همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اومدم همین رو بگم که مشکل وارد شدن رو بروزر و اپ، پی سی و گوشی رفع شده...

امیدواریم همینطور بمونه، شاید اون قطعی یک نوع فیکس و مسائل فنی مربوط به این چیزا پشتش بوده...

گیفت کارت‌های پلی استیشن ترکیه حدود یکماهه دوباره از طرفی سونی منتشر شده و بصورت پین کد برای فروش قرار گرفته.

چند ماه پیش منتشر شد ولی به دلایلی متوقف شد.
بنظر سونی مجدد تصمیمش عوض شده.

گیفت کارت‌های پلی استیشن ترکیه حدود یکماهه دوباره از طرفی سونی منتشر شده و بصورت پین کد برای فروش قرار گرفته.

چند ماه پیش منتشر شد ولی به دلایلی متوقف شد.
بنظر سونی مجدد تصمیمش عوض شده.
اینقدر بازیارو روی ترکیه گرون کرده که خب دیگه ارزش خرید نداره روی ترکیه، حتی بعضی بازی ها از قیمت دلاریشون گرونتر میوفتن

اینقدر بازیارو روی ترکیه گرون کرده که خب دیگه ارزش خرید نداره روی ترکیه، حتی بعضی بازی ها از قیمت دلاریشون گرونتر میوفتن
موافقم
ولی برای خرید بازی‌های تخفیف خورده یا بازی‌های قدیمی تر که افزایش کمی داشته اند یا برای آیتم های داخل بازی، بنظرم خوبه

• Like
Reactions: rahmanshahi
میشه دوتا اکانت با ریجن های مختلف داشت و DLC روی اکانت اروپا رو مثلا شیر کرد روی اکانت روی ریجن آمریکا؟
ادیت: مثل اینکه میشه.

آخرین ویرایش:
ممنونِ من اکانت اصلیم آمریکاست و الان بلوری الدن رینگ (ریجن۲) گرفتم که DLCهم داره.
میخواستم یه اکانت اروپا درست کنم و DLCرو از اون شیر کنم اکانت اصلیم.
روی دیسک مطمئن نیستم چون دیسک نمیگیرم خودم ولی اگه DLC نیازی به دانلود نداشته باشه قائدتا مشکلی نخواهی داشت

سلام
من چند روز پیش یه ایمیل برام اومد که یه نفر از هند میخواست وارد اکانتم بشه. به همین دلیل تایید ۲ مرحله ای رو روی شماره موبایلم فعال کردم. میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ از این جهت که یوقت سونی به شماره ایران پیامک نفرسته

روی دیسک مطمئن نیستم چون دیسک نمیگیرم خودم ولی اگه DLC نیازی به دانلود نداشته باشه قائدتا مشکلی نخواهی داشت
اینطور که مشخصه دیسک ریجن لاک نیست ولی DLCها هستن و باید تو ریجن خودشون ردیم شن.
منتها همونطور که گفتی باید دیسک و دی ال سی برای یه ریجن باشن.

سلام
من چند روز پیش یه ایمیل برام اومد که یه نفر از هند میخواست وارد اکانتم بشه. به همین دلیل تایید ۲ مرحله ای رو روی شماره موبایلم فعال کردم. میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد؟ از این جهت که یوقت سونی به شماره ایران پیامک نفرسته
اکثرمون از 2016 که تایید دو مرحله ای راه افتاد؛ داریمش، و مشکلی نیست... صدی نود همیشه پیامش میاد...

شما اگه تونستی یک Pass Key هم برای خودت فعال کن، بک اپ کد هم از بخش پرایوسی اکانتت بگیر یه جا یاداشت کن یا ازش عکس بگیر، ایمیل پشتیبان هم برای ایمیلی که باهاش اکانت ساختی تنظیم کن، دیگه میشه گفت همه جوره حله و خیالت میتونه راحت باشه...

اکثرمون از 2016 که تایید دو مرحله ای راه افتاد؛ داریمش، و مشکلی نیست... صدی نود همیشه پیامش میاد...

شما اگه تونستی یک Pass Key هم برای خودت فعال کن، بک اپ کد هم از بخش پرایوسی اکانتت بگیر یه جا یاداشت کن یا ازش عکس بگیر، ایمیل پشتیبان هم برای ایمیلی که باهاش اکانت ساختی تنظیم کن، دیگه میشه گفت همه جوره حله و خیالت میتونه راحت باشه...
سلام و درود
این pass key دقیقا چیکار می‌کنه
نحوه ورود به اکانت رو چطور می‌کنه
من تایید دو مرحله ای دارم
پس کی به جای تایید دو مرحله ای میاد؟ یا خودش یه لایه ی امنیتی جداگانه هست؟

ممنونِ من اکانت اصلیم آمریکاست و الان بلوری الدن رینگ (ریجن۲) گرفتم که DLCهم داره.
میخواستم یه اکانت اروپا درست کنم و DLCرو از اون شیر کنم اکانت اصلیم.
سلام و درود
دوست عزیز اگه محتوای dlc داخل دیسک باشه مشکلی نیست،
ولی کد باشه که بخوای دانلود کنی باید با اکانت هم رجین با دیسک باشه

سلام و درود
این pass key دقیقا چیکار می‌کنه
نحوه ورود به اکانت رو چطور می‌کنه
من تایید دو مرحله ای دارم
پس کی به جای تایید دو مرحله ای میاد؟ یا خودش یه لایه ی امنیتی جداگانه هست؟
سلام امین جان، مطمئن نیستم چون خودم پس کی ندارم ولی فکر کنم جایگزین میشه حداقل رو گوشی مثلا اکه تنظیم کرده باشی، برای همین راستش منم راه ننداختم چون دیدم میگن وقتی راه میندازی گوشی اوکی میشه اما ممکنه بعدا رو پی سی نتونی وارد شی و مجبور شی پس کی رو غیر فعال کنی،

برای همین همون سیستم قبلی هستم، دوستمون ولی چون نگران بود گفتم که اینم یکی از راه هاش هست که امنیت بره بالا..

به نظرم اگه با تایید 2 مرحله ای و بک اپ کد هماهنگ هستی، دیگه بهش دست نزن...

• Like
Reactions: AMIN-PASHA

ممنونم از راهنمایی خوبتون
فقط من ستاپ ایمیل پشتیبان رو پیدا نمیکنم برای اکانتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or