همه چیز درباره Windows 8

سلام
من تازگی ویندوز 8 نصب کردم ولی موقعی که چیز پی ان رو Connect میکنم اینترنتم قطع میشه و روبه روی SSID Network مینوسه Limited و کلا اینترنتم قطع میشه
کسی میدونه چطور باید حلش کنم ؟
یک سری app خوب معرفی کنید
جواب من رو بدید

جواب من رو بدید
اگه انتی ویروس اوست داری پاک کن
من با اسکایپ اکتیو کردم. همه اپدیتا رو میتونم بگیرم یا نه؟ اکتیو رو از کار نمیندازه؟؟
احتمالش هست 50 50(اگه کرک کرده باشی و اصلا اپدیت نکرده حتما میپره) ولی اگه پرید مجدد میتونی با اسکایپ یا کرک اکتیو کنی

من با اسکایپ اکتیو کردم. همه اپدیتا رو میتونم بگیرم یا نه؟ اکتیو رو از کار نمیندازه؟؟
نه از کار نمیندازه ;) اگر هم افتاد مگه بکاپ نداری ؟
من 2 هفته پیش از کار افتاد دوباره اکتیو زدم 3 ماه شارژم ! :d نه بخاطر اپدیتو !

از دوستان عزیز ، کسی تونسته بلوتوث رو درست روی این ویندوز راه اندازی کنه؟ من هر کاری میکنم فقط میتونم Receive File بکنم و امکان Send ندارم !

Microsoft%20.NET%20Framework.jpg

Microsoft .NET Framework 3.5 for Windows 8 احتمالا پس از نصب ویندوز 8 بزرگترین مشکلی که با آن رو به رو شده اید، درخواست برنامه های گوناگون در هنگام نصب برای dot NET Framework 3.5 بوده است. به خصوص نرم افزارهایی که قبل از ارایه ویندوز 8 ارایه شده بودند. حال راه حل نصب NET Framework 3.5 چیست ؟!

اگر مایل به نصب 5.NET Framework 3. به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت هستید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید :

1. بسته به نوع ویندوز 8 خود ( 32 یا 64 بیتی ) NET Framework 3.5 مناسب با آن را دانلود و اکسترکت کنید .
  2. فایل Copy to hard را اجرا و منتظر بمانید تا کپی فایلها انجام شود .
  3. سپس بر روی فایل Install راست کلیک کرده و گزینه ی Run as Administrator را انتخاب کنید و تا به نمایش در آمدن پیغام Completed صبر کنید
دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 37 مگابايت
لینک کمکی ( Multi Mirror Link )
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 58 مگابايت
لینک کمکی ( Multi Mirror Link )
منبع : soft98.ir

سلام
من تازگی ویندوز 8 نصب کردم ولی موقعی که چیز پی ان رو Connect میکنم اینترنتم قطع میشه و روبه روی SSID Network مینوسه Limited و کلا اینترنتم قطع میشه
کسی میدونه چطور باید حلش کنم ؟
یک سری app خوب معرفی کنید
کسی نمی دونه

من به خاطر پرفورمنسش عاشقش شدم ! یعنی انقدر که این سبکه سون و ویندوز xp سبک نبودن ! درصد مموری و سی پو یو رو که میبینم میخوام داد بزنم ! وین 7 پدرمون رو در اورده بود ! واقعا راضیم

من به خاطر پرفورمنسش عاشقش شدم ! یعنی انقدر که این سبکه سون و ویندوز xp سبک نبودن ! درصد مموری و سی پو یو رو که میبینم میخوام داد بزنم ! وین 7 پدرمون رو در اورده بود ! واقعا راضیم

بله از نظر سبک و سریع بودن که عالیه عالیه . تایید میشه حرفاتون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or