SMM9
عضو تحریریه
یعنی حتی با تغییر دی ان اس هم وصل نمیشه ؟من از وقتی رو ps5 رادار زدم کنسولم به هیچ عنوان به psn وصل نمیشه
یعنی حتی با تغییر دی ان اس هم وصل نمیشه ؟من از وقتی رو ps5 رادار زدم کنسولم به هیچ عنوان به psn وصل نمیشه
اینترنت به اینترنت فرق دارهمن از وقتی رو ps5 رادار زدم کنسولم به هیچ عنوان به psn وصل نمیشه
من که تا حالا با رادار نتونستم وارد بازی mw2 بشم اما به PSN وصل میشه ،خود PSN دارن روش کار میکنن دیگه به سختی حتی با بقیه DNS ها هم وارد میشهمن از وقتی رو ps5 رادار زدم کنسولم به هیچ عنوان به psn وصل نمیشه
۶ روزه یه بازیم نکردماینترنت به اینترنت فرق داره
من امروز داشتم با رادار کالاف مولتی میزدم
یعنی مشکل psn هس؟من که تا حالا با رادار نتونستم وارد بازی mw2 بشم اما به PSN وصل میشه ،خود PSN دارن روش کار میکنن دیگه به سختی حتی با بقیه DNS ها هم وارد میشه![]()
با چه اینترنتی ؟؟اینترنت به اینترنت فرق داره
من امروز داشتم با رادار کالاف مولتی میزدم
آسیاتکبا چه اینترنتی ؟؟
من روی فیبر مخابرات با رادار به psn راحت وصل میشم ولی آنلاین cod mw2 تو قسمت login to online service میمونه!!!
سلام دوست عزیز بنظرتون آسیاتک از مخابرات بهتره؟ چون برای اولین بار آسیا تک برای پیش شماره ما آورده مخابرات خیلی اذیت شدم مخصوصا سر همین psn که همس فیل میشه اما با ایرانسل مشکل ندارهآسیاتک
بدرد انلاین بازی کردن نمیخوره کلا پینگ و دیلی اسیاتک بالاست.سلام دوست عزیز بنظرتون آسیاتک از مخابرات بهتره؟ چون برای اولین بار آسیا تک برای پیش شماره ما آورده مخابرات خیلی اذیت شدم مخصوصا سر همین psn که همس فیل میشه اما با ایرانسل مشکل نداره
بستگی به جا و کیفیت خطت داره داداشسلام دوست عزیز بنظرتون آسیاتک از مخابرات بهتره؟ چون برای اولین بار آسیا تک برای پیش شماره ما آورده مخابرات خیلی اذیت شدم مخصوصا سر همین psn که همس فیل میشه اما با ایرانسل مشکل نداره
تشکر احتمالا بگیرم تست کنمبستگی به جا و کیفیت خطت داره داداش
من دو قدمی مخابرات هستم و خطم کیفیتش خوبه راضیم
ولی مثل دوستمون که بالا گفته درصد زیادی رو دیدم که ناراضی بودن
فقط این مخابراته که الان گند زده به سرورهای آنلاین و وصل نمیشهآسیاتک
من دیشب با الکترو ۲ تا ۷ صبح دانلود کردم در حد ۵۰-۶۰ گیگدوستان چرا سرعت دانلود بازی از PSN با نت سیمکارت ایرانسل انقدر افتضاحه؟! با چه دی ان اس میشه اوکیش کرد؟