همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

یه سری حروم لقمه شماره های پیامک سونی رو بستن
دومی رو هم نمیدونم سعی کن از ایمیل یا تاریخ تولد استفاده کنی

آقا من چند وقته چند بار در میان کلا به من وصل نمیشه و اینترنت کانکشن fail میده در صورتی که جستجوگر کنسول کار می‌کنه
کسی با مخابرات چنین مشکلی داره ؟

من اکانت UK و US دارم پیامک کد UK قطع شده ، برای US هنوز میاد

در مورد نت مخابرات برا من دو هفتس اینطوریه ، همه چیز تو کنسول درسته حتی تست کانکشن هم درسته ولی انگار مشکلی هست این وسط مثلا برام پیام متنی بیاد کنسول یک ساعت بعد نشون میده

برای من هم خیلی شده که پیامک کد فرستاده نشه ، اما همیشه موقتی بوده و مثلا 24 ساعت بعد امتحان کردم مشکلی نبود ... فکر کنم مشکل از آنتن و اپراتور ها باشه ولی اینکه بخوان شماره های پیامک سونی رو ببندن ، به شخصه بعید میدونم. :-??

برای من هم خیلی شده که پیامک کد فرستاده نشه ، اما همیشه موقتی بوده و مثلا 24 ساعت بعد امتحان کردم مشکلی نبود ... فکر کنم مشکل از آنتن و اپراتور ها باشه ولی اینکه بخوان شماره های پیامک سونی رو ببندن ، به شخصه بعید میدونم. :-??
حداقل دو هفتس اینطوره

• Wow
Reactions: reza3533
حداقل دو هفتس اینطوره
امیدوارم مشکلتون حل بشه. با پشتیبانی حرف بزنید. یا اگه بکاپ کد دارین که دیگه مشکلی نیست.
(ولی به نظرم اگر مشکلشون بازی کردن ما باشه خیلی راحت میتونن کل PSN رو ف.ی.ل.ت.ر کنن ، این کار منطقی تره تا اینکه بیان فقط شماره های پیامکی رو ببندن :-??)

در مورد نت مخابرات برا من دو هفتس اینطوریه ، همه چیز تو کنسول درسته حتی تست کانکشن هم درسته ولی انگار مشکلی هست این وسط مثلا برام پیام متنی بیاد کنسول یک ساعت بعد نشون میده
امیدوارم مشکلتون حل بشه. با پشتیبانی حرف بزنید. یا اگه بکاپ کد دارین که دیگه مشکلی نیست.
(ولی به نظرم اگر مشکلشون بازی کردن ما باشه خیلی راحت میتونن کل PSN رو ف.ی.ل.ت.ر کنن ، این کار منطقی تره تا اینکه بیان فقط شماره های پیامکی رو ببندن :-??)

من اون مورد دیر اومدن رو دیدم ولی این یکی که به کل وصل نمیشه تازه است
الان حتی میتونم ادامه دانلود هام رو برم ولی نمیتونم وارد PSN بشم
دقیقا کد هم برای من UK قطع شده

نگران نباش اینطور که بوش میاد اون هم میشه

• Like
Reactions: reza3533
نگران نباش اینطور که بوش میاد اون هم میشه
پس با این حساب تایید دو مرحله ای رو غیر فعال کنم؟؟ اکانتم آمریکاست ولی مثلا app های سونی روی گوشیم خیلی میشه خود به خود ساین اوت میشن (فکر کنم بخاطر نرم افزارهای گذر هست ، با اینکه وقتی کانکشن شون آن هست ، اصلا app های پلی استیشن رو باز نمیکنم ولی بازم هربار بازشون میکنم میبینم خودبخود ساین اوت شده)

بره من هم UK نمیاد.
ساپورت چت که ندارن. (لینکش هست ولی هیچ جا نمیره جدای اینکه همونم فقط بره امریکاست)
ساپورت ایمیلم گفت کاری نمیتونیم بکنیم زنگ بزنید.
قبلا من این مشکلو داشتم ساپورت جواب داد اون کدو یه بار دستی زد بفرسته اوکی شد.
بعید میدونم از این طرف باشه.
الان که همینطوری نشستم، اکانت دومم همینطوری داره خاک میخوره.
خیلی چرنده ساپورتش.

• Like
Reactions: Arima Kishou
با آی پی ایران چت نرید و بعیده حتی گزینه ش هم باشه در شرایط معمول بدون پیلترشکن

================================

پ ن : سیو ها رو میتونم انتقال بدم به اکانت دیگری؟ بعد انتقال بدیم تروفی ها هم طبق 0% اکانت جدید پیش میره؟

بره من هم UK نمیاد.
ساپورت چت که ندارن. (لینکش هست ولی هیچ جا نمیره جدای اینکه همونم فقط بره امریکاست)
ساپورت ایمیلم گفت کاری نمیتونیم بکنیم زنگ بزنید.
قبلا من این مشکلو داشتم ساپورت جواب داد اون کدو یه بار دستی زد بفرسته اوکی شد.
بعید میدونم از این طرف باشه.
الان که همینطوری نشستم، اکانت دومم همینطوری داره خاک میخوره.
خیلی چرنده ساپورتش.
اخ اخ گفتی اکانت دوم خود منم اینطوری به فنا رفت.
اگه میدونستم هیچوقت اکانت UK نمیساختم.

• Like
Reactions: smoker
با آی پی ایران چت نرید و بعیده حتی گزینه ش هم باشه در شرایط معمول بدون پیلترشکن

================================

پ ن : سیو ها رو میتونم انتقال بدم به اکانت دیگری؟ بعد انتقال بدیم تروفی ها هم طبق 0% اکانت جدید پیش میره؟
از اونورم کانکت نمیشن چه برسه اینور دیگه.

جواب سوالاتم نه هیچیو کلا نمیشه انتقال داد به اکانت دیگه ایی.

• Like
Reactions: Arima Kishou
پس اینایی که سیو میفروشن و تروفی روشه چطور دارن انتقال میدن!
سیوا کاملا وصلن به اکانت. هیچ راه رسمی نداره که بشه انتقالش داد. تا جایی که من میدونم راه غیر رسمیم نداره پس من میگم اسکمه. اگه بازیای ps3 رو میگی که میشه با هک تروفی هم انلاک کرد حتی ولی تاریخ انلاکشون شمارو میبره تو لیدر بورد چیترا جدای اینکه احتمال بن هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or