همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

برنامه SKFU's Vita Pr--y دانلود کنید
برنامه تغییر آیپی رو روی سیستم اجرا کنید
برنامه ویتا رو استارت کنید
آیپی و پورت برنامه ویتا رو در قسمت پروکسی کنسول وارد کنید

آنتی ویروس و فایروال رو غیر فعال کنید
حتما کنسول و سیستم به یک روتر وصل باشند
برنامه رو میتونید از psxhax دانلود کنید

آخرین ویرایش:
برنامه ....skfu vita pr دانلود کنید
برنامه تغییر آیپی رو روی سیستم اجرا کنید
برنامه ویتا رو استارت کنید
آیپی و پورت برنامه ویتا رو در قسمت پروکسی کنسول وارد کنید

آنتی ویروس و فایروال رو غیر فعال کنید
حتما کنسول و سیستم به یک روتر وصل باشند
برنامه رو میتونید از psxhax دانلود کنید
این چیه الان؟

سلام دوستان من اگر steps2 verification فعال باشه و بخوام اکانت خودمو بدم به کسی اکتیو کنه و تو اکانت خودش بازی کنه میتونه پسورد یا ایمیل اکانتمو عوض کنه؟

سلام دوستان من اگر steps2 verification فعال باشه و بخوام اکانت خودمو بدم به کسی اکتیو کنه و تو اکانت خودش بازی کنه میتونه پسورد یا ایمیل اکانتمو عوض کنه؟
نه برای هر بار لاگین و هرگونه تغییر لازمه که کد دو مرحله ایی رو وارد کنه

سلام یک سوال تخصصی داشتم میخواستم بدونم من اکانت اروپا دارم ۱۰۰ دلار هم تو حسابم هست الان یکسال خورده ایی میشه میخواستم بدونم تاریخ انقضا ندارن ریدیم شده تو اکانتم گفتم نپره

• Like
Reactions: Roozbeh7
سلام یک سوال تخصصی داشتم میخواستم بدونم من اکانت اروپا دارم ۱۰۰ دلار هم تو حسابم هست الان یکسال خورده ایی میشه میخواستم بدونم تاریخ انقضا ندارن ریدیم شده تو اکانتم گفتم نپره
اگه اکانتت شارژ شده، نه تاریخ انقضا نداره.
البته اکانت اروپا رو معمولاً به یورو یا پوند (ارزهای رایج اروپا) باید شارژ کنی نه دلار.

• Like
Reactions: erfan _gooran
عزیزان dns یا وی پی ان، می تونه سرعت دانلود adsl و یا نت شبانه همراه اول رو، روی ps4 افزایش بده؟ اگه آره چه dns یا وی پی انی؟
اگه سرعت دانلودت روی کنسول از حالت عادی کمتره، آره می تونه.
من از DNS گوگل و Cloudflare خوب جواب گرفتم.

CloudFlare:
1.1.1.1
1.0.0.1

Google:
8.8.8.8
8.8.4.4

عزیزان dns یا وی پی ان، می تونه سرعت دانلود adsl و یا نت شبانه همراه اول رو، روی ps4 افزایش بده؟ اگه آره چه dns یا وی پی انی؟
در حالت کلی خیر. وی پی ان که باید دور بزنه چه ایران چه خارج سرعت کمتر میشه. با DNS هم اگر سرعت تا حدودی بیشتر بشه بخاطر اختلالات و دستکاری اینترنت ایران هست که تا حدودی ممکنه سرعت رو بیشتر کنه ولی از سرعت اصلی خودتون که نمی تونید فراتر برید چون تعریف شدست. DNS هایی که در اینترنت هست عمومی هستن باید تست کنی. یا اینکه از DNSهای اختصاصی یا DDNS استفاده کنی که اونم هزینه بر هست. عملا رو سرعت اینترنت ایران تاثیر آن چنانی نداره. از کابل اگه استفاده کنی باز از وایرلس بهتر جواب میده.

• Like
Reactions: jdepp
اگر اینترنت ثابت داری آدرس دی ان اس سرور خود مودم رو وارد کن بعدش حتما با لن وصل باشه کنسول اینطوری میبینی که با حداکثر پهنای باندی که داری از سرور های سونی دانلود میکنه

• Like
اگر اینترنت ثابت داری آدرس دی ان اس سرور خود مودم رو وارد کن بعدش حتما با لن وصل باشه کنسول اینطوری میبینی که با حداکثر پهنای باندی که داری از سرور های سونی دانلود میکنه
ممنون، دی ان اس خود مودم رو از کجا بیارم؟

ممنون، دی ان اس خود مودم رو از کجا بیارم؟
اگه مودم adsl داری تو قسمت استاتوس دی ان اس سرور آیپی ها رو نوشته
تو مودم همراه فک کنم اونایی که پورتاش کامله داشته باشه

217.218.155.155
217.218.127.127

این آیپی ها برای زیر ساخت هست

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن