همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خدا رو شکر یه چیزی که متوجه شدم اینه که اکانت امریکاییم با جیمیل بود و الان هم اوکی هست.

اما اکانت ترکیه که زمان ارزونی استور ترکیه کلی بازی روش خریده بودم با یاهو بود و از دستم رفته فعلا.

اما بازی به کنار دلم برای ایمیل یاهو قدیمیم میسوزه که مال شاید 17-18 سال پیش بود و صدها سایت از جمله همینجا رو باهاش ثبت نام کرده بودم.:(:(

هرچی هست از طرف یاهو هست چون این دوتا اکانت همیشه آنلاین بودن یه دفعه این بلا سرش اومد...قبلا سیستم SMS ش کار می کرد اما الان دیگه کد نمیفرسته.

پسورد اکانت ترکیه رو اصلا یادداشت کردم اما این مشکل پیش میاد:

Screenshot 2025-09-10 160618.png

آخرین ویرایش:
مشکل از ورژن نرم افزار google authenticator هستش که دیگه مارو سگم حساب نمیکنه.
روی یه گوشی قدیمی ورژن قدیمی نرم افزار رو نصب کردم راحت کار میکنه، ورژن ۵

مشکل از ورژن نرم افزار google authenticator هستش که دیگه مارو سگم حساب نمیکنه.
روی یه گوشی قدیمی ورژن قدیمی نرم افزار رو نصب کردم راحت کار میکنه، ورژن ۵
مایکروسافت راحتتر نیست اپش؟ من ازون استفاده میکنم و مشکلی نداره

• Love
Reactions: Optimus Prime
مایکروسافت راحتتر نیست اپش؟ من ازون استفاده میکنم و مشکلی نداره
والا به هیچکدوم اطمینانی نیست، من با این دید جلو میرم که هر روز صبح امکان داره نتونم از اکانتم استفاده کنم.
ولی خب ماکروسافت که بدتره، همه جوره مارو بسته
دیشب دهنم سرویس شد تا تونستم این ۲تا اکانت رو ایمیلشون رو عوض کنم و دوباره توی گوشی واردشون بشم.

جدیدا کسی کد تایید دو مرحله ای براش اومده؟
از دیروز که از اپلیکیشن ساین اوت شد خود به خود, وقتی میخوام وارد بشم کد رو نمیفرسته.
میخوام بدونم مشکل از خط منه یا دوباره راهو بستن؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard
از دیروز که از اپلیکیشن ساین اوت شد خود به خود, وقتی میخوام وارد بشم کد رو نمیفرسته.

يكى از دوستاى منم اين مشكلو داره متاسفانه.

• Like
Reactions: arshia78
هفته پیش همینجا گفتم برای منم پیش اومده، برای چند تا از دوستامم هست، سریع برو از بخش سکیوریتی درون خود کنسول، بک اپ کد هارو سیو کن... اینا جایگزین هستند تا حد امکان هم ازشون استفاده نکن که بمونند چون یک بار مصرف هستند،

هر وقت کد ها دوباره اومدند، یک بار تو استپ وریفیکیشن رو دیسیبل اینیبل میکنی و بک اپ کد ها رفرش میشند...

• Like
Reactions: arshia78
هفته پیش همینجا گفتم برای منم پیش اومده، برای چند تا از دوستامم هست، سریع برو از بخش سکیوریتی درون خود کنسول، بک اپ کد هارو سیو کن... اینا جایگزین هستند تا حد امکان هم ازشون استفاده نکن که بمونند چون یک بار مصرف هستند،

هر وقت کد ها دوباره اومدند، یک بار تو استپ وریفیکیشن رو دیسیبل اینیبل میکنی و بک اپ کد ها رفرش میشند...
اره بکاپ کد هارو یجا نوشتم که یوقت گم نکنم
چون اپلیکیشن موبایل بود، خیلی مهم نبود برام که بخوام یکی از این کد ها رو مصرف کنم

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or