همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستانی که آنلاین بازی میکنن . لطف کنن بیان و بگن که مشکل دارن یا نه . ( قطعی - وصل نشدن به سرور - پیدا نکردن مچ یا پلیر - join شدن و .... )
اسم بازیها رو هم ذکر کنن .
من تو Uncharted 4 , Doom , Titanfall 2 مشکل دارم .هی از سرور میندازه بیرون یا قطع میشه , به کسی هم نمیشه join شد

دوستانی که آنلاین بازی میکنن . لطف کنن بیان و بگن که مشکل دارن یا نه . ( قطعی - وصل نشدن به سرور - پیدا نکردن مچ یا پلیر - join شدن و .... )
من تو Uncharted 4 , Doom , Titanfall 2 مشکل دارم .هی از سرور میندازه بیرون یا قطع میشه , به کسی هم نمیشه join شد
خیلی وقته که psn دان کردن
چ ان بازی کردن چ دانلود از استور تعطیل
تاپیکش هم هستش

خیلی وقته که psn دان کردن
چ ان بازی کردن چ دانلود از استور تعطیل
تاپیکش هم هستش
آره حتی سر God of War دهنم صاف شد تا دانلودش کنم ولی اونموقع مشکل آنلاین بازی کردن نبود . الان هم مشکلات قبلی هست هم 2 هفتس نمیشه آنلاین زد .

درود
من تا دیروز عصر مشکلی نداشتم(امروز هنوز دورش نرفتم)
مشکلی با سرورهای فارکرای5 نداشتم و دایم انلاین بودم(اسیاتک)
ولی واسه اپدیت ها همش مشکل دارم و بگیر نگیر داره

سلام.من انلاین رینبوسیکس سیج ، بتلفیلد ۱ ، تایتان فال۲ و کال اف دیوتی ww2 بازی میکنم و هیچگونه مشکلی هم ندارم.همچنین حدوده ۲۰ روزه مشکل دانلود به صورت صد در صدی واسم حل شده.من شاتل هستم منتهی شاتل های شهرهای مختلف باهم‌ دیگه فرق دارن و وضعیتشون یکسان نیست.اگر همه isp کل کشور همزمان مشکل داشتن خیلی سریع کمپین راه میوفتاد واسه اعتراض اما چون همگانی نیست ، اون هایی که مشکل دارن صداشون نمیرسه.

یه هفته است داغونه اوضاع از وقتی تلگرام فیلتر شد دقیقا.. من با فیبر نوری مخابرات تو استور میتونم برم، دانلود میتونم بکنم ولی وارد بازی انلاین pes18 نمیتونم بشم... بعد از شاید ۳۰-۴۰ بار تلاش وارد بازی میشم ولی انقدر پینگ بالاست که از خیر بازی کردن میگذری

سلام من pes 2018 دارم یک هفته به محض ورود لاست کانکشن میشه. و می آد بیرون. اینترنت آسیاتک و صبانت تهران
Pes18 اصلا داغون شده... نمیدونم کونامی بسته سروراشو واسه ایران یا چی... من حتی اپدیتهای pes رو میگیرم و راحت دانلود میکنم.. تو استور میرم و غیره... فقط به بازی انلاین وصل نمیشه.. یه ارور کد هم میده هرچی گوگل میکنم پیدا نمیکنم چه کوفتیه

باز اینا فک کنم یه مسخره بازی جدید در آوردن می خوام با آپ گوش وارد استور شم بعد یوزرو پسو که میزنم چون قبلیت تایید 2 مرحله ای فعاله تو مرحله بعد دیگه اس ام اس نمیاد -_-
چند بارم امحان کردم هیچ کدی نمی فرسته چی کار کنم کسی این مشکلو داسته امروز؟ اپراتورم ایرانسله

باز اینا فک کنم یه مسخره بازی جدید در آوردن می خوام با آپ گوش وارد استور شم بعد یوزرو پسو که میزنم چون قبلیت تایید 2 مرحله ای فعاله تو مرحله بعد دیگه اس ام اس نمیاد -_-
چند بارم امحان کردم هیچ کدی نمی فرسته چی کار کنم کسی این مشکلو داسته امروز؟ اپراتورم ایرانسله
من یه ساعت پیش وارد شدم، مشکلی نبود sms ارسال شد، اوپراتور من هم ایرانسله. یه چندساعت دیگه تست کن درست میشه احتمالا.

• Like
Reactions: m&g7
Pes18 اصلا داغون شده... نمیدونم کونامی بسته سروراشو واسه ایران یا چی... من حتی اپدیتهای pes رو میگیرم و راحت دانلود میکنم.. تو استور میرم و غیره... فقط به بازی انلاین وصل نمیشه.. یه ارور کد هم میده هرچی گوگل میکنم پیدا نمیکنم چه کوفتیه
دوست عزیز مشکل از کونامی نیست مشکل فیلترینگ ایران است. در بعضی از شرکتها مشکلی نیست برای بعضی ها این مشکل وجود دارد.
شما از چه شرکتی اینترنت دارید؟

دوست عزیز مشکل از کونامی نیست مشکل فیلترینگ ایران است. در بعضی از شرکتها مشکلی نیست برای بعضی ها این مشکل وجود دارد.
شما از چه شرکتی اینترنت دارید؟

من هم تانوما دارم هم ltd مبین نت... هردو همینه... محل ما چون فیبر نوری هست فقط مخابرات میشه گرفت... مبین نت که اصلا نمیره، تانوما هم بعد از کلی تلاش میره تو ولی انقدر پینگ بالاست که نمیشه بازی کرد

درود.
آسیاتک هستم.pes 18 کلا تعطیل شده.استور هم بگیر نگیر داره.بعضی وقتا میره،بعضی وقتا نه.فقط فوتبال رو آنلاین بازی میکنم.بدترین موقع ترکیده.کمپین 150 درصد جی پی واسه دیویژن و چلنج کاپ روزانه با 10000 :((Training point

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or