همه چیز درباره Windows 10

دوستان من الان نسخه ی 240 ویندوز 10و دارم.(از ورژن 130 داشتمش و با آپدیت خود ویندوز رسوندمش به 240).حالا سوالی که بوجود میاد اینه که این نسخه ی نهاییه یا یه آپدیت حجیم دیگه هم پیش رو داریم ؟ بعد اینکه چطوری میشه از این یه بک آپ گرفت تا بعدا اگه ویندوز قاطی کرد بتونم برگردونمش به حالت اول ؟(طوری که بعدا مشکلی واسه لایسنسش بوجود نیاد)

یادمه همیشه عاشق ویندوز 7 بودم (البته الانم هستم) تا جایی که به پیشنهاد یکی از دوستان نسخه آزمایشی ویندوز 10 رو حدود 2 ماه پیش نصب کردم. یعنی واقعا باورم نمیشد که سیستم عامل انقدر می تونه تو اجرای سریع نرم افزار ها و بازی ها نقش اساسی ایفا کنه. تنها نقطه ضعف این نسخه آزمایشی این بودش که کمی باگ داشت و بعضی بازی ها و نرم افزار ها رو اجرا نمی کرد. باید دید نسخه اصلی که در 7 مرداد (یعنی 4 روز دیگه) منتشر میشه چه قابلیت هایی رو در عمل داره.

- - -ویرایش - - -

دوستان من الان نسخه ی 240 ویندوز 10و دارم.(از ورژن 130 داشتمش و با آپدیت خود ویندوز رسوندمش به 240).حالا سوالی که بوجود میاد اینه که این نسخه ی نهاییه یا یه آپدیت حجیم دیگه هم پیش رو داریم ؟ بعد اینکه چطوری میشه از این یه بک آپ گرفت تا بعدا اگه ویندوز قاطی کرد بتونم برگردونمش به حالت اول ؟(طوری که بعدا مشکلی واسه لایسنسش بوجود نیاد)

می تونید از نرم افزار های Norton Ghost و یا Acronis برای بکاپ گیری استفاده کنید. آموزش و نحوه کارشو با یه سرچ کوچیک تو گوگل می تونین بدست بیارین.

دوستان این نسخه ای از 10 که الان اومده چه فرقی با نسخه اصلی که چهار روز دیگه میاد داره؟
الان سایتای ایرانی زدن "این نسخه همان نسخه ای هست که قراره 29 جولای وارد بازار بشه"

بعد اینکه چهار روز دیگه که بیاد چقد کرک شدنش طول میکشه؟ یا مثل 8.1 بازم میشه با همون ترفند اسکایپ تا یک مدت پیچوندش؟ :دی
و یادم نمیاد پرسیده باشم این نسخه که دوباره برگشته به استارت منو و مترو رو آورده توی استارت منو حالتی هست که بشه دوباره همون مترو 8.1 رو بیاره؟ من شخصا وقتی برا اولین بار با مترو کار کردم خیلی باهاش حال کردم بنظرم خیلی سریع تر و بهتر و شیک تر از استارت منو های نسخه های قبلی بود و خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم میگم راهی هست که مترو 8.1 رو هم داشته باشه؟

دوستان این نسخه ای از 10 که الان اومده چه فرقی با نسخه اصلی که چهار روز دیگه میاد داره؟
الان سایتای ایرانی زدن "این نسخه همان نسخه ای هست که قراره 29 جولای وارد بازار بشه"

بعد اینکه چهار روز دیگه که بیاد چقد کرک شدنش طول میکشه؟ یا مثل 8.1 بازم میشه با همون ترفند اسکایپ تا یک مدت پیچوندش؟ :دی
و یادم نمیاد پرسیده باشم این نسخه که دوباره برگشته به استارت منو و مترو رو آورده توی استارت منو حالتی هست که بشه دوباره همون مترو 8.1 رو بیاره؟ من شخصا وقتی برا اولین بار با مترو کار کردم خیلی باهاش حال کردم بنظرم خیلی سریع تر و بهتر و شیک تر از استارت منو های نسخه های قبلی بود و خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم میگم راهی هست که مترو 8.1 رو هم داشته باشه؟

مجید ویندوز رو تست کردی؟ میگم الان سیستم ام برای ویندوز هفت که عالیه. خصوصا توی اجرای بازی ها. با ویندوز 10 به مشکل بر نمیخورم؟ کمبود رم و ...؟ یعنی واقعا از ویندوز 7 روونتره؟ این نسخه ی نهاییشه؟
ویندوز 10 نسخه نهایی - Microsoft Windows 10 Enterprise Final Build 10240x64

بله دوست عزیز.از این قسمت میشه استارت رو شبیه ویندوز 8.1 کرد:
Settings-Personalization-Start
و گزینه "Use Start full screen" روی On قرار بدین.

معمولا به جز build number فرقی ندارن. یعنی ممکنه ورژنی که دانلود می‌کنی با اونی که چند روز دیگه میاد فرق داشته باشه ولی از نظر امکانات و... هیچ فرقی ندارن. در بدترین حالت چندتا باگ رو برطرف کردن، ولی بعید می‌دونم.

دوستان این نسخه هایی که رو سایتای ایرانی قرا گرفته و فعال ساز هم داره اوکی هستش:d ؟ دان کنیم من خودم نسخه 7 کرک شده استفاده میکنم 10 هم کرک شده؟ میشه مثل 7 استفاده کرد :dمتاسفانه تو این زمینه اطلاعاتم کمه

لطفا راهنمایی کنید

دوستان این نسخه هایی که رو سایتای ایرانی قرا گرفته و فعال ساز هم داره اوکی هستش:d ؟ دان کنیم من خودم نسخه 7 کرک شده استفاده میکنم 10 هم کرک شده؟ میشه مثل 7 استفاده کرد :dمتاسفانه تو این زمینه اطلاعاتم کمه

لطفا راهنمایی کنید
تا جایی که من دیدم هنوز سایتای ایرانی نسخه آخر که همین چند ساعت پیش ریلیز شده رو قرار ندادن و نسخه های Enterprise قدیم رو دارن هنوز! باید از سایت مایکروسافت دانلودش کنی فعلا.
اگه میخوای از ایرانیا دانلود کنی تا شب صبر کن احتمالا سایتا این نسخه رو قرار میدن بعد کرکش هم سریع میاد و با Kmspico اگه باشه فقط کافیه یک کلیک روش بکنی تا اکتیو بشه ویندوز :دی

دوستان زمان ریلیز وین 8.1 کجا بودین؟ :دی :دی

-

فقط یک نکته میمونه!
این ISO ـی که مایکروسافت قرار داده الان میشه رایتش کرد و نصب کرد؟ Bootable ـه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or