دوستم ساکن ایران نیست یوزر پسورد اکانتمو میدم بهش که واسم شارژ کنه . با این شرایط برای اون مشکلی ایجاد میشه؟پرداخت Paypal برای ایران توصیه نمی شه ، برای شما مشکلی ایجاد نمی شه برای اون بدبختی که Paypal داره مشکل ایجاد می شه
دوستم ساکن ایران نیست یوزر پسورد اکانتمو میدم بهش که واسم شارژ کنه . با این شرایط برای اون مشکلی ایجاد میشه؟پرداخت Paypal برای ایران توصیه نمی شه ، برای شما مشکلی ایجاد نمی شه برای اون بدبختی که Paypal داره مشکل ایجاد می شه
ریجن بازی و اکانت یکی هست؟؟
بازی ریجن 2 و اکانت امریکا ست
- - -ویرایش - - -
بازی ریجن 2 و اکانت امریکاست
بایذ اکانت اروپا باشه؟
دوستم ساکن ایران نیست یوزر پسورد اکانتمو میدم بهش که واسم شارژ کنه . با این شرایط برای اون مشکلی ایجاد میشه؟
بازی ریجن 2 و اکانت امریکا ست
- - -ویرایش - - -
بازی ریجن 2 و اکانت امریکاست
بایذ اکانت اروپا باشه؟
بله، ریجن اکانت شما 1 هست. باید یدونه اکانت ریجن 2 بسازید و با اون دانلود کنید.
من با شاتل،کاملا بدون مشکل استور رو باز میکنمانشالله زودتري درست بشه استور پلی4 و راحت بالا بیاد
فعلا فقط از همون طریقی که دوستان گفتن میشه وارد شد اما مستقیم رو please wait مي مونه
سلام
من کد دانلود TLOU رو دارم اما نمی تونم ۴۰ گیگ دانلود کنم! قبلا یه چیزایی شنیده بودم که با DVD یا bluray هم میشه نصبش کرد کسی اطلاع داره؟
من با شاتل،کاملا بدون مشکل استور رو باز میکنم
برو رو یه قسمتی(جایی که مربوط به استور باشه) از بازی هایی که تو کنسول داری کلیک کن میره . فعلا از این طریق میرهخوشبختانه بعد از حدود دو روز الان تست کردم مستقیم وارد شد
حالا اومدم برم تو استور باز دوباره همونطوری شد
برو رو یه قسمتی(جایی که مربوط به استور باشه) از بازی هایی که تو کنسول داری کلیک کن میره . فعلا از این طریق میره
تست کردم نرفت! داخل بازی درایوکلاب هم استور بود. زدم ولی باز روی PW گیر کرد.