کسایی که عضو Preview هستن هم میتونن مجانی آپدیت کنن به ویندوز 10 منتها ملزمن همه ی آپدیت های آینده رو دانلود کنن من تا همینجا میدونم:dدوستان این قضیه آپدیت خودکار تو وین 10 چیه؟؟؟راه داره کلا غیر فعالش کرد؟؟؟
من رو ترافیک اینترنتم مثل بچه هام حساسم:dآپدیت ماپدیت نمیخوام:d

دوستان عزیز ارزونترین روش برای خرید لایسنس WIN 10 چیست یا از کجاست ؟ :d
من یه جا پیدا کردم Retail نسخه ی Home رو 360 میده ! مناسب هست ؟
چون نمیخوام ویندوزهای 8.1 یا 7 رو بخرم دوباره بعد یکسال بخوام هزینشو پرداخت کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب این روشی که شما میگی درست ولی با این روش هم هزینه ی لایسنس 7 یا 8.1 رو میدیم و هم بعد از یکسال هزینه ی 10 رو ! که اینجوری اصلا نمیصرفه .خب جواب سوالتون رو نمیدونم.ولی تا جایی که میدونم ارزون ترین ورژن Windows 10 صد و بیست دلار هست و اینکه اگه از 7 یا 8.1 قبل از تموم شدن یک سال آپگرید کنید نیازی به پرداخت هزینه مجدد نیست و مادام العمر هست.
فکر کنم منظور منو اشتباه برداشت کردی دوست عزیزکسایی که عضو Preview هستن هم میتونن مجانی آپدیت کنن به ویندوز 10 منتها ملزمن همه ی آپدیت های آینده رو دانلود کنن من تا همینجا میدونم:d
برای من هنوز آپدیت نیومده![]()
من فعلا از ترس این موضوع دان نکردم.خودت بی زحمت کارت تموم شد خبرشو بده ملتی رو از استرس دربیار:d
:dدر مدت یک سال وقت داری اپ گرید کنی ۱۰ سال هم وقت داره ...خوب این روشی که شما میگی درست ولی با این روش هم هزینه ی لایسنس 7 یا 8.1 رو میدیم و هم بعد از یکسال هزینه ی 10 رو ! که اینجوری اصلا نمیصرفه .
این اپدیت اجباری رو من خبرش رو یجا خوندم باید واستی تا گروه های کرکر ویندوز دست به کار بشن قطعا این قابلیت میبندن چون خود همین اپدیت کردن باعث پریدن کرک میشه ...فکر کنم منظور منو اشتباه برداشت کردی دوست عزیز
من الان وین 8.1 دارم و میخوام فایل iso رو دانلود کنم و وین 10 رو نصب کنم
حالا تو وین 8.1 میشه رفت تو قسمت آپدیت و اونو غیر فعال کرد ولی شنیدم تو وین 10 این قابلیت وجود نداره و آپدیت ها به طور اتومات دانلود میشن(و اینم یعنی هدر رفتن ترافیک گیگی 4 تومن:d)
تو این نسخه آخر راهی واسه غیر فعال کردن این گذاشتن؟؟؟یا با نرم افزار یا کرکی چیزی میشه غیر فعالش کرد؟؟
من فعلا از ترس این موضوع دان نکردم.خودت بی زحمت کارت تموم شد خبرشو بده ملتی رو از استرس دربیار:d
ویرایش : سرچ زدم مثل این که راهی هست که قبل از این که اپدیت اتومات انجام بشه از شما میپرسه واسه دانلود و شما میتونید خیلی شیک و مجلسی کنسلش کنید#:d