Gamerclub2020
عضو جدید
خب الان یه ماهه که این مشکلو دارم،چیکار باید کرد؟من همین امروز زدم واسم کد اومد رو همراه اول.
خب الان یه ماهه که این مشکلو دارم،چیکار باید کرد؟من همین امروز زدم واسم کد اومد رو همراه اول.
خب الان یه ماهه که این مشکلو دارم،چیکار باید کرد؟
این برنامه PSX Download Helper هنوز به درد میخوره و کارایی درستی داره که حداقل برم سراغ اون؟
افتضاح شده من کلا همیشه شبانه همراه اول میگرفتم تمام بازی ها رو هم به راحتی دانلود میکردم میانگین ۱۰۰ گیگ دانلود داشتم هر وقت میگرفتم.دیشب گرفتم بازی های رایگان پلاسو دانلود کنم ماشالله ۲ تاش رو هم صد وسیو خورده ای گیگ حجم داشت فقط و فقط ۱۰ گیگ تونستم دانلود کنم شوکه کننده بود.همین مساله باعث شد بیخیال خرید دیجیتالی فاینال ۷ ریمیک بشم.امیدوارم به خاطر این مساله کرونا و قرنطینه و افزایش مصرف باشه بعدا حل بشهدوستان سرعت دانلود شما هم منهدم شده یا فقط برای من این طوریه؟!ADSL مشکلی نداره، ولی همراه اول سرعتش به شدت پایین اومده و چیزی که مثلاً تا دو هفته پیش توی ۵ ساعت دانلود میشد، الآن شاید ۳۰ ساعت طول بکشه!
انواع و اقسام DNSها رو هم امتحان کردم و فرق خاصی نکرد.
این برنامه PSX Download Helper هنوز به درد میخوره و کارایی درستی داره که حداقل برم سراغ اون؟
ایول برم سراغش ببینم چی میشه.آره همچنان کار میکنه و خدا پدر سازنده اش رو هم بیامرزه![]()
دقیقاً این قضیه برای منم پیش اومد. همیشه بسته شبانه همراه اول که میگرفتم، با اینکه وسطش قطع و وصل میشد ولی سرعتش خیلی خوب بود و تا ۸۰ گیگ هم دانلود داشتم. اما دیشب کامل نابود شده بود و از ۱ نصف شب تا صبح به زور به ۷،۸ گیگ رسید!افتضاح شده من کلا همیشه شبانه همراه اول میگرفتم تمام بازی ها رو هم به راحتی دانلود میکردم میانگین ۱۰۰ گیگ دانلود داشتم هر وقت میگرفتم.دیشب گرفتم بازی های رایگان پلاسو دانلود کنم ماشالله ۲ تاش رو هم صد وسیو خورده ای گیگ حجم داشت فقط و فقط ۱۰ گیگ تونستم دانلود کنم شوکه کننده بود.همین مساله باعث شد بیخیال خرید دیجیتالی فاینال ۷ ریمیک بشم.امیدوارم به خاطر این مساله کرونا و قرنطینه و افزایش مصرف باشه بعدا حل بشه
وضعیت افتضاحه به قدری سرعت اومده پایین مخصوصا شب ها که اصلا فاجعه هستایول برم سراغش ببینم چی میشه.
دقیقاً این قضیه برای منم پیش اومد. همیشه بسته شبانه همراه اول که میگرفتم، با اینکه وسطش قطع و وصل میشد ولی سرعتش خیلی خوب بود و تا ۸۰ گیگ هم دانلود داشتم. اما دیشب کامل نابود شده بود و از ۱ نصف شب تا صبح به زور به ۷،۸ گیگ رسید!
حالا برم سراغ این PSX Download Helper، شاید بشه حداقل بازیها رو شب با همراه اول روی کامپیوتر گرفت و بعد منتقل کرد به کنسول.
البته بازم فرقی نداره ها.دیشب که سرعت افتضاح بود گفتم چنتا فیلم و سریال حداقل دانلود کنم اونم سرعتش پایین بود.کلا مشکل همراه اول بی ناموسه که سرعتو اورده پایین .ایول برم سراغش ببینم چی میشه.
دقیقاً این قضیه برای منم پیش اومد. همیشه بسته شبانه همراه اول که میگرفتم، با اینکه وسطش قطع و وصل میشد ولی سرعتش خیلی خوب بود و تا ۸۰ گیگ هم دانلود داشتم. اما دیشب کامل نابود شده بود و از ۱ نصف شب تا صبح به زور به ۷،۸ گیگ رسید!
حالا برم سراغ این PSX Download Helper، شاید بشه حداقل بازیها رو شب با همراه اول روی کامپیوتر گرفت و بعد منتقل کرد به کنسول.
آقا من همین چند ساعت پیش تست کردم اینترنت همراه اول موبایل سرعت به طرز فضایی عالی بود تازه با قند شکن دانلود میکردم فایل ۲۰۰ مگ ده دقیقه پر میکردالبته بازم فرقی نداره ها.دیشب که سرعت افتضاح بود گفتم چنتا فیلم و سریال حداقل دانلود کنم اونم سرعتش پایین بود.کلا مشکل همراه اول بی ناموسه که سرعتو اورده پایین .
همین الان تست کردم بازم افتضاحه البته ۲۰۰ مگ ده دقیقه همچینم خوب نیستا.قدیما که سرعت خوب بود من ساعتی حداقل ۱۰ گیگ دانلود داشتمآقا من همین چند ساعت پیش تست کردم اینترنت همراه اول موبایل سرعت به طرز فضایی عالی بود تازه با قند شکن دانلود میکردم فایل ۲۰۰ مگ ده دقیقه پر میکرد
دوستان سرعت دانلود شما هم منهدم شده یا فقط برای من این طوریه؟!ADSL مشکلی نداره، ولی همراه اول سرعتش به شدت پایین اومده و چیزی که مثلاً تا دو هفته پیش توی ۵ ساعت دانلود میشد، الآن شاید ۳۰ ساعت طول بکشه!
انواع و اقسام DNSها رو هم امتحان کردم و فرق خاصی نکرد.
درود فکر منم دقیقا مثل شما هستم همیشه شبامه همراه اول استفاده می کردم الان افتضاح شده ه پس هیچ راهی فعلا نیست ! نمیشه پیگیری کرد جالب اینجاست رو pcبسته سرعتش مشکلی نداره رو کنسول اینجوری میشه ! عجیبهافتضاح شده من کلا همیشه شبانه همراه اول میگرفتم تمام بازی ها رو هم به راحتی دانلود میکردم میانگین ۱۰۰ گیگ دانلود داشتم هر وقت میگرفتم.دیشب گرفتم بازی های رایگان پلاسو دانلود کنم ماشالله ۲ تاش رو هم صد وسیو خورده ای گیگ حجم داشت فقط و فقط ۱۰ گیگ تونستم دانلود کنم شوکه کننده بود.همین مساله باعث شد بیخیال خرید دیجیتالی فاینال ۷ ریمیک بشم.امیدوارم به خاطر این مساله کرونا و قرنطینه و افزایش مصرف باشه بعدا حل بشه
درود فکر منم دقیقا مثل شما هستم همیشه شبامه همراه اول استفاده می کردم الان افتضاح شده ه پس هیچ راهی فعلا نیست ! نمیشه پیگیری کرد جالب اینجاست رو pcبسته سرعتش مشکلی نداره رو کنسول اینجوری میشه ! عجیبه
تایید دو مرحله ای رو فعال کن.سلام و عرض ادب چیکار کنم که اکانتم.هک نشه؟