سلام بله دقیقاآقا اکانت ظرفیت ۲ مثل اکانت دوم خودمون میمونه؟؟؟؟
مثلاً من الان اکانت اصلیم ترکیه هست، یه اکانت آمریکا هم ساختم که بازی ها رو روی آمریکا میخرم و روی ترکیه بازی میکنم.
اکانت ظرفیت ۲ هم همینجوری عمل میکنه؟
بله قطعا نباید آنلاین بشی،وقتی یک اکانت بازی ظرفیت 1 رو میخریم یعنی کلا دیگه نباید پلی استیشن رو به اینترنت وصل کنیم؟ مثلا من یک اکانتم FC25 ظرفیت 3 دارم و یک اکانتم Black Myth ظرفیت 1 دارم اگر حالا بیام و با اکانت فیفام بازی آنلاین بزنم اون بازی که تو اون اکانت ظرفیت 1 منه قفل میشه؟
سلام و دروداکانت ظرفیت 2 داشته باشیم و بخواهیم رو اکانت خودمون بازی کنیم دقیقا چجوریه؟
باید وارد اکانت ظ2 بشم بازی و یا بازیهارو بذارم تو لیست دانلود و برگردم تو اکانت خودم؟
یا اگه اکانت ظ2 پلاس داشته باشه و بخوام هر سری یک بازیو بذارم دانلود، هی باید وارد اکانت ظ2 بشم و هی وارد اکانت خودم بشم؟ اینطوری طرفی که ظ3 داره مشکلی براش پیش نمیاد؟
سلام و درودسلام تفاوت اکانت قانونی بازی جی تی ای ۵ با اکانت های پلاس چی هستش
من اکانت پلی استیشن فعال دارم ولی برای ورود به بخش آنلاین میگه باید اکانت اسنشیال یا اکسترا یا هر چی برای پلاس تهیه کنم.
بفرمایید اکانت اشتراک پلاس خریداری کنم یا اکانت بازی
اگر پلاس ظرفیت دو داشته باشید، اره اوکیهسلام
من اکانتم آمریکاست
پلاس اوکراین بخرم میتونم آنلاین بازی کنم ( بازی های داخل اکانت پلاسمو)
مگه هنوزم مشکل داری؟ همین الان دوباره چک کردم وارد شد (بود از قبل ) خارج شدم و دوباره هم وارد شد بدون مشکل...راه حلی برای connestion timeout روی سایت دارید؟
ببین من یه بار کلی توضیح بدم سطح اسنشال که حدود ۳ تا بازی داره اخرین چهارشنبه ماه اعلام میشه و اولین سه شنبه ماه بعد عرضه میشه .اکسترا که ۱۰ ۱۵ تا بازی داره به همراه پرمیوم که اونم ۲ ۳ تا بازی داره البته لیستشون هر ماه داره اب میره اولا بالای ۲۰ ۲۵ تا بازی میومد براش اونا دومین چهارشنبه ماه بازی هاشون اعلام میشه و سومین سه شنبه ماه عرضه میشه یعنی الان تا یکی دو ساعت دیگه بازی های اکسترا این ماه اعلام میشه و سه شنبه بعد هم در دسترس هستسلام
میشه لطفا راهنماییم کنید در مورد زیر؟
اکسترا هم مثل اسنشال هر ماه بازی داره یا اینطوری نیست و اگر هست بازی های هر مله کی اپدیت میشه برای اکسترا؟
سلامسلام
میشه لطفا در مورد زیر راهنمایی کنید؟
اکسترا هم مثل اسنشال هر ماه بازی داره یا اینطوری نیست و اگر هست بازی های هر مله کی آپدیت میشه برای اکسترا؟
خیر ببینی بابته این توضیح جامع.ببین من یه بار کلی توضیح بدم سطح اسنشال که حدود ۳ تا بازی داره اخرین چهارشنبه ماه اعلام میشه و اولین سه شنبه ماه بعد عرضه میشه .اکسترا که ۱۰ ۱۵ تا بازی داره به همراه پرمیوم که اونم ۲ ۳ تا بازی داره البته لیستشون هر ماه داره اب میره اولا بالای ۲۰ ۲۵ تا بازی میومد براش اونا دومین چهارشنبه ماه بازی هاشون اعلام میشه و سومین سه شنبه ماه عرضه میشه یعنی الان تا یکی دو ساعت دیگه بازی های اکسترا این ماه اعلام میشه و سه شنبه بعد هم در دسترس هست