همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان این مشکل قطعی PSN که دو سه هفته هستش هنوز ادامه داره
کسی روشی بلده که بشه ق ن د شکن روی کنسول زد ؟؟؟؟
اصلا با این روش مشکل حل میشه و میشه راحت از PSN دانلود کرد و آنلاین بازی کرد ؟

درود.
آسیاتک هستم.pes 18 کلا تعطیل شده.استور هم بگیر نگیر داره.بعضی وقتا میره،بعضی وقتا نه.فقط فوتبال رو آنلاین بازی میکنم.بدترین موقع ترکیده.کمپین 150 درصد جی پی واسه دیویژن و چلنج کاپ روزانه با 10000 :((Training point
دقیقا... این هفته خیلی خوب بود ولی واقعا نمیشه بازی کرد... من بعد از وصل شدن هم اینقدر پینگ بالاست که اصلا وصل نشه سنگینتره

سلام من یه مشکلی دارم از دیشب به هیچکدوم از اکانتام نمیتونم ساین این کنم و یا اکانت جدید بسازم روplease wait گیر میکنه در صورتی که اتصال اینترنت در کنسول هست وصفحات وب باز میشن .کسی میدونه من باید چکار کنم؟

آخرین ویرایش:
برای بازیابی رمز osn ای دی تاریخ تولد موقع ثبت نام رو میخواد..یادش نمیاد طرف..باید چیکار کنه ؟ تنها راهش مکاتبه با سونی؟ ایمیل اصلی که جواب میدن چیه دوستان ؟

چقدر بدبختیم..تو لایو چت میریم سریع بلاک میکنه چت رو با ایپی ایران..با ایپی امریکا رفتم سریع جواب دادن.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من اپدیت جدید نمیتونم بگیرم و ارور corrupt data su 30645 5 میده
روش safe mode استفاده کردم توفیقی نشد هنوز reinstall نکردم راه دیگه ی هست امتحان کنم
اینترنت هم ایرانسل هست:-??

سلام دوستان
من اپدیت جدید نمیتونم بگیرم و ارور corrupt data su 30645 5 میده
روش safe mode استفاده کردم توفیقی نشد هنوز reinstall نکردم راه دیگه ی هست امتحان کنم
اینترنت هم ایرانسل هست:-??
از سایت سونی اپديت را دانلود کنيد و با فلش مموري رو دستگاه ریخته بشه :)

سلام دوستان یه سوال...
بنده یه چند تا دستگاه دارم (6تا) برای مغازه (گیم نت) و روی هر کدوم یه سری بازی هایی که زیاد بازی میشه رو قانونی خریدم و به ترتیب روی اون یکی شیر کردم ینی 2 به 2...ینی روی یه کنسول با یه اکانت خریدم که انلاین فقط میشه بازی کرد یعنی ظرفیت 3 اگه اشتباه نکنم و روی اون یکی شیر کردم که افلاین هم بازی ها اجرا میشه که اگه اشتباه نکنم میشه ظرفیت 2...

حالا میخواستم بدونم میشه اون دستگاه هاییم که حتما برای بازی کردن باید انلاین باشن (ظرفیت 3 ها) یجوری افلاین هم اجراشون کرد در حالی که هرموقع خواستم دوباره انلاین بشم منظورم اینه که روش غیرقانونی چیزی نباشه...چون مثلا مشتری که میاد میشینه بازی رو که میخوای اجرا کنی باید به نت وصل شی اول و شانس ما اپدیتی هم همون موقع شروع میشه دانلودش بعد اون بچه هایی که با PC هستن داخل بازین لگ میشن یا دی سی میشن یا جدای از این اگرم بخوای نتو قطع کنی مثلا اول بری تو بازی بعد نتو قطع کنی که مشکل پیش نیاد دستگاه بعد از 1 ساعت دوباره باید به نت وصل بشه تا لایسنسش چک بشه که مشتری داره بازی میکنه نمیشه هی کنترلرو ازش بگیری آن و اف شی با کنسول...

میخواستم ببینم راهی هس ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or