همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خوب به گمانم یک موج جدید از فشار بر PSN و گیمینگ رو شاهد خواهیم بود
الکترو یه پیامی زده داخل اینستاش و گفته با این اوضاعی که پیش اومده دیگه نمیتونیم کار کنیم، رادار هم که رو هواست

حالا چی میخواد بشه …!!!
ولی از اونجایی که زیر ساخت گفته هییییچ‌ربطی به ما نداره، نتیجه میگیریم که داره
به تجربه کلی که ضربه ای نمیزنه چون psn فیلتر نیست و به صورت عادی وصل میشه.
شاید به تجربه آنلاین بازی ها ضربه بزنه

خوب همون مهمه دیگه!
شما الان به PSN وصل باش ولی نتونی بازی کنی نود درصد بی کاربرده
الان بقیه dns ها هم هست ولی اینکه بیام یهو یه سیستم داخلی رو بترکونن نشانه بدیه

سلام
من دوستم به تازگی ps4 خریده ومی خواهم اکانت بسازم از روی لبتاپ اکانت ساختم ولی موقع وارد کردن اکانت اپدیت فرمیمور می خواهد نمی تواند انجام دهد لطفا یک dns خوب معرفعی کنید

چند وقت پیش هم تو xbox یک هم چین اتفاقی افتاد درست شد

احتمالا DNS هم میخوان فروشش رو عادی کنن
من که مدت هاست نمیتونم درست آنلاین بازی کنم
یعنی برای یه وصل شدن به قسمت مولتی پلیر یه بازی انقد باید هزینه کنی و دردسر بکشی که آدم عطاش رو به لقاش میبخشه...

سلام
من دوستم به تازگی ps4 خریده ومی خواهم اکانت بسازم از روی لبتاپ اکانت ساختم ولی موقع وارد کردن اکانت اپدیت فرمیمور می خواهد نمی تواند انجام دهد لطفا یک dns خوب معرفعی کنید

94.16.114.254
94.247.43.254

9.9.9.9
149.112.112.112

84.200.69.80
84.200.70.40

برا من این دی ان اس ها وقتی مشکل دانلود اپدیت داشتم جوابگو بوده (تازگیا امتحان نکردم)

• Like
Reactions: capitan milan
سلام

1.1.1.1
1.0.0.1
یا
8.8.8.8
8.8.4.4
اینا همیشه کار میکنن

• Like
Reactions: capitan milan
دوستان مثل اینکه DNS های داخلی بدجور‌ اوضاع شون خیط شده و کسانی که باهاشون رفتم رینبو و وارزون بن شدن

فعلا دست از استفاده ازشون بردارید
من خودم کلاودفلر و گوگل و یاهو استفاده میکنم

الان اوضاع خیلی خیطه انگار
حواس هاتون باشه یهو اکانت پلی استیشن نره مرخصی
من از وقتی این دی ان اس ها معرفی شدن با خیال راحت استفاده نکردم و همیشه یه نگرانی داشتم مثل اینکه بیخود نبود !

مشکل دیگه اینکه دی ان اس های عمومی مثل گوگل و بقیه زیاد رو بازی های انلاین جواب گو نیستن

من از وقتی این دی ان اس ها معرفی شدن با خیال راحت استفاده نکردم و همیشه یه نگرانی داشتم مثل اینکه بیخود نبود !

مشکل دیگه اینکه دی ان اس های عمومی مثل گوگل و بقیه زیاد رو بازی های انلاین جواب گو نیستن
مشکل ماهم همینه دیگه اگه دی ان اس های عادی جوابگو بود که دیگه به اینا متوسل نمیشدیم

خوب به گمانم یک موج جدید از فشار بر PSN و گیمینگ رو شاهد خواهیم بود
الکترو یه پیامی زده داخل اینستاش و گفته با این اوضاعی که پیش اومده دیگه نمیتونیم کار کنیم، رادار هم که رو هواست

حالا چی میخواد بشه …!!!
ولی از اونجایی که زیر ساخت گفته هییییچ‌ربطی به ما نداره، نتیجه میگیریم که داره
کدوم اوضاع پیش اومده ؟ الان مشکل داخلی هست یا خارجی ؟

پایان فعالیت سرویس الکترو

متن منتشر شده توسط تیم الکترو:
عیدتون مبارک رفقا…

نوروز اومد اما چون میدونیم خوشحال نیستید ما هم سرهامون پایینه و شرمنده ایم
شرمنده ایم که فقط ما موندیم با یه دنیا حرف نگفته و یه عالمه لبخند که نذاشتن رایگان بهتون هدیه بدیم.
ما رو ازتون گرفتن، شادی رو ازمون گرفتن،
و تهش فقط دلتنگی برامون موند.
خیلی جاتون خالیه… خیلی.

اگرهم برگردیم هیچ چیز مثل قبل نمیشه، مثل لذتی که خدمت بدون چشم داشت بهتون میدادیم...
مرسی که باهامون بودید

الکترو یک سرویس رفع تحریم بود که چندین سال نقش پررنگی در تجربه گیمینگ کاربران ایرانی داشت. این سرویس تماما رایگان بود و توسط حمایت های گیمر های ایرانی تامین میشد

سلام مجدد
من موقعی که می خواهم وارد اکانت ps4 بشم تو pc این پیغام می اید Can't connect to the server.
(0.5f9eb252.1742578864.29ae4487) مشکل چیست اگر می وشد یک را برا ی وارد کردن اکانت ساین شدم به م معرفی کنید ممنون

الان بهترین dnsها برای بازی این 2 تا هست که معرفی میکنم

اولی الیت پینگ که قیمتش هم منطقیه(ماهی 40 تومن)10 گیگ هم حجم میده که یوتیوب هم باز میکنه ولی بیشتر بدرد کامپیوتر میخوره و اگه رو ps5 بخواید استفاده کنید باید از طریق کامپیوتر شیر کنید که یکم دردسر داره
الیت پینگ | سرویس کاهش پینگ و رفع تحریم

دومی فایراپس که تا الان خیلی خوب بوده برای من و تقریبا هیچ تغییری تو پینگ هم نمیده و خیلی راحت میتونید dns رو وارد کنسول کنید و استفاده کنید ولی قیمتش یه مقدار گرونه.الان تخفیف داره ماهی 98 تومن که بدون تخفیف 198 تومنه
fireops.io

سلام مجدد
من موقعی که می خواهم وارد اکانت ps4 بشم تو pc این پیغام می اید Can't connect to the server.
(0.5f9eb252.1742578864.29ae4487) مشکل چیست اگر می وشد یک را برا ی وارد کردن اکانت ساین شدم به م معرفی کنید ممنون
از فیلترشکن استفاده کن. فقط هواست باشه ریجن ویندوزت با ریجن فیلترشکنت یکی باشه. یعنی اگر فیلترشکنت مال آلمانه، ریجن ویندوز هم بزار آلمان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or