Ps3 Sony
کاربر سایت
بازی اصلی و سایز دمو با هم یکی هست تا کسانی که خواستن بازی رو بخرن دیگه نیازی به دانلود نباشه. بازی فارکرای هم اینطوری هست.
نگرفتم منظورتو؟؟؟
بازی اصلی و سایز دمو با هم یکی هست تا کسانی که خواستن بازی رو بخرن دیگه نیازی به دانلود نباشه. بازی فارکرای هم اینطوری هست.
نگرفتم منظورتو؟؟؟
سلام
طبیعتا قبول نمیکنه !
نمیشه. باید هم ریجن باشه
توی download list ببین ... یا بخشه add on همین crew باید گیزنه دانلودش باشه .دوستان من يك add on ١٣،٩٩ دلاري براي بازي crew گرفتم حتي صورت حساب هم به ايميلم فرستادن ولي تو بازي لحاظ نشده. و اينكه وقتي از داخل بازي ميزنم گزينه خريدسكه گزينه ظاهر نميشه ممكن به خاط ***** بودن باشه كه لحاظ هنوز نشده؟
قبلا دوستان تایید کردن با primary کردن میشه از dlc استفاده کرد !من اکانتم ریجنش یکه و بازیم ریجن ۲. اگه اکانت ریجن ۲ بسازم باهاش dlc بازی رو بخرم میشه با اکانت اصلیم از dlc استفاده کنم یا نه ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
نه نمیشه کارته امریکا بخری یا کده امریکا بخری و توی امارات redeem کنی . همه online content های سونی REGION LOCK دارن ! امریکا ریجن 1 هست و امارات region 2خب تا اینجا درست ، نمیشه اونور قد ۱۰ دلار reedem کد بخرم اونور به اکانتم واریز کینم ؟
بله میشهمن اکانتم ریجنش یکه و بازیم ریجن ۲. اگه اکانت ریجن ۲ بسازم باهاش dlc بازی رو بخرم میشه با اکانت اصلیم از dlc استفاده کنم یا نه ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
یعنی شما این رو داری ×_×دوستان كسي ميشه بم بگه منظور اين ارور چيه؟
یعنی شما این رو داری ×_×
PS PLUS در حال حاضر اکانتت داره ...