همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام من موقع میخوام برم توی اکانتم وقتی کد به موبایل برای من میفرسته برای من نمیاد قبلا کد میومد لطفا کمک کنید
سلام.همون روزی که اکانتت رو دو مرحله ای کردی درجا سونی بهت ۱۲تا کد پشتیبانی داد و بالاشم نوشت اگر براتون به هر دلیلی کد ارسال نشد پس توسط کد بک آپ که این دوازده تا هستن وارد شید.خب کد ها رو save کردی برای مثل الانی که ازشون استفاده کنی؟؟؟
در ضمن چند هفته پیش کاربرها گزارش عدم دریافت پیامک توسط ایرانسل دادن.شما ایرانسلی؟؟؟

• Like
Reactions: hamed619
بله
این بله برای داشتن کد پشتیبانی بود یا برا ایرانسل؟
اگر کد پشتیبانی داری که همونو بزن.اگرم نداری والا فکر کنم باید با پشتیبانی سونی حرف بزنی.من لینکی ندارم شاید بچه ها داشته باشن.کلا ایرانسل لج افتاده با سونی

• Like
Reactions: hamed619
با سلام و درود.
ما برداشتیم پسووردمون رو دادیم به یکی از دوستای مجازیمون که تو کالاف باهاش آشنا شده بودیم که DLC بازی رو دانلود کنه و داشته باشه که با هم بازی میکنیم به مشکل نخوریم.
مشکلی هم نداشت، تا اینکه چند روز پیش روی حالت آفلاین رفته بودم ولی یه پیغام زده بود که شما آنلاین هستید از دستگاههای دیگه!!!!
من رفتم ایمیل اکانت ، پسوورد ، شماره تلفن رمز دوم و هرچی بود عوض کردم ،
دوباره رفتم روی اپیر آفلاین ولی باز هم همون پیغام رو میده ، البته همیشه نه ، بعضی وقتا.
واقعا کلافه شدم، وارد اکانتم میشه چیه ؟ قضیه؟

با سلام و درود.
ما برداشتیم پسووردمون رو دادیم به یکی از دوستای مجازیمون که تو کالاف باهاش آشنا شده بودیم که DLC بازی رو دانلود کنه و داشته باشه که با هم بازی میکنیم به مشکل نخوریم.
مشکلی هم نداشت، تا اینکه چند روز پیش روی حالت آفلاین رفته بودم ولی یه پیغام زده بود که شما آنلاین هستید از دستگاههای دیگه!!!!
دوباره رفتم روی اپیر آفلاین ولی باز هم همون پیغام رو میده ، البته همیشه نه ، بعضی وقتا.
واضح تر توضيح بده

با سلام و درود.
بخاطره اینکه ایشون دی ال سی از اک شما دان کردن قضیه اکانت های هکی هم همینه تنها راهی که میتونی انجام بدی به طرف بگی دی ال سی پاک کنه

• Like
Reactions: AM!R
بخاطره اینکه ایشون دی ال سی از اک شما دان کردن قضیه اکانت های هکی هم همینه تنها راهی که میتونی انجام بدی به طرف بگی دی ال سی پاک کنه
من کاری ندارم که این قضیه پیش میاد،
میخوام بدونم اون به اکانت من و پول توش دسترسی نداره دیگه؟
بعد از تغییر پسسوورد هایی که انجام دادم ؟

یه چند وقته واسه من از طرف سونی هیچ ایمیلی نمی یاد ینی قبلا می یومد ولی الان چند هفته هست که هیچی نمی فرسته حتی آپدیت هفتگی تروفیا و چند ساعت بازی کردم و چیزای ذیگه
کسی می دونه علتش چیه؟

یه چند وقته واسه من از طرف سونی هیچ ایمیلی نمی یاد ینی قبلا می یومد ولی الان چند هفته هست که هیچی نمی فرسته حتی آپدیت هفتگی تروفیا و چند ساعت بازی کردم و چیزای ذیگه
کسی می دونه علتش چیه؟
واسه منم اینجوری شده.البته من چیزی حدود یک ماهی هست اصلا بازی نکردم.فکر میکردم واسه این باشه.
شما هنوزم بازی میکنید یا مثل من مدت زیادیه بازی نکردید؟

واسه منم اینجوری شده.البته من چیزی حدود یک ماهی هست اصلا بازی نکردم.فکر میکردم واسه این باشه.
شما هنوزم بازی میکنید یا مثل من مدت زیادیه بازی نکردید؟

واسه منم حدود همین یه ماه این طورا میشه که ایمیل نمی یاد ولی نه من بازی می کنم

برا منم همین جوره ایمیل از طرف سونی نزدیک یه ماهه نیومده
دقیقا تو همین ایمیلا بوده که کد تخفیف و اینا رو میفرستاد
نمیدونم دیگه چرا نمی فرسته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or