آقا ما پس کی رو فعال کرده بودیم رو کنسول بعد دیروز بعد چند بار تلاش با سایت اومدم تغییرش دادم و رمز عادی گذاشتم منتهی الان رو کنسول رمزو میزنم میگه یه کد وریفیکیشن برات ایمیل یا پیامک میکنیم. ایمیلم رو چک میکنم چیزی نیومده پیامک هم که نمیاد. راه حلی داره دوستان؟
مگه میشه یه راه حلی نباشه. واقعا شرایط مسخره ایهمنم به همین مشکل خوردم .
پیامک و ایمیل نمیاد برام روی کنسول نمیتونم وارد بشم و با سیستم هم ارور میده Can't connect to the server
اره اینو تست کردم نشد. فعلا که به بن بست خوردم واقعا موندم چیکار کنماگه راه حلی پیدا کردین بگین .
میگفتن با گوشی time zone رو با vpn و اکانت هماهنگ کنین میشه که نشد.
اونور کسی رو نداری؟مگه میشه یه راه حلی نباشه. واقعا شرایط مسخره ایه
مشکل اینه کد نمیاد یا کد دیر میاد؟یه رفیق دارم اونور. ولی دقیقا چیکار بکنه
کد نمیاد اصن. حالا این دی ان اس رو تست نکردم هنوزمشکل اینه کد نمیاد یا کد دیر میاد؟
چندتا کار بکن یکی dns ات رو عوض کن
مورد دوم هم اینکه اگر اعتماد داری اطلاعات اکانت رو بده رفیقت که درخواست اطلاعات روبفرسته برای سونی
یعنی اونجایی که میزنی کد رو بفرست باید اونبزنه
کلا فکر کنم یه بار باید بره داخل اکانت تا حداقل یه وریفای بشه تا بعد ببینی روی اکانت خودت هم اوکی میشه یا نه
فکر کنم پیام ارسالی یا نمیره یا چون هزار احسنت و اینا مملکت مون پر ای پی نا مطمئن، اون ارسال رو نادیده میگیره یا پیام بازگشتی گم میشه !!!کد نمیاد اصن. حالا این دی ان اس رو تست نکردم هنوز
الان دنبال همینم که پیامک رو حذف کنم. چطور تونستی حذف کنی پیامک رو؟فکر کنم پیام ارسالی یا نمیره یا چون هزار احسنت و اینا مملکت مون پر ای پی نا مطمئن، اون ارسال رو نادیده میگیره یا پیام بازگشتی گم میشه !!!
به نظرم بهترین کار همینه که از اون سمت هم ببینی اتفاقی می افته یا نه
پیامک رو که ولش کن خیلی وقته نمیاد، من یه بار با مکافات فقط تونستم پیامک رو حذف کنم از روی سیستم و رفتم سراغ authenticator ها و سوال های امنیتی
باور کن یادم نمیاد چون چند سال پیش بود زدن بستن و باز کردن، میدونستم باز اینا می بندن اما تا جایی که تو ذهنمه به نکبت و بدبختی چون قبول دار نبود ولی فکر کنم با استفاده از سوال امنیتی و ایمیلالان دنبال همینم که پیامک رو حذف کنم. چطور تونستی حذف کنی پیامک رو؟
چه تغییراتی دادن؟ظاهرا تو اپدیت جدید PSN
نمیشه دیگه اکانت ظرفیتی زد