hamid_barca
Loyal Member
دوستان وضع بازی های ea رو psn چجوریه ؟ میشه بدون vpn وصل شد به بازیایی مثل بتلفیلد یا فیفا ؟ dns خاصی استفاده میشه ؟
دوستان من passkey رو برای ساین این کردن اکانتم فعال کرده بودم الان میخوام تو اکانتم روی پلی۴ سایت این کنم ارور میده و تو سایت پلی استیشن هم میخوام با پس کی وارد بشم نمیشه. مشکل از نت ماست یا مورد دیگه ای هست؟
Each backup code can be used only onceOkay, I got some good news, and I got some bad news.
خبر خوب: رو مبین نت (باقی نت هارو تست نکردم) و لپ تاپ بدون وی پی ان یا هر چی، تونستم وارد سایت سونی شم، (مای اکانت.سونی.کام)
خبر بد: تایید 2 مرحله ای کار نکرد و اس ام اس نیومد، هر چی امتحان کردم رو 2 تا اکانت، همراه اول و ایرانسل، هیچ کدوم نیومد، برای همین مجبور شدم با بک اپ کد، وارد شم...
پس اگر هنوز بک اپ کد رو سیو نکردید، هر چه سریع تر از هر طریقی که به بخش سکیوریتی اکانتتون دسترسی دارید، برید و بک اپ کد هارو سیو کنید، هم گوشی هم بروزر و هم از طریق خود پی اس 5 میشه این کار رو انجام داد...
*بعد وارد کردن پسورد اصلی اکانت، و بعد با بک اپ کد، در هر صورت میتونید وارد شید بدون هیچ چیز دیگری (یعنی فقط پسورد لازمه، اینم ممکنه لازم نباشه ولی من وارد کردم) حتی اگر تو استپ کار نکنه مثل الان من، فقط کد ها یک بار مصرف هستند، 10 تا دارید برای شروع که کار رو راه میندازه، اگر کد های جدید میخواید، تو استپ وریفیکیشن رو دی اکتیو کنید، این کار اتوماتیک 10 کد جدید جنریت میکنه و کد های قبلی میسوزه....
پس هر چه سریع تر امار بک اپ کد هاتون رو در بیارید... اچار فرانسه ای هست که در هر صورت کارتون رو راه میندازه...
الانم شاید موقت نمیاد و بعدا درست شه،Each backup code can be used only once
کلا 10 تا بک آپ کد میده پس بازم در آینده به مشکل بر میخورید
البته من دو هفته پیش تو گوشی sing in کردم اس ام اس به خط رایتل اومد
از درون خود اکانت تو سایت سونی (مای اکانت.سونی.کام) میتونی ایمیل رو عوض کنی، ولی چون میگی به میل دسترسی نداری شاید نتونی وارد سایت بشی،دو تا اکانت PSN دارم با دو تا ایمیل یاهو که به سلامتی ظاهرا دوتا یاهو میلیم هک شدن.
راهی هست که بتونم ایمیلی اکانتهای PS رو عوض کنم؟
به هیچ وجه دیگه دسترسی ندارم به ایمیلهام نه پسوردم رو قبول می کنن نه اس ام اس یاهوو برام میاد و...
روی گوشی میشه ۲تا اکانت جیمیل داشت؟از درون خود اکانت تو سایت سونی (مای اکانت.سونی.کام) میتونی ایمیل رو عوض کنی، ولی چون میگی به میل دسترسی نداری شاید نتونی وارد سایت بشی،
ولی اگر تونستی وارد سایت بشی، از همونجا میتونی ایمیل رو تغییر بدی.
اگر نتونستی وارد اکانتت رو سایت سونی بشی، فکر کنم تنها راه حلت پشتیبانی سونی هست، اگه اکانتت فقط رو کنسول های خودت اکتیو بوده باشند احتمالا مشکلی در authenticity پیدا نمیشه و بهت کمک میکنند میل رو تغییر بدی و مسئله ات رفع بشه، مخصوصا اگر رو گوشی وارد پی اس اپ باشی با یک کیو ار کد، احراز هویت میشی و کمکت میکنند...
پس اول ببین میتونی وارد سایت بشی؟ (تازگی ها میشه با بروزر بدون وی پی ان هم وارد شد، چند بار امتحان کن با نت های گوناگون، ویندوز هم قبلش ری استارت کن که پروکسی تنظیماتش دیفالت بشه، اگر قبلا وی پی ان زدی حتما خاموش کن) اگر تونستی اینطوری خودت میل رو تغییر بدی که چه بهتر...
اگر نتونستی وارد شی یا تغییر بدی، با پشتیبانی صحبت کن، فقط به نظرم سعی کن درست انگلیسی حرف بزنی (اگر احیانا خودت بلد نیستی از کسی کمک بگیر) که یک موقع رو هویت خودت و ادرسی که برای ساخت میل زدی، کلید نکنند و گیر ندن...
*اگر موقع وارد شدن تو استپ وریفیکیشن کار نکرد و اس ام اس نیومد، از درون کنسول برو ستینگ.. اکانت.. سکیوریتی، و بک اپ کد هارو یاداشت کن و با اونا وارد سایت سونی شو...
** ممکنه از همین ستینگ خود کنسول، بخش یوزر اکانت هم بتونی میل رو تغییر بدی... مسیر: ستینگ.. اکانت.. ساین این ای دی..
چرا نشه؟ بیشتر هم میشه..روی گوشی میشه ۲تا اکانت جیمیل داشت؟
من اکانت اصلی سونیم روی یاهو هست فرعی روی جیمیل
یه اکانت جیمیل دیگه بسازم اون یاهو رو تغییر بدم
آقا ایمیل اکانت رو عوض کردم، رمز دو مرحله ایش رو غیر فعال کردم که دوباره با ایمیل جدید رمز بگیرم توی google authenticator ولی با هر ویپیانی و هر پرتکلی میخوام اکانت رو به گوگل اضافه بکنم میگه something wrongچرا نشه؟ بیشتر هم میشه..
اره حتما این کار رو بکنید چون یاهو بهش اطمینانی نیست و حتی میشه گفت یک سرویس از دور خارج و درجه چندم هست، قطعا گوگل میل یا اوتلوک هاتمیل مایکروسافت گزینه های بهتری هستند....
*ایمیل هاتون هم بک اپ کد داره، از بخش سکیوریتی بگیرید پرینت یا یادداشت و سیو کنید که بتونید در موارد اضطراری به میل هاتونم دسترسی داشته باشید،
** برای میل هاتون ایمیل پشتیبان ست کنید، که اگر دسترسی به میل هاتون از دست رفت به هر صورتی، بتونید با ایمیل پشتیبان دوباره به ایمیل از دست رفته دسترسی پیدا کنید، هم موقع ساخت میل و هم بعدا از طریق بخش سکیوریتی میتونید اینارو تنظیم کنید... ایمیل پشتیبان نوعی تایید 2 مرحله ای هست که به جای موبایل به ایمیل دیگرتون، وصل میشه...