mikami.pro
کاربر سایت
رفیق من ۲ ماه وصل نمیشمسلام کسی مشکلی در وصل شدن به
Playstation Network نداره مال من اصلا با 10 نوع dns با فیل شکن هم ساین این نمیکنه
دستگاه داره خاک میخوره
رفیق من ۲ ماه وصل نمیشمسلام کسی مشکلی در وصل شدن به
Playstation Network نداره مال من اصلا با 10 نوع dns با فیل شکن هم ساین این نمیکنه
مشکلی ندارم برای اتصالسلام کسی مشکلی در وصل شدن به
با شاتل و ايرانسل اوکیسلام کسی مشکلی در وصل شدن به
با چه dns وارد شدید ؟با شاتل و ايرانسل اوکی
دوستان هرکی الان وصله نوع نت و dns که میزنه بنویسه جواب ها کمک کنه به همهمشکلی ندارم برای اتصال
بابا بی خیال اگر من 1 ماه وصل نشم که میرم میفروشم واسه منچ بازی کردن با دیسک هم باید وصل باشی به شبکه چه برسه به بقیه بازی هارفیق من ۲ ماه وصل نمیشم
دستگاه داره خاک میخوره
من بدون دی ان اس میرمبا چه dns وارد شدید ؟
خوب من هم با نت ایرانسل هر چی دی ان اس بود زدم نشد اخه مگه میشه از یک نت مثل هم ایرانسل یکی وصل بشه 4 نفر نشن حتی با فیل شکن فقط من همین پریشب نت شبانه همین ایرانسل وصل بودم
سلام میتونی به راحتی استفاده کنیدوستان یه سوال دارم، الان داداشم رو PS5 پلاس قانونی داره چندجا خوندم میشه منم با PS4 بتونم از پلاس اون استفاده کنم یعنی من بشم ظرفیت۳ فقط نمیدونم چجوری، اگه میشه و کسی میدونه ممنون میشم توضیح بده
تو اکانت اصلیه خودشه دیگه، گیفت گرفته از اکانت اصلی خودش رفته خریده، اون کنسول اش PS5 عه من PS4سلام میتونی به راحتی استفاده کنی
فقط بگو که پلاس تو اکانت خود داداشته یا تو یه اکانت دیگه
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اکانت اون رو روی دستگاه خودت وارد و primary کن و بعد برو با اکانت خودت با خیال راحت بازی کن.تو اکانت اصلیه خودشه دیگه، گیفت گرفته از اکانت اصلی خودش رفته خریده، اون کنسول اش PS5 عه من PS4
فقط با dns من تونستم بگیرم.دوستان اینترنت همراه اول آپدیت بازی های PS5 و PS4 رو دانلود نمیکنه؟
جالبه که آپدیت خود سیستم عامل انجام میشه ولی آپدیت بازی ها نهفقط با dns من تونستم بگیرم.