همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ممنونم از راهنمایی خوبتون
فقط من ستاپ ایمیل پشتیبان رو پیدا نمیکنم برای اکانتم
خواهش میکنم عزیزم،

اون منظورم ایمیل پشتیبان برای خود ایمیلت بود، که اگر در بدترین حالت پسورد ایمیلت مثلا یادت رفت بتونی خود ایمیل رو ریکاوری کنی...

وارد گوگل اکانت یا جیمیل شو:

Manage your Google Account

Security

How you sign in to Google

Recovery Email

اینجا یک ریکاوری ایمیل برای ایمیلت ست کن (اگه تاحالا نکردی) که اگه مشکلی برای ایمیلت پیش اومد، بتونی با ایمیل پشتیبانی که وارد میکنی ریکاوری کنی

اینطوری خیالت راحت هست که ایمیلی که باهاش اکانت پی اس ان ساختی هم همیشه در دسترست قرار داره حتی اگر پسورد یادت بره مثلا...

تو همین بخش بک اپ کدهای ایمیلت هم سیو کن...

• Like
Reactions: arshia78
سلام و درود
این pass key دقیقا چیکار می‌کنه
نحوه ورود به اکانت رو چطور می‌کنه
من تایید دو مرحله ای دارم
پس کی به جای تایید دو مرحله ای میاد؟ یا خودش یه لایه ی امنیتی جداگانه هست؟

سلام و درود
دوست عزیز اگه محتوای dlc داخل دیسک باشه مشکلی نیست،
ولی کد باشه که بخوای دانلود کنی باید با اکانت هم رجین با دیسک باشه
شما اول میری برنامه google authenticator رو از خود گوگل پای یا اپ‌استور دانلود میکنی بعد اگر درست یادم باشه شما وقتی میخوای pass key رو فعال کنی داخل psn میزنی روی گزینه اش بعد یه qr code میاد حالا اون qr code رو‌با اون برنامه گوگل اسکن میکنی خودش سینک میشه و یه سری کد هم بهت میده که اینا کدهای بک‌اپ هست حتما یادداشت کن که اتفاقی افتاد داشته باشی

بعد از این هر وقت بخوای وارد اکانت بشی میگه یه کد از همون برنامه گوگل بده، برنامه رو باز میکنی میبینی بغل دست همون ایمیل و اسمی که زده یه شماره هست و یه تایمر ، سریع تا تایمر تموم نشده اون شماره رو‌ وارد میکنی به عنوان یه فاکتور ایمنی اضافه و وارد اکانتت میشی

• Like
Reactions: tboy2022
شما اول میری برنامه google authenticator رو از خود گوگل پای یا اپ‌استور دانلود میکنی بعد اگر درست یادم باشه شما وقتی میخوای pass key رو فعال کنی داخل psn میزنی روی گزینه اش بعد یه qr code میاد حالا اون qr code رو‌با اون برنامه گوگل اسکن میکنی خودش سینک میشه و یه سری کد هم بهت میده که اینا کدهای بک‌اپ هست حتما یادداشت کن که اتفاقی افتاد داشته باشی

بعد از این هر وقت بخوای وارد اکانت بشی میگه یه کد از همون برنامه گوگل بده، برنامه رو باز میکنی میبینی بغل دست همون ایمیل و اسمی که زده یه شماره هست و یه تایمر ، سریع تا تایمر تموم نشده اون شماره رو‌ وارد میکنی به عنوان یه فاکتور ایمنی اضافه و وارد اکانتت میشی
ممنون،
اینو (هر بار که اکانت رو برا یه کنسول جدید یا ساین این شدن تو وب ) استفاده میکنیم
یا هر روز که کنسول رو روشن و ساین این میکنیم هم میخواد
یعنی مواقعی که رمز میخواد فقط استفاده میشه یا همیشه وقتی تو کنسول وارد اکانت میشیم

ممنون،
اینو (هر بار که اکانت رو برا یه کنسول جدید یا ساین این شدن تو وب ) استفاده میکنیم
یا هر روز که کنسول رو روشن و ساین این میکنیم هم میخواد
یعنی مواقعی که رمز میخواد فقط استفاده میشه یا همیشه وقتی تو کنسول وارد اکانت میشیم
گزینه اول و گزینه اخر !
اگر جایی بخوای رمز رو وارد میکنی میری صفحه بعد میگه ببین کد چنده بعد وارد میتونی بشی

از خط موبایل به عنوان بک اپ و دو مرحله ایش خیلی بهتره
ولی خوب نمیدونم خضرات تا کی اجازه میدن استفاده کنیم و کی میشه یهو این رو هم بترکونن

گزینه اول و گزینه اخر !
اگر جایی بخوای رمز رو وارد میکنی میری صفحه بعد میگه ببین کد چنده بعد وارد میتونی بشی

از خط موبایل به عنوان بک اپ و دو مرحله ایش خیلی بهتره
ولی خوب نمیدونم خضرات تا کی اجازه میدن استفاده کنیم و کی میشه یهو این رو هم بترکونن
ممنون از توضیحاتت
پس دقیقا همون تایید دو مرحله ای با google authenticator هست دیگه، هیچ فرقی ندارن

