همه چیز درباره Windows 10

دوستان این قضیه آپدیت خودکار تو وین 10 چیه؟؟؟راه داره کلا غیر فعالش کرد؟؟؟
من رو ترافیک اینترنتم مثل بچه هام حساسم:dآپدیت ماپدیت نمیخوام:d

کسایی که عضو Preview هستن هم میتونن مجانی آپدیت کنن به ویندوز 10 منتها ملزمن همه ی آپدیت های آینده رو دانلود کنن من تا همینجا میدونم:d
برای من هنوز آپدیت نیومده:(

من که هنوز دارم دانلود میکنم ولی اللحساب اینو امتحان کنید خبرشو همینجا بدید:d

دوستان عزیز ارزونترین روش برای خرید لایسنس WIN 10 چیست یا از کجاست ؟ :d
من یه جا پیدا کردم Retail نسخه ی Home رو 360 میده ! مناسب هست ؟
چون نمیخوام ویندوزهای 8.1 یا 7 رو بخرم دوباره بعد یکسال بخوام هزینشو پرداخت کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان عزیز ارزونترین روش برای خرید لایسنس WIN 10 چیست یا از کجاست ؟ :d
من یه جا پیدا کردم Retail نسخه ی Home رو 360 میده ! مناسب هست ؟
چون نمیخوام ویندوزهای 8.1 یا 7 رو بخرم دوباره بعد یکسال بخوام هزینشو پرداخت کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید

خب جواب سوالتون رو نمیدونم.ولی تا جایی که میدونم ارزون ترین ورژن Windows 10 صد و بیست دلار هست و اینکه اگه از 7 یا 8.1 قبل از تموم شدن یک سال آپگرید کنید نیازی به پرداخت هزینه مجدد نیست و مادام العمر هست.

خب جواب سوالتون رو نمیدونم.ولی تا جایی که میدونم ارزون ترین ورژن Windows 10 صد و بیست دلار هست و اینکه اگه از 7 یا 8.1 قبل از تموم شدن یک سال آپگرید کنید نیازی به پرداخت هزینه مجدد نیست و مادام العمر هست.
خوب این روشی که شما میگی درست ولی با این روش هم هزینه ی لایسنس 7 یا 8.1 رو میدیم و هم بعد از یکسال هزینه ی 10 رو ! که اینجوری اصلا نمیصرفه .

کسایی که عضو Preview هستن هم میتونن مجانی آپدیت کنن به ویندوز 10 منتها ملزمن همه ی آپدیت های آینده رو دانلود کنن من تا همینجا میدونم:d
برای من هنوز آپدیت نیومده:(
فکر کنم منظور منو اشتباه برداشت کردی دوست عزیز
من الان وین 8.1 دارم و میخوام فایل iso رو دانلود کنم و وین 10 رو نصب کنم
حالا تو وین 8.1 میشه رفت تو قسمت آپدیت و اونو غیر فعال کرد ولی شنیدم تو وین 10 این قابلیت وجود نداره و آپدیت ها به طور اتومات دانلود میشن(و اینم یعنی هدر رفتن ترافیک گیگی 4 تومن:d)
تو این نسخه آخر راهی واسه غیر فعال کردن این گذاشتن؟؟؟یا با نرم افزار یا کرکی چیزی میشه غیر فعالش کرد؟؟

من که هنوز دارم دانلود میکنم ولی اللحساب اینو امتحان کنید خبرشو همینجا بدید:d
من فعلا از ترس این موضوع دان نکردم.خودت بی زحمت کارت تموم شد خبرشو بده ملتی رو از استرس دربیار:d

ویرایش : سرچ زدم مثل این که راهی هست که قبل از این که اپدیت اتومات انجام بشه از شما میپرسه واسه دانلود و شما میتونید خیلی شیک و مجلسی کنسلش کنید#:-s:d

آخرین ویرایش:
خوب این روشی که شما میگی درست ولی با این روش هم هزینه ی لایسنس 7 یا 8.1 رو میدیم و هم بعد از یکسال هزینه ی 10 رو ! که اینجوری اصلا نمیصرفه .
در مدت یک سال وقت داری اپ گرید کنی ۱۰ سال هم وقت داره ...

