سلامسلام دوستان این روشی که برای پلاس ۱۴ روزه هستش که اکانت دیگه ای میسازیم مشکلی برای اکانت اصلی ایجاد نمیکنه موقع استفاده؟ بن نمیکنه؟
اره برو تو تنظیمات اکانت و آدرس رو تغییر بده، شهر رو Montana انتخاب کن، مالیات نمیخورهدوستان یه سوال،اکانتم ریجن آمریکا هست ولی نمیدونم کدوم شهر را انتخاب کردم هر بازی بخام بخرم حدود 2دلار اضافه میکشه روش به عنوان مالیات ،راهی هست همین ریجن باشم ولی این مالیات بهش نخوره؟
من به همین روشی که اکانت پی پال انگلیس میسازیم و تو نت هم آموزشش زیاد هس گرفتم. مشکل داره؟سلام
خودم تقریبا 2 سالی هست که از این روش استفاده میکنم تا حالا که هیچی مشکلی نداشتم.
فقط موقع ثبت اکانت پی پال هکی یا کارت بانکی فیک نزن که در اون صورت امکان بن اکانت هست.
خودمم از این روش استفاده میکنم مشکلی تا حالا نداشتممن به همین روشی که اکانت پی پال انگلیس میسازیم و تو نت هم آموزشش زیاد هس گرفتم. مشکل داره؟
راهی نیست بشه با پشتیبانی صحبت کرد من هرکار میکنم لایو چت آمریکا چیزی برام نمیاد صفحه سفید باز میشهلایو چت سونی براتون باز میشه؟ برای من هیچ صفحه ای نمیاد صفحه خالیه
فیلترشکن هم روشنه اگه براتون باز میشه با چه فیلترشکنی میرید
چند روزه سیستم PlayStation Network Sign in : Failed میده با نت مخابرات ولی با ایرانسل درست بود کسی این مشکل رو نداره ؟
PreChatراهی نیست بشه با پشتیبانی صحبت کرد من هرکار میکنم لایو چت آمریکا چیزی برام نمیاد صفحه سفید باز میشه
ممنون ولی آپدیت رو انجام دادم الان از یه سایت وی پی ان خریدم وصل شد ولی بدون وی پی ان وصل نمیشهآپدیت 7.50 رو انجام بدید مشکلتون حل می شه.