MyJinx
کاربر سایت
تایید دو مرحله ایه؟! یه لیست کد بهت میده داخل سایت داریش با اون بری؟
میفرسته ولی با تاخیر. برای منم چند روز یکم اذیت کرد ولی فرستاد میخواستم اکانت جدید بسازم.
تایید دو مرحله ایه؟! یه لیست کد بهت میده داخل سایت داریش با اون بری؟
نه دو مرحله ای نیست ریکاوری کردم پسورد رو اومدم رو دستگاه ساین کنم ازم این کد رو میخوادتایید دو مرحله ایه؟! یه لیست کد بهت میده داخل سایت داریش با اون بری؟
میفرسته ولی با تاخیر. برای منم چند روز یکم اذیت کرد ولی فرستاد میخواستم اکانت جدید بسازم.
با گوشی v2ray شیر کن رو کنسولبرای من sign in نمیشه با اینترنت مبین نت نمیدونم دیگه چه DNS بزنم حتی ارور میده میگه plus نداری
نه بابا با ایرانسل که میره سرعتش 100 مگ ، فقط با مبین نت نمیره ، ایرانسلم نتش 3 هست نمیشه آنلاین بازی کردبا گوشی v2ray شیر کن رو کنسول
مشکل از نت ما هستش که درخواست رو ارسال نمیکنه، ظاهراً ارسال میکنه ها، ولی باطنن ارسال نمیشهجدیدا چرا کد به گوشی نمیفرسته سونی معلوم نیست باز چه داستانی دارن درست میکنن
سلام چطور مشکلت حل شد؟منم همین مشکلو داشتم صفحات قبل نهایتا مجبور شدم یکیو اونور پیدا کنم از سایت وارد اکانتم شد و کد دو مرحله ای رو از پیامک برداشت گذاشت رو حالت authenticator دیگه مشکلم حل شد
برای من sms نمیاد، چجوری وارد اکانت میشین که بعدش میتونین 2sv رو غیرفعال کنین؟واسه منم Can't connect to the server میداد رو اکانت آمریکا ، VPN آمریکا زدم با گوشی وارد app شدم تایید 2 مرحله ای رو deactive کردم البته قبلش کد بک آپ داشتم عکسشو تو گوشی hide کرده بودم فکر نکنم واسه app و وب تایید دو مرحله ای درخواست کنه واسه کنسول اینجوریه
سلام همینطوری که تو پست قبلیم گفتم دیگه. یوزر پسم رو دادم به یکی که اونور آب بود از سایت وارد اکانتم شد و ارسال کد با پیامک رو غیرفعال کردن برامسلام چطور مشکلت حل شد؟
من sms برام نمیاد، کد بکاپ رو هم ندارم
برای من sms نمیاد، چجوری وارد اکانت میشین که بعدش میتونین 2sv رو غیرفعال کنین؟
قاعدتا اون فرد هم برای ورود باید کد پیامکی که به شماره ایران شما میاد رو وارد کنه.سلام همینطوری که تو پست قبلیم گفتم دیگه. یوزر پسم رو دادم به یکی که اونور آب بود از سایت وارد اکانتم شد و ارسال کد با پیامک رو غیرفعال کردن برام
نه اون میخواست وارد بشه به ایمیلم کد اومد بهش دادمقاعدتا اون فرد هم برای ورود باید کد پیامکی که به شماره ایران شما میاد رو وارد کنه.
من نهایتا با ساپورت چت کردم و 2sv رو بعد پرسیدن چند تا سوال برام موقت برداشت تا بتونم لاگین کنم
ازم چند تا سوال پرسید مثل سریال دستگاه، اطلاعات اخرین خرید بازیم و … و سریع انجام داد
من هفته قبل 2 step verification رو کلا برداشتم و یه رمز ایمن گذاشتم رو اکانتکلا sms نمیاد داستانی شده!!!
کسی راه حلی داشت بگه