- - -ویرایش - - -

فکر کنم منظور منو اشتباه برداشت کردی دوست عزیز
من الان وین 8.1 دارم و میخوام فایل iso رو دانلود کنم و وین 10 رو نصب کنم
حالا تو وین 8.1 میشه رفت تو قسمت آپدیت و اونو غیر فعال کرد ولی شنیدم تو وین 10 این قابلیت وجود نداره و آپدیت ها به طور اتومات دانلود میشن(و اینم یعنی هدر رفتن ترافیک گیگی 4 تومن:d)
تو این نسخه آخر راهی واسه غیر فعال کردن این گذاشتن؟؟؟یا با نرم افزار یا کرکی چیزی میشه غیر فعالش کرد؟؟

من فعلا از ترس این موضوع دان نکردم.خودت بی زحمت کارت تموم شد خبرشو بده ملتی رو از استرس دربیار:d

ویرایش : سرچ زدم مثل این که راهی هست که قبل از این که اپدیت اتومات انجام بشه از شما میپرسه واسه دانلود و شما میتونید خیلی شیک و مجلسی کنسلش کنید#:-s:d
این اپدیت اجباری رو من خبرش رو یجا خوندم باید واستی تا گروه های کرکر ویندوز دست به کار بشن قطعا این قابلیت میبندن چون خود همین اپدیت کردن باعث پریدن کرک میشه ...

یافتم
اگه ویندوز اصل دارید اینکار رو بکنید تا اپدیت بیاد.
اول برید تو قسمت اپدیت اگه رو دانلود و نصب اتوماتیک نیست (گزینه اول) بذاریدش روی این گزینه.
بعد کامنت پرامت رو بصورت ادمین باز کنید این دستور رو توش بزنید
wuauclt.exe /updatenow

من اورجینال دارنم اومدم آپدیت کنم نوشته اول باید به 8.1 آپدیت کنی بعد به 10 اونم 3.6 گیگه با سرعت خیلی پایین دانلود میشه ، خودم جدا دانلودش کردم موقع نصب کد ویندوز 8 رو رو 10 قبول نمیکنه و فعال نمیشه . کسی راه حلی داره ؟

دوستان من با روش اسکایپ فعال کردم و الان آیکون get windows 10 هم اضافه شده برام ولی شنیدم که اگه به ویندوز ۱۰ آپگرید کنم فقط تو یک سال اول میتونم رایگان استفاده کنم (یکسال استفاده رایگان،نه آپگرید رایگان) و بعد اون باید خریداری کنم.آیا این موضوع رو درسته ؟ یا اینکه بعد آپدیت ، قبل یک سال دیگه محدودیت زماین نداره ؟ اگه آره چطور میتونم این آپدیت رو لغو کنم ؟ هیچ جایی هم ندیدم که درست به این موضوع اشاره کرده باشه.

چرا این قضیه رو انقدر میپیچونید !؟ :d

کسایی که ویندوز 7 و 8 دارند 1 سال فرصت دارند تا به صورت رایگان به 10 آپگرید کنند، بعد از یک سال برای آپگرید از 7 و 8 به 10 باید پول داد.
کسایی که تو این یه سال آپگرید کنن، برای همیشه ویندوز 10 براشون رایگان ـه ! و بعد از یک سال نیاز نیست هیچ کاری کنن یا هزینه‌ای پرداخت کنن.

دوستان من الان ویندوز 8.1 فول اکتیو دارم...بعد نوتیفیکیشن اپدیت به ویندوز 10 گوشه ویندوز هستش برام و زده کاملا free...اپدیت کنم به ویندوز 10 خطری نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or