rahmanshahi
کاربر سایت
دوستان برای دانلود با سرعت خوب لازم هست که dns بزنیم؟؟؟ نت هم همراه اول هست هم ایرانسل ولی یکسره قطع وصل میشه
بلهدوستان برای دانلود با سرعت خوب لازم هست که dns بزنیم؟؟؟ نت هم همراه اول هست هم ایرانسل ولی یکسره قطع وصل میشه
چیزی برای پیشنهاد دارید؟؟؟ چی بزنیم؟؟؟بله
دوستان برای دانلود با سرعت خوب لازم هست که dns بزنیم؟؟؟ نت هم همراه اول هست هم ایرانسل ولی یکسره قطع وصل میشه
واسه منم تا همین الان به psn وصل نمیشه!سلام
یکی دوروز هسن نت شاتل اصلا هیچ گیمی دانلود نمیشه،هر dns ایی میزنم به نتورک سونی وصل نمیشه و هیچی دانلود نمیشه لطفا راهنمایی کنین
این که مشکل نیست ..سلام
دوستان من يك اكانت كامل پلاس تركيه دارم
يه اكانت امريكا هم دارم كه بازي هام روش هست ولي پلاس نداره چطور ميتونم از پلاس اكانت تركيه روي اكانت امريكا كه اصلي هست استفاده كنم و قفل بازي هايي كه دانلود كردم باز بشه ؟!
در ضمن توي اكانت تركيه گزينه console sharing هم enabled هست چك لايستس هم انجام دادم ولي باز مشكل حل نشد
شبا وضعیت اینترنت داغون میشه من با dns رادار فقط میتونم دانلود کنم بدون دی ان اس ارور میده دانلود نمی کنهاستور رو نمیدونم.
اما دیشب یه بازی از اکسترا خواستم دانلود کنم اصلا دانلود نمیکرد و ارور میداد و تو حالت calculting میموند . با هات اسپات اینترنت ایرانسل دادم راحت از حالت calculting در اومد و امروز صبح هم با اینترنت خونه گذاشتم دانلود با حداکر سرعت بدون dns داره دانلود میکنه.
تا اونجایی که میدونم بازی های پلاس اکانت خودتو با share کردن پلاس یه اکانت دیگه نمیتونی بازی کنی. فقط بازی های پلاسی که روی اکانت دوم هست رو میتونی بازی کنی.سلام
دوستان من يك اكانت كامل پلاس تركيه دارم
يه اكانت امريكا هم دارم كه بازي هام روش هست ولي پلاس نداره چطور ميتونم از پلاس اكانت تركيه روي اكانت امريكا كه اصلي هست استفاده كنم و قفل بازي هايي كه دانلود كردم باز بشه ؟!
در ضمن توي اكانت تركيه گزينه console sharing هم enabled هست چك لايستس هم انجام دادم ولي باز مشكل حل نشد