همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان

برای دانلود از PSN از چه DNS استفاده میکنین که ارور نخورین؟ واسه من بعد 1 2 گیگ دانلود، ارور میخوره با DNS های الکترو و گوکل تست میکنم ولی باز همین مشکل رو دارم

سلام دوستان

برای دانلود از PSN از چه DNS استفاده میکنین که ارور نخورین؟ واسه من بعد 1 2 گیگ دانلود، ارور میخوره با DNS های الکترو و گوکل تست میکنم ولی باز همین مشکل رو دارم
من با دی ان اس رادار و نت مخابرات هر روز دارم دانلود میکنم مشکلی هم تذارم

• Like
Reactions: aliahmadi2
google authenticator رو من نمیشناسم کلا. پیامک چه مشکلی داره؟
مثل این نرم افزارهای بانکیه که رمز یکبار مصرف میدن خوبیش هم اینه که نیازی به اینترنت نداره و مسدود هم نمیشه فقط یه کد QR رو اسکن میکنی و تمام
پیامک مشکلش اینه به دلیل فیلترینگ یا تحریم ممکنه شما هیچ وقت کد ورود رو دریافت نکنی

سلام آقا یه سوال
کنسول من ریجن ۱ هستش واکانت خودمم آمریکاست
حالا فرض کن ۵۰ یورو گیفت کارت آلمان دارم
میتونم تو کامپیوتر یه اکانت آلمان درست کنم گیفت کارت ۵۰ یورو رو ریدییم کنم و بازی بخرم بیارمش تو اون کنسول ریجن یک اکتیو کنم و با اکانت خودم اون گیم رو بازی کنم؟

دوستان.
plus extra بهتره یا premium ؟
لیست این ماه رو دیدم روی اکسترا بازی های خفنی بود اما پرمیوم پند تا بازی ps1 داشت
اکانت ظرفیتیا تفاوت قیمت چندانی ندارن.اگه اوکیه برات همون یساله پریموم ظرفیتی بگیر که کاتالوگ بازیهای قدیمی هم داشته باشی در کنار یسری قابلیت دیگش. یسالش ۸۰۰ ایناس

• Like
Reactions: mac man
دوستان.
لیست این ماه رو دیدم روی اکسترا بازی های خفنی بود اما پرمیوم پند تا بازی ps1 داشت
سلام و درود دوست من
پریمیوم قطعا بهتره
هر چی که تو پلاس اکسترا هست برا پریمیوم هم هست + اون بازی های ps1 هم اضافه تر هستن براش

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان.
البته این ماه غیر از بازی های ps1 نسخه ریمستر شده ی destroy all humans هم اضافه شده که بازی نسبتا خوبیه به نظرم توی تخفیفات همون پریمیوم رو بگیر

• Like
Reactions: mac man
دوستان اکانت ترکیه میخوام بسازم این ارور رو میده چرا ؟View attachment 284694
من پلاس ترکیه خریدم سر ساخت اکانت مشکل داشت فروشنده بهم گفت از کنسول بزنم بدون مشکل از کنسول ساختم
اگه کنسولو دارید با کنسول بسازید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or