همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دانلود حله
نمیشه بازی وصل شد
من یک ساله بازی آنلاین رو گذاشتم کنار چون غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره یادش بخیر اولین بار با 360 جی تگ شده mw2 بازی کردم و از اون موقع تا الان فقط وضع نت بدتر شده

• Like
Reactions: Prince_Arash
سلام
اکانتم تایید دو مرحله فعال هست و چند سال پیش دادم به دوستم از بازیهای داخل اکانتم استفاده کنه ،و اینکه شماره موبایل تایید دو مرحله که براش میومد رو سیم کارت کلا دردسترس نیست ( دوستم خطی که براش کد میومد رو فروخته ) نمیدونم چیکار کنم !!؟
هیچ راه حلی نیست بشه کد دو مرحله رو خط اولی که رو اکانتم ثبت شد بود بیاد ؟

• Wow
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام
اکانتم تایید دو مرحله فعال هست و چند سال پیش دادم به دوستم از بازیهای داخل اکانتم استفاده کنه ،و اینکه شماره موبایل تایید دو مرحله که براش میومد رو سیم کارت کلا دردسترس نیست ( دوستم خطی که براش کد میومد رو فروخته ) نمیدونم چیکار کنم !!؟
هیچ راه حلی نیست بشه کد دو مرحله رو خط اولی که رو اکانتم ثبت شد بود بیاد ؟
اگر اکانتت رو کنسولت لاگینه برو تو تنظیمات security و از اونجا تو تنظیمات تایید دو مرحله ای و گزینه تایید دو مرحله ای با اپ روی گوشی رو انتخاب کن.
قبلش هم اپ Authenticator گوگل رو نصب کن و بر اساس راهنمای رو صفحه برو جلو. بعد از تنظیم کامل اپ، دوباره برو تو ستینگ و تایید دو مرحله ای گوشی رو حذف کن.

اگر اکانتت رو کنسولت لاگینه برو تو تنظیمات security و از اونجا تو تنظیمات تایید دو مرحله ای و گزینه تایید دو مرحله ای با اپ روی گوشی رو انتخاب کن.
قبلش هم اپ Authenticator گوگل رو نصب کن و بر اساس راهنمای رو صفحه برو جلو. بعد از تنظیم کامل اپ، دوباره برو تو ستینگ و تایید دو مرحله ای گوشی رو حذف کن.
نه کنسول لاگین نیست متاسفانه!!

با ایرانسل و مخابرات اصلا نمیشه رو کنسول دانلود کرد لعنت بر eaو هر چی eaدوست هست
راهکاری چیزی داره لطفا بگید اگه با dnsحل میشه چه dnsهایی باید بزنم؟

با ایرانسل و مخابرات اصلا نمیشه رو کنسول دانلود کرد لعنت بر eaو هر چی eaدوست هست
رو کنسول من با همراه اول با dns زیر می تونم دانلود کنم
1.1.1.1
1.0.0.1

• Like
Reactions: KingFisher
مشکلی نداره دانلود داداش من با الکترو هم دانلود میکنم هم بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or