همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

کد رو برای ایمیلم نمیفرسته
چیکار باید کنم؟
View attachment 393993
تایید دو مرحله ایه؟! یه لیست کد بهت میده داخل سایت داریش با اون بری؟
میفرسته ولی با تاخیر. برای منم چند روز یکم اذیت کرد ولی فرستاد میخواستم اکانت جدید بسازم.

تایید دو مرحله ایه؟! یه لیست کد بهت میده داخل سایت داریش با اون بری؟
میفرسته ولی با تاخیر. برای منم چند روز یکم اذیت کرد ولی فرستاد میخواستم اکانت جدید بسازم.
نه دو مرحله ای نیست ریکاوری کردم پسورد رو اومدم رو دستگاه ساین کنم ازم این کد رو میخواد

منم همین مشکلو داشتم صفحات قبل نهایتا مجبور شدم یکیو اونور پیدا کنم از سایت وارد اکانتم شد و کد دو مرحله ای رو از پیامک برداشت گذاشت رو حالت authenticator دیگه مشکلم حل شد
سلام چطور مشکلت حل شد؟
من sms برام نمیاد، کد بکاپ رو هم ندارم

واسه منم Can't connect to the server میداد رو اکانت آمریکا ، VPN آمریکا زدم با گوشی وارد app شدم تایید 2 مرحله ای رو deactive کردم البته قبلش کد بک آپ داشتم عکسشو تو گوشی hide کرده بودم فکر نکنم واسه app و وب تایید دو مرحله ای درخواست کنه واسه کنسول اینجوریه
برای من sms نمیاد، چجوری وارد اکانت میشین که بعدش میتونین 2sv رو غیرفعال کنین؟

آخرین ویرایش:
سلام چطور مشکلت حل شد؟
من sms برام نمیاد، کد بکاپ رو هم ندارم

برای من sms نمیاد، چجوری وارد اکانت میشین که بعدش میتونین 2sv رو غیرفعال کنین؟
سلام همینطوری که تو پست قبلیم گفتم دیگه. یوزر پسم رو دادم به یکی که اونور آب بود از سایت وارد اکانتم شد و ارسال کد با پیامک رو غیرفعال کردن برام

سلام همینطوری که تو پست قبلیم گفتم دیگه. یوزر پسم رو دادم به یکی که اونور آب بود از سایت وارد اکانتم شد و ارسال کد با پیامک رو غیرفعال کردن برام
قاعدتا اون فرد هم برای ورود باید کد پیامکی که به شماره ایران شما میاد رو وارد کنه.
من نهایتا با ساپورت چت کردم و 2sv رو بعد پرسیدن چند تا ‌سوال برام موقت برداشت تا بتونم لاگین کنم
ازم چند تا سوال پرسید مثل سریال دستگاه، اطلاعات اخرین خرید بازیم و … و سریع انجام داد

قاعدتا اون فرد هم برای ورود باید کد پیامکی که به شماره ایران شما میاد رو وارد کنه.
من نهایتا با ساپورت چت کردم و 2sv رو بعد پرسیدن چند تا ‌سوال برام موقت برداشت تا بتونم لاگین کنم
ازم چند تا سوال پرسید مثل سریال دستگاه، اطلاعات اخرین خرید بازیم و … و سریع انجام داد
نه اون میخواست وارد بشه به ایمیلم کد اومد بهش دادم

مشکل اینه که پسورد یاهو میلم رو دارم ، شماره موبایلم هم ثبته ، پسورد یاهو میل پشتیبانم رو ندارم.

میخوام بشون بگم بابا اس ام اس برام نمیاد حداقل میل پشتیبانم رو به جیمیلم تغییر بدید.
براشون پیام فرستادم.

ایمیلی که یاهو بهم داده گفته عکس کارت شناسایی و عکس خودت در کنار کارت شناسایی + یه قبض که آدرست باشه.. رو بگیر برامون بفرست.

دوستان به نظرتون بفرستم براشون کاری برام می کنن؟ کسی تا حالا جواب گرفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or