمت راست مینویسه Can's Sign in . منظورش چیه ؟

آیا میتونم اکانتم رو عوض کنم ؟ مثلا با اونی که میرم لایو پاک کنم و یه اکانت دیگه رو وارد کنم واسه ویندوز 8

مسعود درست میگی . منم توی یه قضیه موندم ! این ویندوز 8 همون ویندوز 7 هست که کاملا سریعتر شده و فقط یه سری امکاناتش بهبود پیدا کرده و البته یه استارت جدید بهش اضافه شده ! نمیدونم چرا یه سری از دوستان میگن پیچیده شده و بد شده و ... ! حالا مگه بده یه سری از برنامه ها مثل ایمیل و اخبار و ... همیشه در دسترس باشه ؟ هرکسم خوشش نیاد تو استارت کار کنه میتونه با یه کلیک بره دسکتاپ ! یعنی واقعا مشکلی نداره این ویندوز فقط مردم عادت کردن به همون ظاهر قدیمی و برای همین طول میکشه تا با مترو ارتباط برقرار کنن . به هر حال من که نگاه میکنم میبینم این ویندوز از نسخه های قبل خیلی سریعتره , برنامه های ویندوز 7 و قبلیا رو هم که اجرا میکنه , چند هزار تا برنامه ی مخصوص هم که داره , دیگه چرا این ویندوز بده من نمیدونم ! :-/

اینقدرا هم که فکر می کنی طراحی یه سیستم عامل پیش پا افتاده نیست، از ویندوز 7 فقط هسته ی سیستم عامل توسعه داده شده، وگرنه این دسکتاپی که شما توی ویندوز 8 می بینی با محیط ویندوز 7 خیلی توفیر داره! خودش بخشی از هسته ی جدید ویندوز 8 و یک اپ و زیر مجموعه هست! وقتی کرنل( هسته ) ی سیستم عامل رو ارتقا می دن و امکانات جدیدی بهش اضافه می کنن و تغییرات لایه های زیری سیستم عامل جالب توجه باشه امکان نداره که 100 درصد بتونه بدون آپدیت و بهینه سازی با تمام برنامه های قبلی کار کنه، بنابراین مساله اصلا به این سادگی که شما فکر می کنی نیست.

البته فرشید جان من با PC اصلا بازی نمیکنم ! پس برم رو Eight

تا همین جا که من فرصت بررسی داشتم ویندوز 8 با نسخه های قبلی برنامه های Photoshop CS5 ME ، NERO,ESET NOD32 (partial FIX) و حتی خود MS Office 2010 SP1 هم مشکل سازگاری و پایداری برنامه ها رو داره، پس قضیه فقط محدود به بازیها نیست. خود سیستم عامل هم در هنگام اجرا وقفه های بی دلیل زیادی داره که قطعا با آپدیت بعدی حل میشه، اینطور که اعضای MSDN می گن دیگه سرویس پک در کار نیست و آپدیت های سالیانه ی ویندوز با اسامی خاص( مثل OSX از اپل) منتشر میشه که نسخه ی بعدی رو الان WINDOWS 8 BLUE اسم گذاشتن.

کسی جواب منو نمیده مشکل از کراکه چیه ؟

والا من کراک نه دیدم و نه آزمایش کردم که چیه، وگرنه دوس داشتم کمکت کنم!!

اقا من امروز افیس 2013 ریختم بعد کرکشو اجرا کردم که کرک هم نشد اخرش ولی بعد اون سیستم هی صفحه ابی میده و ری استارت میشه
الان چه بلایی سرش اومده ؟ریستورم کردم به قبل نصب افیس ولی باز یکم که کار میکنم صفحه ابی میده
--------------
کرک معتبر KMS NANO که برای ویندوز 8 جوابگو هست براحتی آفیس 2013 رو هم فعال می کنه.

--------------
کرک معتبر KMS NANO که برای ویندوز 8 جوابگو هست براحتی آفیس 2013 رو هم فعال می کنه.
بعضی از دوستان ممکنه با KMS NANO مشکل داشته باشند. بخاطر همین پیشنهاد می کنم اونایی که آفیسشون با این کرک، فعال نمی شه، آفیس رو پاک کنند، ابتدا نسخه ی Retail رو به Volume تبدیل کنند و بعد با KMS Micro اکتیوش کنند.
اینم آموزش (هم تبدیل به نسخه ی والیوم و هم اکتیو کردنش):
چگونگی تبدیل نسخه Retail آفیس 2013 به نسخه Volume و کرک آن | سرخه تَله

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

آقا چند تا سوال داشتم

1. من الان ویندوز 8 نسخه Pro رو نصب کردم و دیسک مادربورد رو اجرا کردم تو اتو ران گفت Not Supported ولی رفتم از داخل دیسک هم chipset و هم audio و ... رو نصب کردم و بعد هم درایو کارت گرافیک . الان صدا هم میاد و همه چیز به نظر رو براهه آیا کار دیگه ای باید بکنم ؟ مثل آپدیت و ...

2. این اکانت ماکروسافت رو خاست منم اونی رو دادم که باهاش میرم لایو تو 360 . این یه وقت شناسایی اینا نکنه بعد بنم کنه از طریق ویندوز کرک شده و دستگاه کپی خور ؟ :دی

3. کلا چه تنظیماتی رو باید انجام بدم واسه در مورد آپدیت و وصل بودن به اینترنت و ...

