دی ان اس رادار بازی
10.202.10.10
10.202.10.11
برای وارزون جواب میده گیم های دیگم باید امتحان کنید
10.202.10.10
10.202.10.11
برای من مشکلی ندارهدوستان اینترنت همراه اول آپدیت بازی های PS5 و PS4 رو دانلود نمیکنه؟
منم هفته پیش همین مشکل داشتم تمام dns های میزدم Login نمیشد تا بالاخره فهمیدم سونیPlaystation login موقع تست کانکشن faild میزنه
کسی راهکاری داره؟
الکترو واسه ورود اکانتکدوم dns استفاده میکنین؟
باید dns ست کنین...موارد مختلف رو امتحان کنین ببینین رو کدوم جواب میگیرندرود
بچه ها من یک مشکلی دارم
لطفا راهنمایی کنید؛
من چند سالی هست فیبر نوری مخابرات دارم و برای دانلود و پینگ بازی راضیم ازش
ولی ۱ ماهی هست صرفا روی PSN چیزی میزنم دانلود ۲۰ دقیقه سرعتش نرماله ولی بعدش کیلوبایتی میشه و اولترا کند، چ کنم ؟
بزور وقتی قندشکن روش میزارم نرمال میشه سرعت دوباره...
ولی خارج از PSN
همه چی اوکیه
سلام دوست عزیز مال منم ۲ روزه psn feil میشه با هر dns اما بلد نیستم چجور تست کنم که ببینم loge out شده یا نه ps5 ممنون میشم کمک کنینمنم هفته پیش همین مشکل داشتم تمام dns های میزدم Login نمیشد تا بالاخره فهمیدم سونی
- Privacy Policy خودش بروز کرده واسه همین اتوماتیک از اکانت ام Logout شده بودم لاگین کردم دوباره همون dns معروف زدم وصل شدم اکانت ام انگلیس بود
- کلا بدون اگر مثل همیشه همه dns ها وصل نمیشن مشکل از جای دیگه است از اکانت خارج شدن بگیر سرعت پایین نت یا دلایل دیگه
سلام رفیقسلام دوست عزیز مال منم ۲ روزه psn feil میشه با هر dns اما بلد نیستم چجور تست کنم که ببینم loge out شده یا نه ps5 ممنون میشم کمک کنین
آقا خیلی مردی دمت گرم زده in تمام اکانتام اینجور شدهسلام رفیق
داخل اون اکانت که لاگین نمیشه برو همین قسمت Settings > Users and Accounts > Account > Sign in
اگر زده باشه Sign in یعنی شما از اکانت خارج شدید ولی Sign out باشه یعنی شما از اکانت خارج نشدید
با چه اینترنتی ؟ چون من امروز با فیبر مخابرات ، روی ps5 با dns رادار اصلا از login to online srvice رد نشددی ان اس رادار بازی
10.202.10.10
10.202.10.11
مخابرات , بگیر نگیر داره یکمبا چه اینترنتی ؟ چون من امروز با فیبر مخابرات ، روی ps5 با dns رادار اصلا از login to online srvice رد نشد
برای من که همش نگیر هستش ، چون ۱ بار هم وصل نشدممخابرات , بگیر نگیر داره یکم