بله کامل هست.تنها فرق بین نسخه ای که چند ماه پیش و نسخه 26 اکتبر هست تو آپدیت هست.چون موقع نصب ویندوزی که 26 اکتبر ریلیز شده تاریخ ویندوزهای قابل نصب با تاریخ ویندوزی که چند ماه قبل به فروشندگان لب تاب و ... داده شده یکی هست.شما بعد نصب ویندوز درایورهاش رو نصب کن و بعد بزار آپدیت شه.زیاد به حجمی که موقع اپدیت میزنه اهمیت نده زودتر از چیزی که فکرشو بکنی اپدیت میشه.در مورد نصب نت فروم ورک 3.5 هم صفحه قبل راهکارش هست
بهترین کرک و سریعترین که تست کردمFree Cloud Storage - MediaFire
?????????????درود بر دوستان...
ميخوام رو سيستم ويندوز 8 نصب كنم...
ميخواستم بدونم برا موارد زير درايور برا ويندوز 8 وجود داره؟
Nvidia GeForce 210 graphic card
m4n78 motherboard
با تشكر
درود ... ویندوز 8 ـم رو آپدیت کردم باید دوباره اکتیو بشه .. کرکی هست ؟
با تشکر !
منم بعد اینکه ویندوز رو آپدیت کردم کرک پرید و این کرکی که گرفتم الان کاملا کار میده و مشکلی نداره :
Hansqwd.zip
نمیدونم مشکل کجاست فقط به این فایل گیر میده.در هر صورت بفرمالینک پریده .. دوباره آپ کن !
دقیقا همین مشکل شما رو من با بتل 3 روی تمام مرورگرها به جز اینترنت اکسپلوره دارم.فیکس میره رو 80 درصد.معلوم هم نمیشه چی داره مصرفش میکنه.فقط با ریست درست میشددوستان من ویندوزم اورجینال هست cd key گرفتم و خود ویندوز رو هم از سایت مایکروسافت دانلود کردم
اما یه مشکل عجیب دارم موقع اجرای هر بازی یا برنامه هایی مثل 3dmax بعد از 1/2 ساعت رم سیستم کامل پر میشه به حدی که اینقدر کند میشه مجبور میشم ریست کنم
16 گیگ رم سیستم کامل گرفته میشه!!!
تو سایت های مختلف دیدم نوشته مشکل از درایورهاس ولی هرچی آپدیت کردم درست نشد
کسی تاحالا این مشکل رو داشته؟
دوستان من ویندوزم اورجینال هست cd key گرفتم و خود ویندوز رو هم از سایت مایکروسافت دانلود کردم
اما یه مشکل عجیب دارم موقع اجرای هر بازی یا برنامه هایی مثل 3dmax بعد از 1/2 ساعت رم سیستم کامل پر میشه به حدی که اینقدر کند میشه مجبور میشم ریست کنم
16 گیگ رم سیستم کامل گرفته میشه!!!
تو سایت های مختلف دیدم نوشته مشکل از درایورهاس ولی هرچی آپدیت کردم درست نشد
کسی تاحالا این مشکل رو داشته؟