همه چیز درباره Windows 8

خب حالا ب نظرتون چی نصب کنم من خودم نظرم رو kasper هست؟ دوستان میشه راهنمایی کنید میخوام سرعت ویندوز زیادی کم نشه

خرید آنتی ویروس دیگه انتخاب اصلح نداره! ( دستوری نیست) یعنی شما می تونی از بین چن تا پکیج انتخاب کنی و همگی خوب هستن، از KASPERSKY و NOD 32 گرفته تا خود BIT Defender ، من روی سیستمهای شرکت و شخصی خودم NOD 32 نصب می کنم.

آقا فرشید بیزحمت ی راهنمایی
من هر روشی ک بچه ها گفتن رفتم ولی بازم نتونستم وارد Store بشم.!!!!

روشهای گفته شده عملی هست و کار می کنه، بناراین ایرادی ندارن، شاید شما توی پیاده سازی جایی رو اشتباه کردی، با استفاده از چیز پی ان هم که خیلی سریع میشه به Store وصل شد، به شرط اینکه تنظیم گزینه ی Location توی ویندوز حتما روی کشور US باشه، تمام امکاناتش فعلا فقط توی کشور اصلی قابل استفاده هست و برای نقاط دیگه محدودیت داره.

روشهای گفته شده عملی هست و کار می کنه، بناراین ایرادی ندارن، شاید شما توی پیاده سازی جایی رو اشتباه کردی، با استفاده از چیز پی ان هم که خیلی سریع میشه به Store وصل شد، به شرط اینکه تنظیم گزینه ی Location توی ویندوز حتما روی کشور US باشه، تمام امکاناتش فعلا فقط توی کشور اصلی قابل استفاده هست و برای نقاط دیگه محدودیت داره.
خوب من Location رو هم روی Us گزاشتم و با چیز پی ان(این هم سرورش US) هم وصل میشم ولی بازم برنامه میاد بالا و همینطور لود میکنه و هیچ اتفاقی نمیافته!!!

خرید آنتی ویروس دیگه انتخاب اصلح نداره! ( دستوری نیست) یعنی شما می تونی از بین چن تا پکیج انتخاب کنی و همگی خوب هستن، از KASPERSKY و NOD 32 گرفته تا خود BIT Defender ، من روی سیستمهای شرکت و شخصی خودم NOD 32 نصب می کنم.
اخه همین NOD 32 که میگید تو ویروس یابی خیلی ضعیف هست. من خودم الان دارم ازش استفاده میکنم اما ویروس ها رو عینا دارم میبینم تو دستکاپ.
نظرتون در مورد این McAfee VirusScan Enterprise چیه؟

Metro Upgrade

دوستان تقریبا برای تمام اپلیکیشن های محیط مترو (بهتره با این اسم صداش کنیم) آپدیت اومده و حتما ارتقا بدین.
الان به بخش هایی که قبلا غیر قابل دسترس بود دسترسی دارین. (البته برای بعضی ها قابل دسترس بودن)
اپلیکیشن های موزیک و ویدئو و... کار میکنن.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• music.jpg
    music.jpg
    47.8 KB · مشاهده: 88
  • video.jpg
    video.jpg
    91.9 KB · مشاهده: 86
ببشخید اینجا سوال میکنم
جای دیگه ای رو پیدا نکردم

درایور لبتاب Asus X44 H رو میخاستم برای وین 8

از کجا باید دانلودش کنم ؟
خود سایت Asus برای دانلود نذاشته بود...

خب امروز نصب کردم.
خیلی عالیه.
فقط دو تا مشکل:
همه چی میشه به اون نوار پایین اضافه کرد اما Computer نمیشه.چرا؟
اکتیو کردم اما لاک اسکرین و عکسم رو نمیشه عوض کرد؟ بازم چرا؟

خب امروز نصب کردم.
خیلی عالیه.
فقط دو تا مشکل:
همه چی میشه به اون نوار پایین اضافه کرد اما Computer نمیشه.چرا؟
اکتیو کردم اما لاک اسکرین و عکسم رو نمیشه عوض کرد؟ بازم چرا؟

اکانت مایکروسافت داری که باهاش لاگین کنی؟
از کرک p30day استفاده کن.
ویندوز رو از کجا دانلود کردی؟

اکانت مایکروسافت داری که باهاش لاگین کنی؟
از کرک p30day استفاده کن.
ویندوز رو از کجا دانلود کردی؟
نه اکانت ندارم.
ویندوز رو خریدم. اما شرکتش درست و حسابی هست (فنی مهندسی پرنیان) و کرکش سالم و درسته و البته دائمی هست.

اخه همین NOD 32 که میگید تو ویروس یابی خیلی ضعیف هست. من خودم الان دارم ازش استفاده میکنم اما ویروس ها رو عینا دارم میبینم تو دستکاپ.
نظرتون در مورد این McAfee VirusScan Enterprise چیه؟

بررسیها که عکس نظر شماست، مشکل بیشتر کاربرای ایرانی اینه که یا از نسخه های قدیمیش استفاده می کنن که امکاناتش کمتره و فقط راحتتر کرک میشه یا اگرم نسخه ی جدید دارن چون یوزر و پسورد قدیمی منقضی میشه دیگه آپدیت نمیشه و کاربر هم متوجه نمیشه، همیشه نسخه ی Virus Signature Databaseش رو باید چک کنید که بروز باشه.

خب اینکه x 44 HY هستش
مال من x 44 H
Y نداره
اینو بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
شرمنده گشتم فقط واسه 7 بود
نمیدونم اون y از کجا اذافه شد:-/
من واسه دامادمون هم ویندوز 8 نصب کردم ضرورتی در نصب درایور خود 8 نیست.قبل اکتیو یا بعدش میزارم خود لبتاپ 500 مگ اپدیت میشه کل درایورهاش رو دانلود میکنه

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام
آقا فرشید این تنظیماتی هست ک انجام دادم.

Un_led1.jpg

ولی همش به این صورت میاد و همینطور میمونه:

Un_led.jpg
عکسها برا من قابل رویت نیست یا همه نمیتونن ببینن؟
شما این کرک تست کن
Free Cloud Storage - MediaFire

آقایونی که یه بار اکتیو کردن و بعد از ویندوز آپدیت از کار افتاده و کسایی که personalise کردن ویندوز واسشون کار نمی کنه این کرک رو امتحان کنن : ( تست شده )

Hansqwd.zip

اجراش کنید و بزارید مراحلش کامل شه .

شرمنده گشتم فقط واسه 7 بود
نمیدونم اون y از کجا اذافه شد:-/
من واسه دامادمون هم ویندوز 8 نصب کردم ضرورتی در نصب درایور خود 8 نیست.قبل اکتیو یا بعدش میزارم خود لبتاپ 500 مگ اپدیت میشه کل درایورهاش رو دانلود میکنه

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

عکسها برا من قابل رویت نیست یا همه نمیتونن ببینن؟
شما این کرک تست کن
Free Cloud Storage - MediaFire
تست کردم عکس ها درست بود!!
آخه ویندوزم ارجیناله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or