همه چیز درباره Windows 8

درود بر دوستان...
ميخوام رو سيستم ويندوز 8 نصب كنم...
ميخواستم بدونم برا موارد زير درايور برا ويندوز 8 وجود داره؟
Nvidia GeForce 210 graphic card
m4n78 motherboard
با تشكر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوستان ويندوز 8 رو نصب كردم ولي در اجراي بعضي از برنامه ها خطاي NET FRAMEWORK رو ميده!حالا نت فريم ورك ورژن 2 و 3.5 رو دانلود كردم ولي ميخوام اونا رو هم نصب كنم ارور نت فريم ورك رو ميده!!!چيكار كنم؟بيلد ويندوزم 9200 هست

دوستان در ویندوز های قبلی یه قابلیتی بود ویندوز رو به چند وقت قبل میتونستی ببری الان این قابلیت کجاست؟
واقعا نیاز دارم
کمک:((
پیداش کردم اما وقتی بر می گردونم اون فای هایی که دیلیت کردم رو بر نگردوند:((
کمک کنییییییییییییییییییییییید

آقا يعني يكي نيست حواب مارو بده؟؟؟؟
خودم رفتم سرچ كردم ديدم برا مادربرد من كه m4n78 asus هست درايوري برا ويندوز 8 نيومده...
بايد مادربردمو عوض كنم؟
يا آپديت درايورش بعدا مياد؟

آقا يعني يكي نيست حواب مارو بده؟؟؟؟
خودم رفتم سرچ كردم ديدم برا مادربرد من كه m4n78 asus هست درايوري برا ويندوز 8 نيومده...
بايد مادربردمو عوض كنم؟
يا آپديت درايورش بعدا مياد؟
نمیاد . اینا فقط برا سری های جدید میدن و یسری سری های قبل محدود و کم . الان خیلیا این مشکلاتو دارن مهدی .

درود...
دوستان یه چند مدتیه مشکلی واسه مترو پیش اومده بیشتر مواقع رو آیکون های مترو کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. بعد از دو سه بار از مترو خارج شدن کار میکنه یا اگه برنامه مختص مترو نباشه اجرا میشه ولی باید دستی از مترو خارج شم. بصورت معمولی اصلا نمی تونم از مترو خارج شم یا باید Alt+Tab کنم یا Alt+F4 یعنی با Esc یا کلید windows یا کلیک روی Desktop از تو مترو نمیشه.
کسی نظری نداره خیلی رو اعصابه؟
ویندوز رو من با اسکایپ فعال کرده بودم نمی خوام مجبور شم عوضش کنم حیف میشه :d

درود...
دوستان یه چند مدتیه مشکلی واسه مترو پیش اومده بیشتر مواقع رو آیکون های مترو کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. بعد از دو سه بار از مترو خارج شدن کار میکنه یا اگه برنامه مختص مترو نباشه اجرا میشه ولی باید دستی از مترو خارج شم. بصورت معمولی اصلا نمی تونم از مترو خارج شم یا باید Alt+Tab کنم یا Alt+F4 یعنی با Esc یا کلید windows یا کلیک روی Desktop از تو مترو نمیشه.
کسی نظری نداره خیلی رو اعصابه؟
ویندوز رو من با اسکایپ فعال کرده بودم نمی خوام مجبور شم عوضش کنم حیف میشه :d
یه ویندوز عوض کن درست میشه:d
مشکل اکتیو کردن هم با کرکی که بالا منهتن گذاشته حله
خسیس میخوای ویندوز تا کی نگه داری؟:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or