Aso.farmesk
کاربر سایت
دوست عزیز اولن چجوری از محیط مترو عکس میگیری بعد من هرکاری کردم تو موزیک و ویدیو و گیم ساین نمیشهاینم ماله خودم با فایر جدید در حال گوش دادن به آهنگ مضخرف گنگنام استایل!
![]()
دوست عزیز اولن چجوری از محیط مترو عکس میگیری بعد من هرکاری کردم تو موزیک و ویدیو و گیم ساین نمیشهاینم ماله خودم با فایر جدید در حال گوش دادن به آهنگ مضخرف گنگنام استایل!
![]()
دوست عزیز اولن چجوری از محیط مترو عکس میگیری بعد من هرکاری کردم تو موزیک و ویدیو و گیم ساین نمیشه
حالا کجا ذخیره میشه ؟و پروردگار دکمه PrtSc را آفرید!
از چیز پی ان استفاده کن!
حالا کجا ذخیره میشه ؟
دوستان خودم یه کشف بزرگتر کردم مثه اب خوردن دکمه windows + pause break از صفحه عکس میگیری اتوماتیک تو عکسها ذخیره میشه تو پوشه اسکرین شات اونای دیگه همه سر کاریهسلام دوست عزیز
اون دکمه که زدی باید بری مثلا برنامه paint ویندوز اجرا کنی و بد پیس کنی میاد برات فتوشاب هم فکر کنم بشه ولی همون پینت راحت تره
من امروز رفتم قسمت موزیک جالب بود هر خوانندی بخای میتونی البومش گوش کنی و یسری اطلاعات از خواننده و البوماش هست البته میتوی هر البوم بخای انتخاب کنی
یسری ابدیت اپ هم امده میتوی تیک بزی و نصب کنی همون طور که مسعود گفت
مرسی
اگه کلا نکردی اره ولی اشکال نداره از بین رفت همون کرک دوباره بریز روش:dمیگم ویندوزو آپدیت کنم کرک از بین میره آیا ؟
سلام به داداشای گلم ممنون میشم جواب بدید
تو قسمت مترو چطور میشه اون قسمت های نیوز سپورت تراول اینا رو متوقف کنم چون زود زود اپدیت ریفرش میشه از حجم اینترنتم به سرعت داره کم میشه چطور غیر فعالش کنم؟؟؟