همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من ریست کنسول زدم. مشکل اینه الان که یکی از اکانتهام رو میخوام ساین این کنم، هی میزنه پسورد اشتباهه :| دوبار پسورد رو عوض کردم باز میگه اشتباهه. از طریق سایت سونی راحت ساین این میکنم و وارد میشه. ولی با کنسول میگه اشتباهه!!!

فقط کسی نگه "شاید اشتباه وارد میکنی" که خرخرشو میجوئم :D

دوستان من ریست کنسول زدم. مشکل اینه الان که یکی از اکانتهام رو میخوام ساین این کنم، هی میزنه پسورد اشتباهه :| دوبار پسورد رو عوض کردم باز میگه اشتباهه. از طریق سایت سونی راحت ساین این میکنم و وارد میشه. ولی با کنسول میگه اشتباهه!!!

فقط کسی نگه "شاید اشتباه وارد میکنی" که خرخرشو میجوئم :D
کلا سیستم سونی اینجوریه که اگه چندبار پسورد اشتباه بزنی بعدش درست هم بزنی اجازه ورود نمیده تا 24 ساعت اگه می خوای الان لاگین کنی باید پسورد رو تغییر بدی

• Love
Reactions: u.s.a
کلا سیستم سونی اینجوریه که اگه چندبار پسورد اشتباه بزنی بعدش درست هم بزنی اجازه ورود نمیده تا 24 ساعت اگه می خوای الان لاگین کنی باید پسورد رو تغییر بدی
درست گفتی. الان دوباره عوض کردم درست شد.
اجرکم عندالله :D

• Like
Reactions: Need-More-Speed
سلام دوستان وقتتون بخیر. من اینترنت td-lte از شرکت پیشگامان دارم که سیمکارتش همون ایرانسله. الان چند روزه هر بازی میخام دانلود کنم مشکل dns error میده تو تنظیمات هم که میرم تست کانکشن میگیرم سرت دانلود خوبه ۱۹.۹ مگابیت ولی آپلود همش fail میشه هرچی dns که تو سایتها بوده هم امتحان کردم همینه وضع. کسی راه حلی داره کمکم کنه؟

من adsl شاتل دارم و برای دانلود هیچ مشکلی ندارم
آپلود توی ps5 برای منم 8.8kbps نشون میده یا حتی گاهی failed اما من هیچ مشکلی برای بازی آنلاین ندارم
2042 رو با پینگ 60-70 و کاملا فیکس اجرا میشه توی کامپیوتر هم dota کاملا اوکیه.
2042 رو با dns الکترو بازی می کنم

• Like
Reactions: Daniel4u
دوستان برای دانلود دی ان س چی میزنین - من چند روزیه دیگه نمیتونم دانلود کنم - زیتلم
وضعیت دانلود از psn افتضاحه...بهتره با psx downloader دانلود کنین...من دیشب با نت موبایلی نامحدود ایرانسل نزدیک 60 گیگ بازی دانلود کردم

• Like
Reactions: baba shah
دوستان برای دانلود دی ان س چی میزنین - من چند روزیه دیگه نمیتونم دانلود کنم - زیتلم
منم امروز این مشکلو با ایرانسل داشتم که با دی ان اس کلاودفلیر اوکی شد. نمیدونم برای تو هم جواب بده یا نه ولی خالی از ضرر نیست .‌
1.1.1.1
1.0.0.1

• Like
Reactions: baba shah
من adsl شاتل دارم و برای دانلود هیچ مشکلی ندارم
آپلود توی ps5 برای منم 8.8kbps نشون میده یا حتی گاهی failed اما من هیچ مشکلی برای بازی آنلاین ندارم
2042 رو با پینگ 60-70 و کاملا فیکس اجرا میشه توی کامپیوتر هم dota کاملا اوکیه.
2042 رو با dns الکترو بازی می کنم
منم شاتل دارم برای منم اپلود کمه. فکر میکردم مشکل از منه
ولی تو بازی اذیت نمیشدم
بازی 2042 پینگشو از کجا میبینی ؟ من نمیدونم کجا باید ببینم پینگم چنده

منم شاتل دارم برای منم اپلود کمه. فکر میکردم مشکل از منه
ولی تو بازی اذیت نمیشدم
بازی 2042 پینگشو از کجا میبینی ؟ من نمیدونم کجا باید ببینم پینگم چنده
تو ستینگ یه آپشن هست که مشخصات اتصال (پینگ، پکت لاس و اینجور چیزا) رو به بالای صفحه اضافه میکنه.

دوستان بازی اسپایدرمن ریمستر چرا داخل استور پیداش نمیکنم
ظاهرا مستقیم نمیشه خریدش، فقط با نسخه آلتیمت Miles Morales باندل شده.

تنها راهش اینه نسخه آلتیمت Miles Morales رو بخری، یا اگه پلاس Extra داری نسخه عادیشو دانلود کنی و از داخل بازی آپگریدش کنی به آلتیمت.

• Like
Reactions: milad3d
ی سوال دارم
میخوام ی بازی کادو بدم
فقط میخوام بدونم باید نسخه فیزیکیش رو در غالب دیسک براش بخرم به اضافه ps plus یا همون نسخه فیزیکی کافیه ؟ ( برای مولتی و بخش کمپین ) ؟
بازی cod mw II هست .
و اینکه برای وصل شدن به استور به قند شکن نیاز هست ؟
سرعت اینترنت 5 الی 7 مگابایت هست DEDICATED

و اینکه امکانش هست بدون نسخه فیزیکی بازی رو مستقیم از استور پلی استیشن روی کنسول دانلود و با اکانت PS PLUS بازی رو اجرا کنه ؟
در این صورت باز به بخش مولتی پلیر دسترسی خواهد داشت ؟

اکانت های PS PLUS رو از کجا و با چه مدت عه زمانی میشه خرید ؟
اگر فروشگاه معتبری میشناسید بگید .

لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or