google authenticator رو من نمیشناسم کلا. پیامک چه مشکلی داره؟اگه بکاپ کد ها رو یادداشت نکردید باید جواب سوال امنیتی و تاریخ تولد یادتون باشه
دفعه ی بعد هم از نرم افزار GOOGLE AUTHENTICATOR استفاده کنید نه پیامک
google authenticator رو من نمیشناسم کلا. پیامک چه مشکلی داره؟اگه بکاپ کد ها رو یادداشت نکردید باید جواب سوال امنیتی و تاریخ تولد یادتون باشه
دفعه ی بعد هم از نرم افزار GOOGLE AUTHENTICATOR استفاده کنید نه پیامک
من با دی ان اس رادار و نت مخابرات هر روز دارم دانلود میکنم مشکلی هم تذارمسلام دوستان
برای دانلود از PSN از چه DNS استفاده میکنین که ارور نخورین؟ واسه من بعد 1 2 گیگ دانلود، ارور میخوره با DNS های الکترو و گوکل تست میکنم ولی باز همین مشکل رو دارم
مثل این نرم افزارهای بانکیه که رمز یکبار مصرف میدن خوبیش هم اینه که نیازی به اینترنت نداره و مسدود هم نمیشه فقط یه کد QR رو اسکن میکنی و تمامgoogle authenticator رو من نمیشناسم کلا. پیامک چه مشکلی داره؟
اکانت ظرفیتیا تفاوت قیمت چندانی ندارن.اگه اوکیه برات همون یساله پریموم ظرفیتی بگیر که کاتالوگ بازیهای قدیمی هم داشته باشی در کنار یسری قابلیت دیگش. یسالش ۸۰۰ ایناسدوستان.
plus extra بهتره یا premium ؟
لیست این ماه رو دیدم روی اکسترا بازی های خفنی بود اما پرمیوم پند تا بازی ps1 داشت
سلام و درود دوست مندوستان.
لیست این ماه رو دیدم روی اکسترا بازی های خفنی بود اما پرمیوم پند تا بازی ps1 داشت
البته این ماه غیر از بازی های ps1 نسخه ریمستر شده ی destroy all humans هم اضافه شده که بازی نسبتا خوبیه به نظرم توی تخفیفات همون پریمیوم رو بگیردوستان.
من پلاس ترکیه خریدم سر ساخت اکانت مشکل داشت فروشنده بهم گفت از کنسول بزنم بدون مشکل از کنسول ساختمدوستان اکانت ترکیه میخوام بسازم این ارور رو میده چرا ؟View attachment 284694