SleepyTurtel
کاربر سایت
من پلاسم تیر تموم میشه بنظرتون الان تمدید کنم یا تیر ماه
چون یانگ سنتر اکسترا یکساله ظرفیت ۲ تخفیف زده ۴ تومن
با وضع ارز ، بنظرم بگیر.من پلاسم تیر تموم میشه بنظرتون الان تمدید کنم یا تیر ماه
قیمتش خوبهمن پلاسم تیر تموم میشه بنظرتون الان تمدید کنم یا تیر ماه
نه من اصلا چنین تجربه ای نداشتم سر پلاس.(از جاهای دیگه خریدم) این اشتراکیه احتمالا.من 2بار از cdkeyshare پلاس خریدم ظرفیت 2 و سریع هم تحویل داد ولی مشکلی که هست وقتی اکانت رو میده و زدی رو دستگاه همون لحظه میگه sign-out کن.آنلاین بازی کردنش مشکلی نداره ولی بازیها بعد از چند روز قفل میشه و تو اکانتی هم که داده دیگه نمیشه رفت و اینیبل کرد یا اینکه بازیهای جدید رو اضافه کرد.بهشون گفتم میگه هر وقت اینطوری شد یا بازی جدید خواستید اضافه کنید بهمون پیام بدید که خب اینطوری حوصله ندارم.
حالا میخواستم بدونم همه جا ظرفیت 2 میدن همینه؟البته من چون اشتراک نخل پلاس دارم خیلی دنبال بازیهای پلاس نیستم ولی خب بازم آدم دلش میخواد فعال باشه و هی نخواد به پشتیبان پیام بده.
الانم تخفیف 70 درصدی زده رو همه پلاسهاش و مثلا اسنشال 1 ساله ظ2 شده 2/290 ولی نمیدونم از اینا بخرم یا نه![]()
اکسترا بنظرم کفایت می کنه.سلام
دوستان قبلا پلاس اکسترا ظرفیت 2 داشتم برای (ps4) پلاسم تموم شده همون اکسترا راتمدید کنم یا پرمیوم؟
یانگ سنتر رو خرید داشتی قبلا؟ چون ضد و نقیض می گن ازش. اگه داشتی بگیر اگه نه که جاهای دیگه هم من دیدم تخفیف زدن همین 4 تومن شده.من پلاسم تیر تموم میشه بنظرتون الان تمدید کنم یا تیر ماه
ممنوننه من اصلا چنین تجربه ای نداشتم سر پلاس.(از جاهای دیگه خریدم) این اشتراکیه احتمالا.
نباید قفل بشن بازیا (اگه از پلاس خارج نشده باشن) و بازیارو هم باید بتونی در حد یه تایم محدودی بری داخل اکانت و اضافه کنی. البته منم شنیده بودم بعضی جاها اینطوریه که هر وقت بخوای نمی تونی بری داخل اکانت ولی واسه من هیچ موقع اینطوری نبوده.
اکسترا بنظرم کفایت می کنه.
قربانت.ممنون
میگه هر بازی میخوای رو اضافه کن بعد sign-out کن.بازیها هم مثلا یک هفته ای اوکی بودن ولی بعد قفل شدن(هنوز رو پلاس بودن)ولی آنلاین بازی کردن مشکلی نداشت.
حالا من کلا یه چیز ارزون میخوام برای اینکه روی اکانت خودم فقط فیفا آنلاین بازی کنم.قیمتی که داره میده خوبه؟ ظ2 یکساله 2/290؟
سلامقربانت.
اره از لحاظ قیمتی درسته قیمتش. جز پایین ترین قیمتاست.
اره تقریبا جز قیمت پاییناست اون.سلام
Digital Factory را تو تلگرام قیمت هاش بد نیست
چرا از خود سایت پلی استیشن چک نمی کنی بازیارو؟ لینکچندتا سایت معرفی می کنید که لیست بازی های اکسترا یا پرمیوم گذاشته باشه فرق بین پلاس اکسترا پرمیوم درچی هست ارزش هزینه کردن دارد
سلام و درودچندتا سایت معرفی می کنید که لیست بازی های اکسترا یا پرمیوم گذاشته باشه فرق بین پلاس اکسترا پرمیوم درچی هست ارزش هزینه کردن دارد