4. این Aero Glass نداره مثل ویندوز 7 ؟

5. وقتی آهنگ اجرا میکنم خودش یه برنامه مخصوص داره اجرا میکنه آهنگ رو قشنگ فقط اون بالا سمت راست مینویسه Can's Sign in . منظورش چیه ؟

آیا میتونم اکانتم رو عوض کنم ؟ مثلا با اونی که میرم لایو پاک کنم و یه اکانت دیگه رو وارد کنم واسه ویندوز 8

1- اصلا احتیاج به اینکارا نیست. خود ویندوز همه اونها رو میشنایه اگر هم نشناسه می ره و Driverش رو دانلود می کنه.

2- نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. حتی می تونی از منوی استارت، روی گزینه ی Games کلیک کنی تا با اکانت ایکس باکست سینک بشه و آچیومنت و .... رو بهت نشون بده.

3- پیشنهاد می کنم شما که ویندوز رو با کرک غیر رسمی فعالش کردی، از هرگونه آپدیت ویندوز خودداری کنی و گزینه ی Windows Update رو خاموش کنی.

4- خیر Aero جای خودش رو به Metro داده.

5- منظورش اینه که نمی تونه با اکانتت به استور وصل بشه تا بتونی آهنگ های آنلاین رو واست پخش کنه.

6- بله می تونی موست رو ببر بالای صفحه سمت راست و روی change PC setting کلیک کن و از تب Users اکانتتو عوض کن. من پیشنهاد می کنم همین اکانت رو نگه دار چون می تونی از قابلیت های جالبی بین PC و ایکس باکست مثل سینک کردن اطلاعات و Smart Glass و .... استفاده کنی...

خب من با توجه به پیشنهاد دوستان رفتم ویندوز8 رو گرفتم که داخلش هم Pro‏ و هم اینترپرایس , هردو 32 و 64 بیت دارن ولی صبح نصب میکنم الان با آنتی ویروس دارم ویروس یابی میکنم تا آماده شه !!

بعضی از دوستان ممکنه با KMS NANO مشکل داشته باشند. بخاطر همین پیشنهاد می کنم اونایی که آفیسشون با این کرک، فعال نمی شه، آفیس رو پاک کنند، ابتدا نسخه ی Retail رو به Volume تبدیل کنند و بعد با KMS Micro اکتیوش کنند.
اینم آموزش (هم تبدیل به نسخه ی والیوم و هم اکتیو کردنش):
چگونگی تبدیل نسخه Retail آفیس 2013 به نسخه Volume و کرک آن | سرخه تَله

با همین کرک KMS NANO کرکش کردم ولی اکتیو نشد
اون صفحه ابی نمیدونید برای چی اومده ؟
امکان داره ویروس گرفته باشه ؟

خیلی ممنون از شاهین عزیز

یکی دو تا سوال هم بود :

این Adjust Monitor Brightness چرا Unavailable هست ؟

این آپدیت رو اگه Off کنم ؟ بعد چجوری سیستم رو آپدیت کنم واسه به روز بودن و رفع مشکلات ؟

آنتی ویروس چی خوبه ؟ nod 32 internet security 5 Cracked چچجوره ؟ :دی

با همین کرک KMS NANO کرکش کردم ولی اکتیو نشد
اون صفحه ابی نمیدونید برای چی اومده ؟
امکان داره ویروس گرفته باشه ؟
نه نه نه. اون کرکی شما استفاده کردی یه کرک 70 مگابایتی بود که KMS NANOه.
ولی من می گم KMS Micro رو که حدود 150 مگابایته از سایتی که لینکشو همون بالا واست گذاشتم دانلود کن. در ضمن آفیستو پاک کن، نسخه ی Retail رو به Volume طبق آموزش بالا تبدیل کن بعد با میکرو کرکش کن.

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون از شاهین عزیز

یکی دو تا سوال هم بود :

این Adjust Monitor Brightness چرا Unavailable هست ؟

این آپدیت رو اگه Off کنم ؟ بعد چجوری سیستم رو آپدیت کنم واسه به روز بودن و رفع مشکلات ؟

آنتی ویروس چی خوبه ؟ nod 32 internet security 5 Cracked چچجوره ؟ :دی

چون شما داری از PC استفاده می کنی. اون گزینه فقط برای تبلت و لبتاپ هست.

شما اصلا نباید ویندوز کرک شده رو آپدیت کنی چون احتمال از بین رفتن کرک فوق العاده بالاست. خود مایکروسافت بعد از مدتی اگه ضعفی داشته باسه ویندوز، یه سری آپدیت می ده بیرون که تو اینترنت میاد واسه دانلود که شما دانلودش می کنی ونصبش می کنی. تا حالا که هیچ بسته ی رفع کننده بیرون نداده.

Nod 32 فوق العاده ست. هم سبکه و به سیستمت فشار نمیاره، هم بسیار پر قدرت. اینم لینک دانلود که بصورت مادام العمر اکتیوش کنی. Nod32 Antivirus 5 + Pure Fix

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

خب من با توجه به پیشنهاد دوستان رفتم ویندوز8 رو گرفتم که داخلش هم Pro‏ و هم اینترپرایس , هردو 32 و 64 بیت دارن ولی صبح نصب میکنم الان با آنتی ویروس دارم ویروس یابی میکنم تا آماده شه !!

شما بسته به سیستمتون 32 بیت یا 64 بیت رو انتخاب کنید ولی از من می شنوید، نسخه ی Pro رو نصب کنید. چون کاملتر از Enterpriseه. شاید سنگین تر باشه ولی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or