همه چیز درباره Windows 8

سلام دوستان من این ویندوز را نصب کردم خیلی عالیه فقط یک مشکل دارم اونم اینه که به هیچ وجه نمیتونم وصل بشم به اینترنت error میده با WI FI و LAN امتحان کردم آقا نمیشه که نمیشه اگرم کانکت بشه LIMITED میده و قطع میشه خود به خود اما وقتی 7 نصب میکنم درسته درسته به نظرتون مشکل از کجاست من شیفته این ویندوز شدم اما سر این خیلی اعصابم خورده کسی میدونه مشکل از کجاست یا کسی هست که این مشکل را داشته باشه لطفاً جواب بدید ممنون :(

سلام دوستان من این ویندوز را نصب کردم خیلی عالیه فقط یک مشکل دارم اونم اینه که به هیچ وجه نمیتونم وصل بشم به اینترنت error میده با WI FI و LAN امتحان کردم آقا نمیشه که نمیشه اگرم کانکت بشه LIMITED میده و قطع میشه خود به خود اما وقتی 7 نصب میکنم درسته درسته به نظرتون مشکل از کجاست من شیفته این ویندوز شدم اما سر این خیلی اعصابم خورده کسی میدونه مشکل از کجاست یا کسی هست که این مشکل را داشته باشه لطفاً جواب بدید ممنون :(
اگر درایور لن رو نمیشناسه با ویندوز7 جدیدترین درایور مادربردت که با ویندوز 8 سازگار باشه بگیر احتمالا حل میشه
منم یکی از دوستان سیستم آورد واسه نصب ویندوز .بعد از نصب ویندوز اصلا قسمت لن مادربرد کار نمیکرد.ولی با دانلود درایور جدید درست شد

در مورد شناسایی نشدن مودم از طریق usb با این درایور کارم راه افتاد

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من همون فایلهای پست اول تاپیک رو دانلود کنم و با همون روش اکتیو کنم مشکلی که نداره ؟؟؟ فایلها کامل هستش دیگه ؟؟؟
بله کامل هست.تنها فرق بین نسخه ای که چند ماه پیش و نسخه 26 اکتبر هست تو آپدیت هست.چون موقع نصب ویندوزی که 26 اکتبر ریلیز شده تاریخ ویندوزهای قابل نصب با تاریخ ویندوزی که چند ماه قبل به فروشندگان لب تاب و ... داده شده یکی هست.شما بعد نصب ویندوز درایورهاش رو نصب کن و بعد بزار آپدیت شه.زیاد به حجمی که موقع اپدیت میزنه اهمیت نده زودتر از چیزی که فکرشو بکنی اپدیت میشه.در مورد نصب نت فروم ورک 3.5 هم صفحه قبل راهکارش هست
بهترین کرک و سریعترین که تست کردمhttp://205.196.123.93/qx0mqy2v4o9g/avfti72s6926n9x/win8+crack.exe

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان...
ميخوام رو سيستم ويندوز 8 نصب كنم...
ميخواستم بدونم برا موارد زير درايور برا ويندوز 8 وجود داره؟
Nvidia GeForce 210 graphic card
m4n78 motherboard
با تشكر

با سلام به دوستان مخواستم بگم کسی اطلاع داره با نرم افزار xbox smartglass windows 8 میشه xbox رو روی لپ تاپ اجرا کرد یا نه؟:(
فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیافته چون دیگه کسی اکس باکس خرید نمیکنه تا وارد این نرم افزار میشید به سایت اکس باکس کانکت میشه و لیست اخرین اهنگها و بازی های انجام شده رو نشون میده ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or