همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست

سلام دوستان عزیز . یک سوال داشتم . بازی کامبت 1 با اکانت یکی از دوستانم خریدم و به صورت ظرفیت 2 روی دستگاهمه . الان دی ال سی بازی بخام با اکانت خودم خریداری کنم اجرا میشه یا باید حتما با همون اکانت دوستم خریداری بشه ؟ هر دو اکانت هم ریجنشون یکی هست
سلام و درود.
اگه مطمئنین که رجین اکانت خودتون با اکانت بازی مورتال کامبت یکی هست بله هیچ مشکلی نیست به راحتی اجرا می‌شه

منن رو اکانت شخصیم mortal kombat khaos reigns collection رو خریدم و همه چی اوکیه همه چیش فعاله تو بازی
ولی تو store میام چک میکنم زده ورژن استاندارد خریداری شده و فعاله رو کنسول ولی khaos reigns collection رو قیمت زده براش
از اون طرف تو add-on همه کاراکترها فعاله!!! توی ps app هم همینطوره
فقط دیتا نسخه استاندارد رو من منتقل کردم بعد khaos collection رو زدم دانلود

آقا من اکانتم اوکراینی هست....
اینجا متوجه نمیشم که توی پلاس بازی رو آورده اما اون تیک مثبت نیست از طرفی داخل سایت پلی استیشن که میرم زده فقط ۵ ساعت رایگان هست ! حالا موندم کلا رایگان هست یا ۵ ساعت چون چیزی در این صفحه هم ننوشته
IMG_۲۰۲۴۱۲۲۰_۰۷۲۳۵۸.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or