B!G_BosS
کاربر سایت
این الکترو که گفتید چیه؟ من نمیدونم.من دیشب با الکترو ۲ تا ۷ صبح دانلود کردم در حد ۵۰-۶۰ گیگ
این الکترو که گفتید چیه؟ من نمیدونم.من دیشب با الکترو ۲ تا ۷ صبح دانلود کردم در حد ۵۰-۶۰ گیگ
این الکترو که گفتید چیه؟ من نمیدونم.
اینجا لیست یکسری دی ان اس هست از جمله الکترومن بدون دی ان اس میرم
شانسیه اولین نفر نیستی که میبینم.
شاید بستگی به منطقه هم داشته باشه.یسری دی ان اس میزارم چک کن
View attachment 281366
View attachment 281367
View attachment 281365
View attachment 281369
خوشبختانه از دیشب روی بستر مخابرات هم مشکل ارتباط با سرورهای call of duty حل شدفقط این مخابراته که الان گند زده به سرورهای آنلاین و وصل نمیشه
لطفا بچه هایی که اینترنت مخابرات دارن و مشکل دارن بیان ۱ تاپیکی بزنیم تا این مشکل دسته جمعی پیگیری کنیم
متأسفانه اکثر کانالا همینه من تو سه روز گذشته سه بار رفتم تو اکانتی که پلاس خریدم تا بتونم enable کنمکانال All gamers به من یاد داد دیگه اکانت ظرفیت ۳ نخرم. از دیروز چندین ساعت تایم داشتم بازی کنم. اما اکانت بنا به دلایل نامعلومی ساین اوت شده و موقع ورود مجدد کد میخواد. پشتیبانی این کانال متاسفانه خوابه گویا! از دیروز جواب منو نداده هنوز.
سلام رفیق ، من هم مبین نت هستم دو روزه نمیشه هیچکار کرد چجوری شما مشکلتون رو حل کردین ؟سلام دوستان
من از اینترنت مبین نت استفاده میکنم با نت تایپ ۳
الان یه مدته اصلا بهpsn نمی تونم وصل بشم آپدیت کنسول دانلود میتونم بکنم ولی اصلا نمی تونم به PSN وصل بشم یه عالمه dsn استفاده کردم ولی بازم نشد
خوشبختانه مشکل حل شد،![]()
پهنای باند خارجی محدود شده، تقریبا هرکاری کنیم سرعت همینهسلام
دوستان غیر از دوتا DNS گوگل و کلودفلر دیگه چی پیشنهاد می دید برای دانلود از PSN؟ (نت همراه اول و ثابت)
می خوام ببینم سرعت از اینی که با این دو تا می گیرم بالاتر می ره یا نه، چون شبانه همراه اول و ثابت هر دو با اینا 1 مگ سرعتشونه که خیلی کمه.
اگه بکاپ کد ها رو یادداشت نکردید باید جواب سوال امنیتی و تاریخ تولد یادتون باشهسلام.
من میخوام از طریق سیستم وارد اکانتم بشم پیامک برام نمیاد حتی نمیتونم بکاب کد بردارم
چیکارش کنم؟
بسته به منطقه داره درمورد نت سیم کارت واسه هیچکس سرعت یکسان نیست من با همراه اول از سرورا ایرانی شده یک شب ۵۰۰ گیگ دانلود کردمصبح زود خیلی خوبه سرعت...مخصوصا ایرانسل...
واسه دانلود یه سیم کارت ایرانسل بگیرین با گوشی نت رو شیر کنین بسته 30 گیگ 2 تا 7 بگیرین...
5 صبح بیدار شین تا 7 صبح 30 گیگ دانلود میشه