همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

آقا ما پس کی رو فعال کرده بودیم رو کنسول بعد دیروز بعد چند بار تلاش با سایت اومدم تغییرش دادم و رمز عادی گذاشتم منتهی الان رو کنسول رمزو میزنم میگه یه کد وریفیکیشن برات ایمیل یا پیامک میکنیم. ایمیلم رو چک میکنم چیزی نیومده پیامک هم که نمیاد. راه حلی داره دوستان؟

آقا ما پس کی رو فعال کرده بودیم رو کنسول بعد دیروز بعد چند بار تلاش با سایت اومدم تغییرش دادم و رمز عادی گذاشتم منتهی الان رو کنسول رمزو میزنم میگه یه کد وریفیکیشن برات ایمیل یا پیامک میکنیم. ایمیلم رو چک میکنم چیزی نیومده پیامک هم که نمیاد. راه حلی داره دوستان؟

منم به همین مشکل خوردم .
پیامک و ایمیل نمیاد برام روی کنسول نمیتونم وارد بشم و با سیستم هم ارور میده Can't connect to the server

• Like
Reactions: SMM9
یه رفیق دارم اونور. ولی دقیقا چیکار بکنه
مشکل اینه کد نمیاد یا کد دیر میاد؟

چندتا کار بکن یکی dns ات رو عوض کن
مورد دوم هم اینکه اگر اعتماد داری اطلاعات اکانت رو بده رفیقت که درخواست اطلاعات رو‌بفرسته برای سونی

یعنی اونجایی که میزنی کد رو بفرست باید اون‌بزنه
کلا فکر کنم یه بار باید بره داخل اکانت تا حداقل یه وریفای بشه تا بعد ببینی روی اکانت خودت هم اوکی میشه یا نه

• Like
Reactions: SMM9
مشکل اینه کد نمیاد یا کد دیر میاد؟

چندتا کار بکن یکی dns ات رو عوض کن
مورد دوم هم اینکه اگر اعتماد داری اطلاعات اکانت رو بده رفیقت که درخواست اطلاعات رو‌بفرسته برای سونی

یعنی اونجایی که میزنی کد رو بفرست باید اون‌بزنه
کلا فکر کنم یه بار باید بره داخل اکانت تا حداقل یه وریفای بشه تا بعد ببینی روی اکانت خودت هم اوکی میشه یا نه
کد نمیاد اصن. حالا این دی ان اس رو تست نکردم هنوز

کد نمیاد اصن. حالا این دی ان اس رو تست نکردم هنوز
فکر کنم پیام ارسالی یا نمیره یا چون هزار احسنت و اینا مملکت مون پر ای پی نا مطمئن، اون ارسال رو نادیده میگیره یا پیام بازگشتی گم میشه !!!
به نظرم بهترین کار همینه که از اون سمت هم ببینی اتفاقی می افته یا نه

پیامک رو که ولش کن خیلی وقته نمیاد، من یه بار با مکافات فقط تونستم پیامک رو حذف کنم از روی سیستم و رفتم سراغ authenticator ها و سوال های امنیتی

فکر کنم پیام ارسالی یا نمیره یا چون هزار احسنت و اینا مملکت مون پر ای پی نا مطمئن، اون ارسال رو نادیده میگیره یا پیام بازگشتی گم میشه !!!
به نظرم بهترین کار همینه که از اون سمت هم ببینی اتفاقی می افته یا نه

پیامک رو که ولش کن خیلی وقته نمیاد، من یه بار با مکافات فقط تونستم پیامک رو حذف کنم از روی سیستم و رفتم سراغ authenticator ها و سوال های امنیتی
الان دنبال همینم که پیامک رو حذف کنم. چطور تونستی حذف کنی پیامک رو؟

الان دنبال همینم که پیامک رو حذف کنم. چطور تونستی حذف کنی پیامک رو؟
باور کن یادم نمیاد چون چند سال پیش بود زدن بستن و باز کردن، میدونستم باز اینا می بندن اما تا جایی که تو ذهنمه به نکبت و بدبختی چون قبول دار نبود ولی فکر کنم با استفاده از سوال امنیتی و ایمیل
الان که همونم برات نمیاد انگار ولی یه تلاشی بکن

این رو هم گوگل گفت
To remove 2FA via SMS from a PSN account, sign in to Account Management on a connected device, navigate to Security, and then select Edit next to the "2-Step Verification" option. From there, you can choose to Deactivate the verification. You must have access to your account and be able to receive a code or use your backup codes to complete the process.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or