همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

من پلاسم تیر تموم میشه بنظرتون الان تمدید کنم یا تیر ماه
چون یانگ سنتر اکسترا یکساله ظرفیت ۲ تخفیف زده ۴ تومن
با وضع ارز ، بنظرم بگیر.
بعدش یانگ‌ سنتر خوبه؟ قبلا تجربه خرید داشتی؟ تا جایی که تو ذهنمه چیز خوبی ازشون تو ذهنم‌ نیست.

قیمتش خوبه
فقط اینو بخری تا پلاس الانت تموم بشه دو ماه از اون پلاسی که خریدی گذشته و در واقع تو داری ۱۰ ماهه میخری. مگه اینکه همین پلاست رو تمدید کنه، که فکر نمیکنم همچین کاری بکنه

من 2بار از cdkeyshare پلاس خریدم ظرفیت 2 و سریع هم تحویل داد ولی مشکلی که هست وقتی اکانت رو میده و زدی رو دستگاه همون لحظه میگه sign-out کن.آنلاین بازی کردنش مشکلی نداره ولی بازیها بعد از چند روز قفل میشه و تو اکانتی هم که داده دیگه نمیشه رفت و اینیبل کرد یا اینکه بازیهای جدید رو اضافه کرد.بهشون گفتم میگه هر وقت اینطوری شد یا بازی جدید خواستید اضافه کنید بهمون پیام بدید که خب اینطوری حوصله ندارم.
حالا میخواستم بدونم همه جا ظرفیت 2 میدن همینه؟البته من چون اشتراک نخل پلاس دارم خیلی دنبال بازیهای پلاس نیستم ولی خب بازم آدم دلش میخواد فعال باشه و هی نخواد به پشتیبان پیام بده.

الانم تخفیف 70 درصدی زده رو همه پلاسهاش و مثلا اسنشال 1 ساله ظ2 شده 2/290 ولی نمیدونم از اینا بخرم یا نه :-?

• Like
Reactions: Destro
من 2بار از cdkeyshare پلاس خریدم ظرفیت 2 و سریع هم تحویل داد ولی مشکلی که هست وقتی اکانت رو میده و زدی رو دستگاه همون لحظه میگه sign-out کن.آنلاین بازی کردنش مشکلی نداره ولی بازیها بعد از چند روز قفل میشه و تو اکانتی هم که داده دیگه نمیشه رفت و اینیبل کرد یا اینکه بازیهای جدید رو اضافه کرد.بهشون گفتم میگه هر وقت اینطوری شد یا بازی جدید خواستید اضافه کنید بهمون پیام بدید که خب اینطوری حوصله ندارم.
حالا میخواستم بدونم همه جا ظرفیت 2 میدن همینه؟البته من چون اشتراک نخل پلاس دارم خیلی دنبال بازیهای پلاس نیستم ولی خب بازم آدم دلش میخواد فعال باشه و هی نخواد به پشتیبان پیام بده.

الانم تخفیف 70 درصدی زده رو همه پلاسهاش و مثلا اسنشال 1 ساله ظ2 شده 2/290 ولی نمیدونم از اینا بخرم یا نه :-?
نه من اصلا چنین تجربه ای نداشتم سر پلاس.(از جاهای دیگه خریدم) این اشتراکیه احتمالا.
نباید قفل بشن بازیا (اگه از پلاس خارج نشده باشن) و بازیارو هم باید بتونی در حد یه تایم محدودی بری داخل اکانت و اضافه کنی. البته منم شنیده بودم بعضی جاها اینطوریه که هر وقت بخوای نمی تونی بری داخل اکانت ولی واسه من هیچ موقع اینطوری نبوده.

سلام
دوستان قبلا پلاس اکسترا ظرفیت 2 داشتم برای (ps4) پلاسم تموم شده همون اکسترا راتمدید کنم یا پرمیوم؟
اکسترا بنظرم کفایت می کنه.

یانگ سنتر رو خرید داشتی قبلا؟ چون ضد و نقیض می گن ازش. اگه داشتی بگیر اگه نه که جاهای دیگه هم من دیدم تخفیف زدن همین 4 تومن شده.

نه من اصلا چنین تجربه ای نداشتم سر پلاس.(از جاهای دیگه خریدم) این اشتراکیه احتمالا.
نباید قفل بشن بازیا (اگه از پلاس خارج نشده باشن) و بازیارو هم باید بتونی در حد یه تایم محدودی بری داخل اکانت و اضافه کنی. البته منم شنیده بودم بعضی جاها اینطوریه که هر وقت بخوای نمی تونی بری داخل اکانت ولی واسه من هیچ موقع اینطوری نبوده.

اکسترا بنظرم کفایت می کنه.
ممنون
میگه هر بازی میخوای رو اضافه کن بعد sign-out کن.بازیها هم مثلا یک هفته ای اوکی بودن ولی بعد قفل شدن(هنوز رو پلاس بودن)ولی آنلاین بازی کردن مشکلی نداشت.

حالا من کلا یه چیز ارزون میخوام برای اینکه روی اکانت خودم فقط فیفا آنلاین بازی کنم.قیمتی که داره میده خوبه؟ ظ2 یکساله 2/290؟

• Like
Reactions: jdepp
ممنون
میگه هر بازی میخوای رو اضافه کن بعد sign-out کن.بازیها هم مثلا یک هفته ای اوکی بودن ولی بعد قفل شدن(هنوز رو پلاس بودن)ولی آنلاین بازی کردن مشکلی نداشت.

حالا من کلا یه چیز ارزون میخوام برای اینکه روی اکانت خودم فقط فیفا آنلاین بازی کنم.قیمتی که داره میده خوبه؟ ظ2 یکساله 2/290؟
قربانت.
اره از لحاظ قیمتی درسته قیمتش. جز پایین ترین قیمتاست.

سلام
Digital Factory را تو تلگرام قیمت هاش بد نیست
اره تقریبا جز قیمت پاییناست اون.
چندتا سایت معرفی می کنید که لیست بازی های اکسترا یا پرمیوم گذاشته باشه فرق بین پلاس اکسترا پرمیوم درچی هست ارزش هزینه کردن دارد
چرا از خود سایت پلی استیشن چک نمی کنی بازیارو؟ لینک
فرقشون یکی اینه که پریمیوم بازی های کلاسیک رو داره اما اکسترا نه. دوم قابلیت استریم بازیها که فکر کنم اینترنت خوب بخواد. سوم دسترسی به نسخه ی ترایال برخی بازی ها اگه اشتباه نکنم که ببینی آیا دوست داری اون بازی رو بخری یا نه. در کل زیاد ارزش خاصی حداقل بنظر من نداره نسبت به اکسترا.

• Like
Reactions: capitan milan
چندتا سایت معرفی می کنید که لیست بازی های اکسترا یا پرمیوم گذاشته باشه فرق بین پلاس اکسترا پرمیوم درچی هست ارزش هزینه کردن دارد
سلام و درود
۱ـ پریمیوم بازی های کلاسیک PS1,2 و ps3 که ( نمیشه دانلود کرد و استریم می‌کنه و نت خیلی خوبی میخواد)
2- ترایل سه ساعت از بعضی عناوین داره ( کل بازی رو دان میکنی و می‌زاره دو سه ساعت اولش رو مفتی بازی کنی)
تو مابقی امکانات مشترک هستن
برا شخص بنده هیچکدوم از این امکانات اضافی به دردم نمیخوره و ارزش ندارد برام

• Like
Reactions: capitan milan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or