ای بابا امروز دیگه کلا من چیزی نمیتونم دانلود کنم با روش پروکسی هم جواب نمیده چه گیری کردیم به خدا
فقط مونده دهن ما وگرنه همه چی .ر خورده توش.
ای بابا امروز دیگه کلا من چیزی نمیتونم دانلود کنم با روش پروکسی هم جواب نمیده چه گیری کردیم به خدا
خیلی وقته که psn دان کردندوستانی که آنلاین بازی میکنن . لطف کنن بیان و بگن که مشکل دارن یا نه . ( قطعی - وصل نشدن به سرور - پیدا نکردن مچ یا پلیر - join شدن و .... )
اسم بازیها رو هم ذکر کنن .
من تو Uncharted 4 , Doom , Titanfall 2 مشکل دارم .هی از سرور میندازه بیرون یا قطع میشه , به کسی هم نمیشه join شد
آره حتی سر God of War دهنم صاف شد تا دانلودش کنم ولی اونموقع مشکل آنلاین بازی کردن نبود . الان هم مشکلات قبلی هست هم 2 هفتس نمیشه آنلاین زد .خیلی وقته که psn دان کردن
چ ان بازی کردن چ دانلود از استور تعطیل
تاپیکش هم هستش
دروددوستانی که آنلاین بازی میکنن . لطف کنن بیان و بگن که مشکل دارن یا نه . ( قطعی - وصل نشدن به سرور - پیدا نکردن مچ یا پلیر - join شدن و .... )
من تو Uncharted 4 , Doom , Titanfall 2 مشکل دارم .هی از سرور میندازه بیرون یا قطع میشه , به کسی هم نمیشه join شد
سلام.من انلاین رینبوسیکس سیج ، بتلفیلد ۱ ، تایتان فال۲ و کال اف دیوتی ww2 بازی میکنم و هیچگونه مشکلی هم ندارم.همچنین حدوده ۲۰ روزه مشکل دانلود به صورت صد در صدی واسم حل شده.من شاتل هستم منتهی شاتل های شهرهای مختلف باهم دیگه فرق دارن و وضعیتشون یکسان نیست.اگر همه isp کل کشور همزمان مشکل داشتن خیلی سریع کمپین راه میوفتاد واسه اعتراض اما چون همگانی نیست ، اون هایی که مشکل دارن صداشون نمیرسه.دوستانی که آنلاین بازی میکنن . لطف کنن بیان و بگن که مشکل دارن یا نه . ( قطعی - وصل نشدن به سرور - پیدا نکردن مچ یا پلیر - join شدن و .... )
گاهی داریم گاهی نداریمدوستان واسه رفتن به استور مشکلی ندارین ؟![]()
Pes18 اصلا داغون شده... نمیدونم کونامی بسته سروراشو واسه ایران یا چی... من حتی اپدیتهای pes رو میگیرم و راحت دانلود میکنم.. تو استور میرم و غیره... فقط به بازی انلاین وصل نمیشه.. یه ارور کد هم میده هرچی گوگل میکنم پیدا نمیکنم چه کوفتیهسلام من pes 2018 دارم یک هفته به محض ورود لاست کانکشن میشه. و می آد بیرون. اینترنت آسیاتک و صبانت تهران
من یه ساعت پیش وارد شدم، مشکلی نبود sms ارسال شد، اوپراتور من هم ایرانسله. یه چندساعت دیگه تست کن درست میشه احتمالا.باز اینا فک کنم یه مسخره بازی جدید در آوردن می خوام با آپ گوش وارد استور شم بعد یوزرو پسو که میزنم چون قبلیت تایید 2 مرحله ای فعاله تو مرحله بعد دیگه اس ام اس نمیاد -_-
چند بارم امحان کردم هیچ کدی نمی فرسته چی کار کنم کسی این مشکلو داسته امروز؟ اپراتورم ایرانسله
دوست عزیز مشکل از کونامی نیست مشکل فیلترینگ ایران است. در بعضی از شرکتها مشکلی نیست برای بعضی ها این مشکل وجود دارد.Pes18 اصلا داغون شده... نمیدونم کونامی بسته سروراشو واسه ایران یا چی... من حتی اپدیتهای pes رو میگیرم و راحت دانلود میکنم.. تو استور میرم و غیره... فقط به بازی انلاین وصل نمیشه.. یه ارور کد هم میده هرچی گوگل میکنم پیدا نمیکنم چه کوفتیه
دوست عزیز مشکل از کونامی نیست مشکل فیلترینگ ایران است. در بعضی از شرکتها مشکلی نیست برای بعضی ها این مشکل وجود دارد.
شما از چه شرکتی اینترنت دارید؟