همه چیز درباره Windows 8

دوستان هر چی دیکشنری نصب میکنم فونتای فارسیش خرابه.مثلا تو بابیلون وقتی dog میزنم اینطوری جواب میده( ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ï¨ ٌ™ُ ُٹ ِ¢¤î ٌ‘“÷¢ ٹ ù¤‏ً ٹ ¤گ¢ ’ٍى ùَ‏ُ ٹ ¤÷ ï¨ ٹ ï¨)
چیکار کنم؟؟؟؟

دوستان یه سوال برام پیش اومده !
بر فرض من cd-key ویندوز رو خریداری کنم ! حالا برای تصب ویندوز و وارد کردن Cd-key اورجینال باید چه مراحلی رو بگذرونم !؟!؟ باید همون نسخه هارو دانلود کنم بعد Cd-key رو وارد کنم ؟!
ممنون

دوستان یه سوال برام پیش اومده !
بر فرض من cd-key ویندوز رو خریداری کنم ! حالا برای تصب ویندوز و وارد کردن Cd-key اورجینال باید چه مراحلی رو بگذرونم !؟!؟ باید همون نسخه هارو دانلود کنم بعد Cd-key رو وارد کنم ؟!
ممنون

این کارو توی ایران هنوز هیچ کسی انجام نداده! :((:))
ولی اره همینکارو بکن. مهم نیست ویندوز از کجا دانلود شده مهم اینه سریالش اصل باشه. :>

Store من ارور میده که در این ریجن قابل دسترسی نیست ! از پرو!!سی جدید استفاده میکنم که با 8 همخوانی داره + مکان و ... هم همه رو US ست شده .

مشکل از چیه ؟

من یه پکی گرفتم حالا اسمشو نمیگم نگن تبلیغات راحت نصب کردم هلو . دیگم مشکلی نداریم . دارم ازش استفاده میکنم عالیه .
تو چه زمینه ای ؟
----------
مسعود بیا اینم نرم افزاری ک دنبال میکردی برای رکورد از موزیک من نصب نکردم اما فکر کنم کارت رو حل کنه ! تو مترو سرچ کن میاره = tape recorder

تو چه زمینه ای ؟
----------
مسعود بیا اینم نرم افزاری ک دنبال میکردی برای رکورد از موزیک من نصب نکردم اما فکر کنم کارت رو حل کنه ! تو مترو سرچ کن میاره = tape recorder

نه داش علی نشد با این! من نمیدونم وقتی یه آهنگ از مترو پخش میشه خب حتما لینکی بهش داده شده دیگه! اون لینکو از کجا میشه گیر آورد؟ به نظرتون میشه با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند اون لینک رو گیر انداخت؟ :d

نه داش علی نشد با این! من نمیدونم وقتی یه آهنگ از مترو پخش میشه خب حتما لینکی بهش داده شده دیگه! اون لینکو از کجا میشه گیر آورد؟ به نظرتون میشه با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند اون لینک رو گیر انداخت؟ :d
عزیز من چه کاریه برو ارجینال بخر اهنگها رو...پرابلم:d؟

نه فکر نکنم:d
همین الان گوگل رو نصب کن نسخه مترو هرچی دوست داری سرچ کن تو قسمت عکس ***** نیست
تو اینترنت پیدا میشه همش بخدا چون اهنگ ها و البوم ها جدید نیست ک فری بزارن

کلی آپدیت جدید اومده! از فریمورک بگیر تا برسی به اکسپلورر! و از فلش پلیر تا برسی به دوربین تشخیص هویت!
پ.ن: فکر کنم کسایی مثل من که با اسکایپ از طریق خودت مایکروسافت اکتیو کردن دیگه ویندوزشون کاملا اورجینال و قانونی هست! :>:d

سلام
من تازگی ویندوز 8 نصب کردم ولی موقعی که چیز پی ان رو Connect میکنم اینترنتم قطع میشه و روبه روی SSID Network مینوسه Limited و کلا اینترنتم قطع میشه
کسی میدونه چطور باید حلش کنم ؟
یک سری app خوب معرفی کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or