همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان این مشخصات خوبه یا نه؟عوض کنم؟
:d

3991251387.png
برای انلاین بازی کردن ؟
خوبه ×_× نباید مشکلی داشته باشی ....

سلام عزیزان
منم تازگی مشکل پلیز ویت میاد برا باز کردن استور
چیکارکنم خدایی
حتی شرکت ارائه درهنده اینترنت رو هم عوض کردم قبلا مخابرات داشتم 2mb والان 10mb شرکت اسیا تک
بازم همین مشکل پلیز ویت رو دارم دوستان راه حلی سراغ ندارن؟
اکانت 14 روز ژاپن هست هنوز؟

سلام عزیزان
منم تازگی مشکل پلیز ویت میاد برا باز کردن استور
چیکارکنم خدایی
حتی شرکت ارائه درهنده اینترنت رو هم عوض کردم قبلا مخابرات داشتم 2mb والان 10mb شرکت اسیا تک
بازم همین مشکل پلیز ویت رو دارم دوستان راه حلی سراغ ندارن؟
اکانت 14 روز ژاپن هست هنوز؟
بچه ها همه صبح sign in امتحان کن حل شده مشکل Please wait !

سلام دوستان این تنضیمات mtu رو چند باید بزنیم؟
default - auto

بچه ها سلام
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم ولی جوابشو خیلی لازم دارم,من با
psx downl;oad helper
یه بازی 4.6 گیگی رو از فروشگاه پلاس با کامپیوتر 4 گیگشو ذان کردم ولی اون 600 مگ باقیش مونده نمیدونم لینک اون 600 مگ چطور پیدا
کنم اگه کسی میدونه بگه دقیقا باید چی کار کنم ؟!؟!
<3

سلام دوستان این تنضیمات mtu رو چند باید بزنیم؟
سلام
من عضو تازه واردم :d
دوست عزیز نمیدونم چرا این همه تاپیک ایجاد شده یکی در مورد MTU توضیح نداده
خب خودم توضیحشو میدم که داخل PS 4 چه عددی باید برای MTU در نظر گرفته بشه البته این عدد داخل تنظیمات مودم هم باید وارد بشه (والا من هنوز گزینه ی ضمیمه یا پیوست رو پیدا نکردم که بتونم فایل رو براتون آپلود کنم برای همین یه جا دیگه آپلود میکنم)
نرم افزار زیر رو دانلود کنید
MTU Test.rar - 131 KB
نرم افزار رو اجرا کنید سپس بر روی Start کلیک کنید صبر کنید عملیات به پایان برسه که نرم افزار بتونه بهترین MTU رو پیدا کنه
نکته:هنگام استفاده از نرم افزار فایلی در حال دانلود نباشه یا صفحه ی اینترنتی در حال لود شدن نباشه
پس از پایان کار عدد جلوی مساوی در تصویر زیر رو در مودم و PS 4 وارد کنید :)
25914248712065517080.jpg

سلام
من عضو تازه واردم :d
دوست عزیز نمیدونم چرا این همه تاپیک ایجاد شده یکی در مورد MTU توضیح نداده
خب خودم توضیحشو میدم که داخل PS 4 چه عددی باید برای MTU در نظر گرفته بشه البته این عدد داخل تنظیمات مودم هم باید وارد بشه (والا من هنوز گزینه ی ضمیمه یا پیوست رو پیدا نکردم که بتونم فایل رو براتون آپلود کنم برای همین یه جا دیگه آپلود میکنم)
نرم افزار زیر رو دانلود کنید
MTU Test.rar - 131 KB
نرم افزار رو اجرا کنید سپس بر روی Start کلیک کنید صبر کنید عملیات به پایان برسه که نرم افزار بتونه بهترین MTU رو پیدا کنه
نکته:هنگام استفاده از نرم افزار فایلی در حال دانلود نباشه یا صفحه ی اینترنتی در حال لود شدن نباشه
پس از پایان کار عدد جلوی مساوی در تصویر زیر رو در مودم و PS 4 وارد کنید :)
25914248712065517080.jpg
کجا وارد کنم دقیقا تو ps4 و مودم

کجا وارد کنم دقیقا تو ps4 و مودم
توی PS 4 به قسمت
settings /network/set up internet connection
در اینجا اینترنت رو در حالت کابل یا وای فای تنظیم کنید به قسمت MTU که رسیدید عدد مورد نظر رو وارد کنید
برای مودم هم بستگی به مودل مدم شما داره مودم من IP-link هست و اگر مودم شما هم همین مارکه بگید تا بهتر راهنمایی کنم اگر نه که هیچ

توی PS 4 به قسمت
settings /network/set up internet connection
در اینجا اینترنت رو در حالت کابل یا وای فای تنظیم کنید به قسمت MTU که رسیدید عدد مورد نظر رو وارد کنید
برای مودم هم بستگی به مودل مدم شما داره مودم من IP-link هست و اگر مودم شما هم همین مارکه بگید تا بهتر راهنمایی کنم اگر نه که هیچ
نه مودم من دی لینک هست ولی هول هوشش رو میتونید بگید مربوط به کدوم قسمته

آقا واقعا دمت گرم.حال دادی اساسی.چند روز بود نمیتونستیم به استور وصل بشیم.انواع و اقسام ترفندارم زدیم.با این روشی که شما گفتی خیلی راحت وصل شد :)

دوستان ست کردن mtu روی پینگ تایم تاثیر داره؟

تو بخش اینترنت ایران هر چی تنظیمات دستی تر باشه بهتره :d

به صورته پیش فرض معمولا 1500 هست یا 1400 ( خیلی کم ) اما optimium اش 1492 پیش نهاد میشه
بله ! اتفاقا توی پایداری نت و پینگ میتونه تاثیر داشته باشه D: ( البته نه همیشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or