با سرعت ۴۸ مگ و دی ان اس هم نشدروکنسول با ایرانسل تست کردم
با سرعت ۴۸ مگ و دی ان اس هم نشدروکنسول با ایرانسل تست کردم
من دیشب با ایرانسل 60 گیگ دانلود کردم dns هم نزدمبا سرعت ۴۸ مگ و دی ان اس هم نشد
دانلود حلهمن دیشب با ایرانسل 60 گیگ دانلود کردم dns هم نزدم
من یک ساله بازی آنلاین رو گذاشتم کنار چون غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره یادش بخیر اولین بار با 360 جی تگ شده mw2 بازی کردم و از اون موقع تا الان فقط وضع نت بدتر شدهدانلود حله
نمیشه بازی وصل شد
اگر اکانتت رو کنسولت لاگینه برو تو تنظیمات security و از اونجا تو تنظیمات تایید دو مرحله ای و گزینه تایید دو مرحله ای با اپ روی گوشی رو انتخاب کن.سلام
اکانتم تایید دو مرحله فعال هست و چند سال پیش دادم به دوستم از بازیهای داخل اکانتم استفاده کنه ،و اینکه شماره موبایل تایید دو مرحله که براش میومد رو سیم کارت کلا دردسترس نیست ( دوستم خطی که براش کد میومد رو فروخته ) نمیدونم چیکار کنم !!؟
هیچ راه حلی نیست بشه کد دو مرحله رو خط اولی که رو اکانتم ثبت شد بود بیاد ؟
نه کنسول لاگین نیست متاسفانه!!اگر اکانتت رو کنسولت لاگینه برو تو تنظیمات security و از اونجا تو تنظیمات تایید دو مرحله ای و گزینه تایید دو مرحله ای با اپ روی گوشی رو انتخاب کن.
قبلش هم اپ Authenticator گوگل رو نصب کن و بر اساس راهنمای رو صفحه برو جلو. بعد از تنظیم کامل اپ، دوباره برو تو ستینگ و تایید دو مرحله ای گوشی رو حذف کن.
رو کنسول من با همراه اول با dns زیر می تونم دانلود کنمبا ایرانسل و مخابرات اصلا نمیشه رو کنسول دانلود کرد لعنت بر eaو هر چی eaدوست هست
راهکاری چیزی داره لطفا بگید اگه با dnsحل میشه چه dnsهایی باید بزنم؟
78.157.42.100با ایرانسل و مخابرات اصلا نمیشه رو کنسول دانلود کرد لعنت بر eaو هر چی eaدوست هست
مشکلی نداره دانلود داداش من با الکترو هم دانلود میکنم هم بازیبا ایرانسل و مخابرات اصلا نمیشه رو کنسول دانلود کرد لعنت بر eaو هر چی eaدوست هست
داداش والا نزدیک یک هفته اصلا دانلود نمیکنه اروری که میزنه cant download هستمشکلی نداره دانلود داداش من با الکترو هم دانلود میکنم هم بازی
با ISP های متفاوت تست کن من با ایرانسل و آسیاتک مشکلی ندارم خیلیداداش والا نزدیک یک هفته اصلا دانلود نمیکنه اروری که میزنه cant download هست
همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Storeدوستان قند شکن رو چطور بندازم روکنسول
با همراه اول بازی میکنم
الدن رینگ کانکت نمیشه