همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

View attachment 287877
از دیشب این برای دانلود گذاشتم ولی هیچی دانلود نکردdnsهم عوض کردم ولی بازم هیچی دانلود نشد دوستان راهی دارید؟ که بشه دانلود شه
دیروز وارزون مشکل داشتم با الکترو هم رد نمیشد با این اما برطرف شد . با این dns یه کم دانلودش کنه دوباره به حالت عادی برگرد . احتمالا درست میشه
178.22.122.100
185.51.200.2

• Like
Reactions: SMM9 and KingFisher
کلاpsnبه مشکل بر خوردیم مثل قبل نیست ! نه خوب میشه دانلود کرد نه میشه انلاین درست بازی کنیم من با نت زیتل که جز بهترین ها بود ی زمانی الان ی فیفا معمولی میخوام با دوستم بزنم هی قطع میشه سرور هاش

• Like
Reactions: Arash-S212
برای منم با psx لینک نمیداد....دیروز یکساعت درگیرش بودم بقیه بازیها که تو لیست دانلود بودن رو سریع لینک میداد و شروع به دانلود میشدن یک بازی که تازه داشتم ادد میکردم لینک نمیگرفت بعد یکساعت که کلی dns عوض کردم شانسی شیلتر شکن سیستم رو روشن کردم psx هم در حال کار بود همون موقع لینک گرفت. شیلتر شکن رو که خاموش کردم راحت داشت دانلود میکرد

یحتمل دارن زیر پوستی طرح صیانت رو اجرا میکنن.
تازگی حتی dns ها هم خیلی بگیر نگیر شدن و هر دفعه میخوام بازی دانلود کنم اینترنت اذیت میکنه.

سوالی که داشتم.
من یه اکانت ترکیه دارم که روش اکسترا هست حالا امروز دو تا بازی haven و medium رو خواستم روی اکانت اصلیم که آمریکا هست دانلود کنم ریجن us رو برای دانلود آورد ولی قبلا ریجن eu رو میاورد .
حالا اهمیتی نداره اما چرا اینجوری شده؟

View attachment 287877
از دیشب این برای دانلود گذاشتم ولی هیچی دانلود نکردdnsهم عوض کردم ولی بازم هیچی دانلود نشد دوستان راهی دارید؟ که بشه دانلود شه
خب شما چرا سایتای داخلی دانلود نمی کنید؟ نیم بها هم هست. P30day خیلی کامل و بروزه.

یحتمل دارن زیر پوستی طرح صیانت رو اجرا میکنن.
تازگی حتی dns ها هم خیلی بگیر نگیر شدن و هر دفعه میخوام بازی دانلود کنم اینترنت اذیت میکنه.

سوالی که داشتم.
من یه اکانت ترکیه دارم که روش اکسترا هست حالا امروز دو تا بازی haven و medium رو خواستم روی اکانت اصلیم که آمریکا هست دانلود کنم ریجن us رو برای دانلود آورد ولی قبلا ریجن eu رو میاورد .
بازی های ps5 دیگه همه یه دیتا دارن. رجیونی ندارن

خب شما چرا سایتای داخلی دانلود نمی کنید؟ نیم بها هم هست. P30day خیلی کامل و بروزه.
کنسول اول باید 3 تا فایل کم حجم delta و crc و sc رو دانلود کنه بعد لینک اصلی رو شروع میکنه
مشکل نت هست که تو حالت calcluting که دانلود همون 3 تا فایل هست میمونه و لینک نمیده که بعدا بتونه انتقال بده

بازی های ps5 دیگه همه یه دیتا دارن. رجیونی ندارن

نمیدونم والا اما فرق میکنن حداقل این 6 یا 7 تا بازی که دانلود کردم کد eu و us فرق میکرد و چون حجم بالایی هم داشتن جرات نکردم تست کنم بینم کد دیگه ای روش نصب میشه یا نه

هات اسپات سیستم رو روشن میکنی یه کانکشن جدید تو کنترل پنل اینترنت درست میشه کانکشن شیلتر شکن رو باهاش شیر میکنی و کنسول رو به هات اسپات وصل میکنی
نه دوست عزیز . میخواستم بدونم بدون هیتلر شکن با استفاده از این دی ان اس ها شکن الکترو ... راهی هست یوتوب را روی کامپیوتر و نه کنسول بالا آورد ؟

نه دوست عزیز . میخواستم بدونم بدون هیتلر شکن با استفاده از این دی ان اس ها شکن الکترو ... راهی هست یوتوب را روی کامپیوتر و نه کنسول بالا آورد ؟

فک نکنم همش بستگی به dns داره .
این دوتا رو امتحان کن
178.22.122.100
185.51.200.2

و

129.250.35.250
129.250.35.251

• Love
Reactions: cheofox
سوالی که داشتم.
این دوتا بازی که نام بردی دیتای ریجن آمریکا و اروپاش یکیه و فرق نمیکنه
کلا یه سری بازیا دیتاشون مشترکه

• Like
Reactions: mac man

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or