از کرک p30day استفاده کن.من این Windows 8 enterprise x84 build 9200 رو نصب کردم ، چه جوری فعالش کنم ؟ از چند تا کرک استفاده کردم ولی جواب ندادند.خواهشا کمک کنید
دوستان یه سوال برام پیش اومده !
بر فرض من cd-key ویندوز رو خریداری کنم ! حالا برای تصب ویندوز و وارد کردن Cd-key اورجینال باید چه مراحلی رو بگذرونم !؟!؟ باید همون نسخه هارو دانلود کنم بعد Cd-key رو وارد کنم ؟!
ممنون
تو چه زمینه ای ؟من یه پکی گرفتم حالا اسمشو نمیگم نگن تبلیغات راحت نصب کردم هلو . دیگم مشکلی نداریم . دارم ازش استفاده میکنم عالیه .
تو چه زمینه ای ؟
----------
مسعود بیا اینم نرم افزاری ک دنبال میکردی برای رکورد از موزیک من نصب نکردم اما فکر کنم کارت رو حل کنه ! تو مترو سرچ کن میاره = tape recorder
عزیز من چه کاریه برو ارجینال بخر اهنگها رو...پرابلم:d؟
نه داش علی نشد با این! من نمیدونم وقتی یه آهنگ از مترو پخش میشه خب حتما لینکی بهش داده شده دیگه! اون لینکو از کجا میشه گیر آورد؟ به نظرتون میشه با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند اون لینک رو گیر انداخت؟ :d
نه فکر نکنم:d
نه داش علی نشد با این! من نمیدونم وقتی یه آهنگ از مترو پخش میشه خب حتما لینکی بهش داده شده دیگه! اون لینکو از کجا میشه گیر آورد؟ به نظرتون میشه با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند اون لینک رو گیر انداخت؟ :d