ممنون از توضیحاتت
پس دقیقا همون تایید دو مرحله ای با google authenticator هست دیگه، هیچ فرقی ندارن
اره ولی باز اگر خواستی تو سایت های مختلف در موردش بخون و پرس و جو کن
سایت منبع خارجی بهتره

ولی من خودم سرویس شدم سر اینکه تا یه زمانی پیامک سونی می اومد برام بعد یهو حضرات بستنش حالا از کدوم سمت یه حدس قوی تر هست
بعد به طور کامل نزدیک بود اکانتم از دست بره، به هزار زحمت برش گردوندم

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دوستان مثل اینکه DNS های داخلی بدجور‌ اوضاع شون خیط شده و کسانی که باهاشون رفتم رینبو و وارزون بن شدن

فعلا دست از استفاده ازشون بردارید
من خودم کلاودفلر و گوگل و یاهو استفاده میکنم

الان اوضاع خیلی خیطه انگار
حواس هاتون باشه یهو اکانت پلی استیشن نره مرخصی

سلام دوستان خیلی خوشحالم که بازی سنتر همچنان مثل خونه ی دومم‌ همیشه بوده.
آقایون حالم خیلی بده اعصابم شدیدا خرده. بعد از مدت ها یه پلاس ظرفیت کامل گرفتم با کلی ذوق شوق که بتونم با دوست دخترم مورتال کمبت 1 و call of duty mw3 بازی کنیم.
خدایا...الان مورتال رو لانچ میکنم با ارر سسپنشن (تعلیق) مواجه میشم.
بازی هم ظرفیت دوم خریدم ۶ ماه پیش ۱۷۰۰.
تو اکانت cod میرم میگه باید ساین این کنی و ازم کد دو مرحله ای میخاد.بازی رو ظرفیت ۳ خریده بودم.
پشتیبانی سایت فروشنده هم فقط داره گیجم میکنه.بهم کد دو مرحله ای میده ولی با ارور مواجه میشم.
برادر هام خواهش میکنم بگید چه اتفاقی افتاده واسه بازی هام و یا اکانت هاشون.
جلو دوست دخترم نمیخام خنگ‌ جلوه کنم.
SOS

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
ممنونم از راهنمایی خوبتون
فقط من ستاپ ایمیل پشتیبان رو پیدا نمیکنم برای اکانتم
اکثرمون از 2016 که تایید دو مرحله ای راه افتاد؛ داریمش، و مشکلی نیست... صدی نود همیشه پیامش میاد...

شما اگه تونستی یک Pass Key هم برای خودت فعال کن، بک اپ کد هم از بخش پرایوسی اکانتت بگیر یه جا یاداشت کن یا ازش عکس بگیر، ایمیل پشتیبان هم برای ایمیلی که باهاش اکانت ساختی تنظیم کن، دیگه میشه گفت همه جوره حله و خیالت میتونه راحت باشه...
سلام
نحوه فعال کردن یک توضیح می دهید

سلام دوستان خیلی خوشحالم که بازی سنتر همچنان مثل خونه ی دومم‌ همیشه بوده.
آقایون حالم خیلی بده اعصابم شدیدا خرده. بعد از مدت ها یه پلاس ظرفیت کامل گرفتم با کلی ذوق شوق که بتونم با دوست دخترم مورتال کمبت 1 و call of duty mw3 بازی کنیم.
خدایا...الان مورتال رو لانچ میکنم با ارر سسپنشن (تعلیق) مواجه میشم.
بازی هم ظرفیت دوم خریدم ۶ ماه پیش ۱۷۰۰.
تو اکانت cod میرم میگه باید ساین این کنی و ازم کد دو مرحله ای میخاد.بازی رو ظرفیت ۳ خریده بودم.
پشتیبانی سایت فروشنده هم فقط داره گیجم میکنه.بهم کد دو مرحله ای میده ولی با ارور مواجه میشم.
برادر هام خواهش میکنم بگید چه اتفاقی افتاده واسه بازی هام و یا اکانت هاشون.
جلو دوست دخترم نمیخام خنگ‌ جلوه کنم.
SOS

اون کد دو مرحله ای رو باید داخل خود cod بزنی
اکتی یه سیستم اکانتی متفاوت هم داره و باید داخلش همون اکانتی که عملا با اکانت پلی استیشن سینک شده رو وارد کنی و برای امنیت بیشتر کد دو مرحله ای خود اکتی رو بزنی
فروشنده اکانت رو‌مطلع بکنید که کد دو مرحله ای اکانت اکتیویژن رو‌میخواید نه پلی استیشن
اگر گفت ندارم که یکی برداشته اکانت گذاشته دو مرحله ای هم گذاشته حالا یا فروخته یا پس داده و شما موندید و عملا هیچی

از خطای اکانت مورتال هم عکس بذار

• Like
Reactions: soroushunit
خوب به گمانم یک موج جدید از فشار بر PSN و گیمینگ رو شاهد خواهیم بود
الکترو یه پیامی زده داخل اینستاش و گفته با این اوضاعی که پیش اومده دیگه نمیتونیم کار کنیم، رادار هم که رو هواست

حالا چی میخواد بشه …!!!
ولی از اونجایی که زیر ساخت گفته هییییچ‌ربطی به ما نداره، نتیجه میگیریم که داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ashe
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or