همه چیز درباره Windows 10

اقا با این یارو MediaCreationToolx64 که تو خود سایت مایکرو بود ویندوز 10 رو دانلود کردم. حالا یه چندتا سوال؟:دی

چه بلایی سر ویندوز 8 ام اومد؟!:|
بعد ران کردن MediaCreationToolx64 دیتای ویندوز 10 رو دانلود کرد. الان اون دیتا کجا هستن؟ میشه ریخت رو فلش؟
برا این رزولوشن چه غلطی بکنم؟کلا همون 2 تا رو داره!!!:|
3bc0b110a5ad42461.png

اقا با این یارو MediaCreationToolx64 که تو خود سایت مایکرو بود ویندوز 10 رو دانلود کردم. حالا یه چندتا سوال؟:دی

چه بلایی سر ویندوز 8 ام اومد؟!:|
بعد ران کردن MediaCreationToolx64 دیتای ویندوز 10 رو دانلود کرد. الان اون دیتا کجا هستن؟ میشه ریخت رو فلش؟
برا این رزولوشن چه غلطی بکنم؟کلا همون 2 تا رو داره!!!:|
3bc0b110a5ad42461.png
درایور کارت گرافیکت مال Win 10 رو دانلود کنی درست میشه

اگه ویندوز 7 یا بالاتر دارید به این لینک مراجعه و بعد پایین صفحه دوتا نرم افزار 32 و 64 بیتی طبق مشخصات PC نسخه مورد نظر رو دانلود بعد نرم افراز رو اجرا کنید و بعد با همچین صحنه ای روبرو خواهید شد.

اگه ویندوز 7 یا بالاتر دارید به این لینک مراجعه و بعد پایین صفحه دوتا نرم افزار 32 و 64 بیتی طبق مشخصات PC نسخه مورد نظر رو دانلود بعد نرم افراز رو اجرا کنید و بعد با همچین صحنه ای روبرو خواهید شد.

برای من این میاد میزنم Next ، می‌نویسه Something Happend میره..
پ.ن: گزینه دوم رو زدم کار کرد داره 3 گیگ روی فلش میریزه... این تموم شه بزنم اینستال پاک میکنه اطلاعاتم رو؟

آخرین ویرایش:
دوستان Pro رو بگیرم یا Enterprise ؟ کدوم بدون مشکل تر هست؟
Enterprise میدونم اماکاناتش بیشتره اما اون امکانات میگن بدرد شرکتا میخوره، و من 8.1 ـو نسخه Pro داشتم کوچکترین مشکلی نداشت.
هر دوتا امروز نسخه نهاییشون ریلیز شده دیگه؟

بعد کسی نگفت، چه از ISO ـه مایکروسافت بگیری چه از سایتای ایرانی اینا Bootable ـن؟ بعد سریال نامبر موقع نصب چی؟

یکی جواب بده آقا

دوستان من نسخه rtm professional رو دانلود و نصب کردم. در کل ویندوزه خوبیه فقط یه چندتا باگ کوچولو داره. یه سوال اینی که من دارم با ورژنی که امروز اومده فرقی داره؟ اگه آره چه طوری میتونم از همین ویندوز rtm به نسخه کامل آپدیتش کنم؟

آقا من گیج شدم:/ اون آیکون Get windows 10 فقط واسه کسایی که ویندوز 7 یا 8.1 اصلی دارن میاد؟ یا واسه همه میاد؟ من الان ویندوز 8.1 Enterprise کرک شده دارم اما این آیکون واسم نمیاد.
کلا چیکار کنم بتونم دانلود کنم ویندوز 10 رو؟ :d

آقا من گیج شدم:/ اون آیکون Get windows 10 فقط واسه کسایی که ویندوز 7 یا 8.1 اصلی دارن میاد؟ یا واسه همه میاد؟ من الان ویندوز 8.1 Enterprise کرک شده دارم اما این آیکون واسم نمیاد.
کلا چیکار کنم بتونم دانلود کنم ویندوز 10 رو؟ :d

برای اینکه اون آیکون بیاد حتما باید ویندوزت آپدیت شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or