همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان این روشی که برای پلاس ۱۴ روزه هستش که اکانت دیگه ای میسازیم مشکلی برای اکانت اصلی ایجاد نمیکنه موقع استفاده؟ بن نمیکنه؟

سلام دوستان این روشی که برای پلاس ۱۴ روزه هستش که اکانت دیگه ای میسازیم مشکلی برای اکانت اصلی ایجاد نمیکنه موقع استفاده؟ بن نمیکنه؟
سلام
خودم تقریبا 2 سالی هست که از این روش استفاده میکنم تا حالا که هیچی مشکلی نداشتم.
فقط موقع ثبت اکانت پی پال هکی یا کارت بانکی فیک نزن که در اون صورت امکان بن اکانت هست.

• Like
Reactions: johhny
دوستان یه سوال،اکانتم ریجن آمریکا هست ولی نمیدونم کدوم شهر را انتخاب کردم هر بازی بخام بخرم حدود 2دلار اضافه میکشه روش به عنوان مالیات ،راهی هست همین ریجن باشم ولی این مالیات بهش نخوره؟

دوستان یه سوال،اکانتم ریجن آمریکا هست ولی نمیدونم کدوم شهر را انتخاب کردم هر بازی بخام بخرم حدود 2دلار اضافه میکشه روش به عنوان مالیات ،راهی هست همین ریجن باشم ولی این مالیات بهش نخوره؟
اره برو تو تنظیمات اکانت و آدرس رو تغییر بده، شهر رو Montana انتخاب کن، مالیات نمیخوره

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام
خودم تقریبا 2 سالی هست که از این روش استفاده میکنم تا حالا که هیچی مشکلی نداشتم.
فقط موقع ثبت اکانت پی پال هکی یا کارت بانکی فیک نزن که در اون صورت امکان بن اکانت هست.
من به همین روشی که اکانت پی پال انگلیس میسازیم و تو نت هم آموزشش زیاد هس گرفتم. مشکل داره؟

لایو چت سونی براتون باز میشه؟ برای من هیچ صفحه ای نمیاد صفحه خالیه
فیلترشکن هم روشنه اگه براتون باز میشه با چه فیلترشکنی میرید
راهی نیست بشه با پشتیبانی صحبت کرد من هرکار میکنم لایو چت آمریکا چیزی برام نمیاد صفحه سفید باز میشه

دوستان من موفق شدم مشکل رو حل کنم. گویا اکانت های انگلیس دارای ریجن لاک هستن. در نتیجه نه اس ام اس میاد، نه صفحه چتشون باز میشه و نه حتی از ایران میشه با شماره‌شون تماس گرفت.
فقط اگر بستگان یا دوستانی در انگلیس دارید میتونن تماس بگیرن، ایمیل و آنلاین آی دیتون، شماره سریال کنسول، و اگر خریدی با گیفت کارت انجام دادید، کد گیفت کارت ها و اگر کردیت کارت روی اکانتتون اد کردید، ۴ رقم آخر شماره کردیت کارت رو به ساپورت سونی بدن تا سونی تایید دو مرحله ای رو غیرفعال کنه.

• Like
Reactions: Ehsan of War
چند روزه سیستم PlayStation Network Sign in : Failed میده با نت مخابرات ولی با ایرانسل درست بود کسی این مشکل رو نداره ؟

سلام من یک هفتس این مشکل رو دارم نت هم از یه شرکت خصوصی دارم فکر کردم فقط مشکل منه
احتمالا مشکل دی ان اس بوجود اومده الان هم تست کردم حل نشده نمیشه اکانت جدید وارد کرد ارور میده

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم در مورد ps now
1- امکان خرید از طریق گیفت کارت هست دیگه؟
منظورم هم گیفت کارت کش هست هم خود گیفت کارت ps now
۲-با توجه به این که امکان استریم تو ایران نیست ۳-بازی هایی مثل اسپایدر من قابل دانلود هستن؟
۴-امکان شیر هست مثل همون شیری که واسه پلاس انجام میدیم؟منظورم همون طرح فمیلی شیرینگ هست
5-امکان فعال سازی بدون کارت اعتباری هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or