همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

وقتی یک اکانت بازی ظرفیت 1 رو میخریم یعنی کلا دیگه نباید پلی استیشن رو به اینترنت وصل کنیم؟ مثلا من یک اکانتم FC25 ظرفیت 3 دارم و یک اکانتم Black Myth ظرفیت 1 دارم اگر حالا بیام و با اکانت فیفام بازی آنلاین بزنم اون بازی که تو اون اکانت ظرفیت 1 منه قفل میشه؟

آقا اکانت ظرفیت ۲ مثل اکانت دوم خودمون میمونه؟؟؟؟
مثلاً من الان اکانت اصلیم ترکیه هست، یه اکانت آمریکا هم ساختم که بازی ها رو روی آمریکا میخرم و روی ترکیه بازی میکنم.
اکانت ظرفیت ۲ هم همینجوری عمل میکنه؟

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
آقا اکانت ظرفیت ۲ مثل اکانت دوم خودمون میمونه؟؟؟؟
مثلاً من الان اکانت اصلیم ترکیه هست، یه اکانت آمریکا هم ساختم که بازی ها رو روی آمریکا میخرم و روی ترکیه بازی میکنم.
اکانت ظرفیت ۲ هم همینجوری عمل میکنه؟
سلام بله دقیقا
( بازی رو با اکانت A میخری با اکانت های B,C,D میتونی بازی کنی)

( فروشنده اکانت A رو میده بهت و تو با اکانت های خودت B,C,D بازی میکنی)

فرقشون اینه که وقتی خودت میخری میتونی با اکانت A هم بازی کنی، ولی وقتی از بیرون میخری با اکانت A به هیچ وجه نباید بازی کنی) ( اکانت A همون ظرفیت ۳ هست که دست یکی دیگست)

وقتی یک اکانت بازی ظرفیت 1 رو میخریم یعنی کلا دیگه نباید پلی استیشن رو به اینترنت وصل کنیم؟ مثلا من یک اکانتم FC25 ظرفیت 3 دارم و یک اکانتم Black Myth ظرفیت 1 دارم اگر حالا بیام و با اکانت فیفام بازی آنلاین بزنم اون بازی که تو اون اکانت ظرفیت 1 منه قفل میشه؟
بله قطعا نباید آنلاین بشی،
به محض آنلاین شدن به سرور ها وصل میشه و پس از چک کردن اکانت متوجه دیزیبل شدن اکانت ظ۱ میشه و بازیت قفل میشه.
البته میتونی با یه دی ان اس بازی هات رو ابدیت کنی ولی قفل نشن

اکانت ظرفیت 2 داشته باشیم و بخواهیم رو اکانت خودمون بازی کنیم دقیقا چجوریه؟
باید وارد اکانت ظ2 بشم بازی و یا بازیهارو بذارم تو لیست دانلود و برگردم تو اکانت خودم؟
یا اگه اکانت ظ2 پلاس داشته باشه و بخوام هر سری یک بازیو بذارم دانلود، هی باید وارد اکانت ظ2 بشم و هی وارد اکانت خودم بشم؟ اینطوری طرفی که ظ3 داره مشکلی براش پیش نمیاد؟

اکانت ظرفیت 2 داشته باشیم و بخواهیم رو اکانت خودمون بازی کنیم دقیقا چجوریه؟
باید وارد اکانت ظ2 بشم بازی و یا بازیهارو بذارم تو لیست دانلود و برگردم تو اکانت خودم؟
یا اگه اکانت ظ2 پلاس داشته باشه و بخوام هر سری یک بازیو بذارم دانلود، هی باید وارد اکانت ظ2 بشم و هی وارد اکانت خودم بشم؟ اینطوری طرفی که ظ3 داره مشکلی براش پیش نمیاد؟
سلام و درود
دقیقا باید همین کار رو بکنی
در ضمن برای راحتی و عدم مزاحمت به ظ۳ میتونی اکانت ظرفیت ۲ رو تو ps app بزنی و از اونجا بازی ها رو بندازی دانلود،
یا میتونی از سایت استور پلی استیشن بندازی دانلود
( این پیشنهاد نمیشه، چون هر سری باید ساین این بشی و هر بار به کد تایید دو مرحله ای نیازه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or