همه چیز درباره Windows 8

من چند روزه نصب کردم ولی هر روز داره مشکلاتش زیاد تر میشه.اول درست بود و بعد یکی دو روز دیگه هیچ عکس،موزیک،فیلم،pdf و هیچی باز نمیکنه باید با برنامه های جانبی باز کنم.امروز هم دوباره در کمال تعجب دیدم که نرم افزارهام حذف شدن!!!یعنی هیچ جا نیستن! حتی توی c/programfiles !!خیلی اعصابم خورد شده! در ضمن الان هم هر کار میکنم کلید enter میزنم نمیره خط بعدی برای تایپ کردن!)x)x)x

من چند روزه نصب کردم ولی هر روز داره مشکلاتش زیاد تر میشه.اول درست بود و بعد یکی دو روز دیگه هیچ عکس،موزیک،فیلم،pdf و هیچی باز نمیکنه باید با برنامه های جانبی باز کنم.امروز هم دوباره در کمال تعجب دیدم که نرم افزارهام حذف شدن!!!یعنی هیچ جا نیستن! حتی توی c/programfiles !!خیلی اعصابم خورد شده! در ضمن الان هم هر کار میکنم کلید enter میزنم نمیره خط بعدی برای تایپ کردن!)x)x)x
فکر کنم به طور فاحشی ویروسی شده.
حالا اینا که خوبه من تو هر نرم افزار مترویی میرم ویندوز گیر میکنه. لول
اگر با دسکتاپ کار کنم بعد 3 ساعت میپره. باز هم لول
کسی این مشکلو نداشته ؟
یه لول بگم دیگه نمیگم.:d لوووووووول:d

کسی این مشکلو نداشته ؟
لول ینی امریکا ویروس فرستاده ؟ :d فکر کنم ما هواپیما امریکائی میگیریم اونام ویروس میفرستند باسمون :d به نظر من همه 98 نصب کنیم دهنشون ..... بشه !!!

سلام

اين مشكلش چيه ؟

تصوير :

q1725_DSC_0007.jpg

خواهشا كمك كنيد

كسي نمي دونه؟

سلام به همه من کلی ایکون مترو دان کردم کسی میدونه چطوری ایکوناشو عوض کنم؟ مال مترو رو میگم
فکر نکنم بشه عوض کرد ! از استور دان کردی؟
كسي نمي دونه؟
میگه یکی از درایوهای کامپیوترت گم شده (پاک شده) یا دی وی دی یا یو اس بی یا از روی هاردت ادرس نصب شو بده یا دی وی دی ویندوز رو بذار داخلش خودش همه کارشو انجام میده !
بچه ها کسی برای دانلود کردن آهنگ های اپ موزیک راهی نداره؟ :d
کپی رایت سیخی چنده؟ :d
مگه اینکه رکورد کنی ! :d
ایرانی بازی تا چه حد =))

من که تا حالا با Win 8 هیچ اروری نداشتم ! :دی
تنها مشکلم همین موزیک های FLAC هستش ! اصن ویندوز به عنوان فایل ویدئویی میشناستش ! راه حلی ندارید ؟!

نه داداش تو گوگل سرچ کردم خیلی جالبه کلی دان کردم سرچ کن میدونی چی میگم میتونم خود نیوز تراول اینا رو تغییر بدم اما من اونارو نمیخام برنامه های خودمو میخام شکلشون با شکل مترو مچ باشه

فکر نکنم بشه عوض کرد ! از استور دان کردی؟

میگه یکی از درایوهای کامپیوترت گم شده (پاک شده) یا دی وی دی یا یو اس بی یا از روی هاردت ادرس نصب شو بده یا دی وی دی ویندوز رو بذار داخلش خودش همه کارشو انجام میده !

مگه اینکه رکورد کنی ! :d
ایرانی بازی تا چه حد =))

عاخه با رکورد کردن کیفیتش پایین نمیاد؟ بعدش با رکورد باید کل آهنگو بذاری تا آخرش بره! کی حوصله داره؟ :دی این idm چرا دانلودشون نمیکنه؟ :دی :>

کسی این مشکلو نداشته ؟
آره شاید هم ویروسی شده چون یادم رفته بود آنتی ویروس نصب کنم!:|راستی کرک ویندوز هم پرید!!!گوشه صفحه نوشته: active windows!

كسي نمي دونه؟

مشکل اینه که هاردت رو نمی شناسه، حالا یا کنترلر پورت هارددیسک شما روی خود چیپ ست نیست و نمی بینتش، یا داری ویندوز رو از یه فلش دیسک نصب می کنی که باعث شده ستاپ ویندوز هارددیسک رو به اشتباه تشخیص نده

اگه داری از روی DVD نصب می کنی و این مشکل هست بهتره درایور SATA Controller مربوطه رو برای بوت F6 از سایت سازنده پیدا کنی و روی فلش جدا کپی کنی و توی همین صفحه که درایور خواست مسیر اونو بهش نشون بدی تا بتونه هارد رو بشناسه

مدل مادربردت رو می گفتی بد نبود.

نه داداش تو گوگل سرچ کردم خیلی جالبه کلی دان کردم سرچ کن میدونی چی میگم میتونم خود نیوز تراول اینا رو تغییر بدم اما من اونارو نمیخام برنامه های خودمو میخام شکلشون با شکل مترو مچ باشه
گرفتم منظورتو ادرس سایتشو بده . ممنون
عاخه با رکورد کردن کیفیتش پایین نمیاد؟ بعدش با رکورد باید کل آهنگو بذاری تا آخرش بره! کی حوصله داره؟ :دی این idm چرا دانلودشون نمیکنه؟ :دی :>
idm ک تو مترو نمیاد یا با jetaudio رکورد کن یا با adobe audition کیفیت ادیشن خعلی بالاتره ولی باید اهنگ تا اخر بره - خب چرا اسم خواننده رو تو اینترنت سرچ نمیکنی اگه سایت خواستی بگو از هر ننه قمری اهنگ داره تا بهت بدم :biggrin1:

دوستان یه چند وفتی هست که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم خودش خود به خود شروع به اپدیت میکنه راهی نیست بشه غیر فعالش کرد؟؟اصلا تو دسکتاپ نمیره همون اول خودش خود به خود اپدیت میکنه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or