همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ما بادوستم که فیفا میزدیم از اینترنت هموراه اول کلا استفاده میکنه الان روزانش هم نت 3 شده نمیزاره بازی کنه کسی به این مشکل هم بر خورده ! قبلا که نت 2 بود میشد الان چند روز نمیشه ! راه حلی چیز ی هست !
دقیقا ۲ روزه دوباره شده نت تیپ ۳ شده سرعت دانلود داغوون اینا رو گذاشتن فقط انگشت کنن تو نت هر دقیقعه ور برن . ر.ی.دن به نت ۳ شب می خوام یه بازی دانلود کنم ماکس سرعت همراه اول ۸۰۰ کیلو بایت

• Like
Reactions: hosein me
درود دوستان ی سوالی دارم ما بایکی از دوستانم انلاین میزنیم و ایشون از نت همراه اول استفاده میکنن همیشه قبلا مشکلی نداشتیم الان هر کاری میکنیم نمیشه انلاین بزنیم با هم کسی این مشکل جدیدا داره
البته فقط فقط divمیشه بازی کنیم 2به 2 راهی کسی داره !
کلا که همراه اول چند وقته بد افتضاح شده خود من الان فاینال 7 را خریدم نمیتونم دانلودش کنم.در مورد مشکل شما هم احتمالا به خاطر اینه که کانکشن همراه اول نت تیپ 3 شده دوباره و برای انلاین بازی کردن محدودیت ایجاد میکنه

• Like
Reactions: hosein me
سلام دوستان، یخ سوالی خیلی مغزمو درگیر کرده، منو دوستم میخوایم هردومون جی تی ای بخریم ، جی تی ای الان ۱۵ دلاره ، ولی گیفت ۱۵ دلاری نیست ، من میخوام یه ۳۰ دلاری بگیرم برای اکانت خودم ، و بعد واسه اون پولو شیر کنم ، چطوری اینکارو کنم؟

ما ظرفیتی کار نمیکنیم و فقط کامل کار میکنیم.

سلام دوستان، یخ سوالی خیلی مغزمو درگیر کرده، منو دوستم میخوایم هردومون جی تی ای بخریم ، جی تی ای الان ۱۵ دلاره ، ولی گیفت ۱۵ دلاری نیست ، من میخوام یه ۳۰ دلاری بگیرم برای اکانت خودم ، و بعد واسه اون پولو شیر کنم ، چطوری اینکارو کنم؟

باید یه ده دلار با یه 5 دلار بگیرین یا یه ده دلار با دوتا سه دلار یا دوتا ده دلاری بعد یکیتون که میتونه اکانتش رو بده به اون یکی، گیفت رو بزنید داخل اون (ترجیحا آمریکا باشه که ارزونتر بیوفته) بعد بازیو بخرید اون کسی که بازیو توی اکانتش خریده یوزر پس بده به اون یکی، بعد طرف وارد اکانت بشه active as primary بزنه بره توی لایبری بازیو بزنه توی دانلود لیست و بعد اکانتش log out کنه

داداش نمیشه از یه اکانت به اکانت دیگه پوی شیر کرد،
الان گیفا 3،5،10،20 دلاری موجوده تو همه فروشگاها، هر دوتون میتونین 15 دلار شارژ کنین

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام
قبلا این دو مرحله ای مال اکانت رو فعال کردم
الان خطی که کد براش میاد کلا مسدود شده !
راهی نیست بشه دور زد ? و کد مثلا بیاد رو ایملی چیزی ?

سلام
قبلا این دو مرحله ای مال اکانت رو فعال کردم
الان خطی که کد براش میاد کلا مسدود شده !
راهی نیست بشه دور زد ? و کد مثلا بیاد رو ایملی چیزی ?
کد ها رو برداشته بودی میشد

سلام
چجوری میتونم ارور 403 رو برا دانلود از ps برطرف کنم؟
با نت دیگه تست بزن

سلام دوستان
من کنسولم خراب شد و فروختمش
و یادم رفت هارد رو فرمت کنم
بازی قانونی زیاد دارم داخل اکانتم
اون دو مرحله ای اکانتم رو قبلا فعال کردم
میتونن از اکانتم استفاده کنن؟
اگر اینطور هست لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنون

سلام دوستان
من کنسولم خراب شد و فروختمش
و یادم رفت هارد رو فرمت کنم
بازی قانونی زیاد دارم داخل اکانتم
اون دو مرحله ای اکانتم رو قبلا فعال کردم
میتونن از اکانتم استفاده کنن؟
اگر اینطور هست لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنون
کار خاصی نمیتونن بکنن نهایتن برن توی اون اکانت ها آنلاین بشن و بازی دانلود کنن چون پسورد اکانت رو نداره و کد دومرحله ای داره اکانت نمیتونه ایمیل یا پس رو عوض کنه .
اگر اکانتها مال خودتون بوده کافیه از طریق سایت برید پسورد رو عوض کنید خود به خود اکانتها ساین اوت میشن .

کد ها رو برداشته بودی میشد

سلام وقت بخیر
متاسفانه کد دو مرحله ای دریافت نمیشه و نمیدونم مشکل از سمت ما هستش یا از سمت اون ور
حالا چیزی که هستش واقعا باید چی کار کرد ؟
دوست عزیز کد ها رو هم دارم از اولین روز فعال کردن دو مرحله ای کد ها موجوده ولی بک آپ کد رو نگرفتم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام.

من دیشب ناچار شدم پسوردم رو ریست کنم، از دیشب که میخواستم وارد اکانتم بشم اس ام اسی که باید برای تایید دو مرحله ای به موبایلم ارسال بشه، ارسال نمیشه! متاسفانه اکانتم وقتی ریست پسورد زدم از همه جا لاگ اوت شد و نمیتونم دیگه وارد شم. توی سایت ساپورت سونی چیزی راجع به Backup code هم دیدم بعد از این اتفاق که متاسفانه ندارمشون من.
راه حلی داره این قضیه؟ چیکار کنم؟

دوستان برای منطبق بودن اکانت با بازی دیسکی ریجن ۲ عربی (استفاده از دی ال سی و کد) اکانت باید مربوط به کدوم کشور باشه، اروپا مشکلی نداره؟ یا باید مثلا اکانت امارات ساخت؟

دوستان برای منطبق بودن اکانت با بازی دیسکی ریجن ۲ عربی (استفاده از دی ال سی و کد) اکانت باید مربوط به کدوم کشور باشه، اروپا مشکلی نداره؟ یا باید مثلا اکانت امارات ساخت؟
اروپا یا امارات فرق نداره

• Like
Reactions: darkzside
سلام.

من دیشب ناچار شدم پسوردم رو ریست کنم، از دیشب که میخواستم وارد اکانتم بشم اس ام اسی که باید برای تایید دو مرحله ای به موبایلم ارسال بشه، ارسال نمیشه! متاسفانه اکانتم وقتی ریست پسورد زدم از همه جا لاگ اوت شد و نمیتونم دیگه وارد شم. توی سایت ساپورت سونی چیزی راجع به Backup code هم دیدم بعد از این اتفاق که متاسفانه ندارمشون من.
راه حلی داره این قضیه؟ چیکار کنم؟

یه سری حروم لقمه شماره های پیامک سونی رو بستن
دومی رو هم نمیدونم سعی کن از ایمیل یا تاریخ تولد استفاده کنی

آقا من چند وقته چند بار در میان کلا به من وصل نمیشه و اینترنت کانکشن fail میده در صورتی که جستجوگر کنسول کار می‌کنه
کسی با مخابرات چنین مشکلی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or