همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان یه سوال داشتم
من رو اکانتم PS Plus دارم و میخوام باهاش رو دو کنسول از قابلیت های ps plus استفاده کنم. کنسول خودم (که فقط اکانت خودم رو داره) و برادرم (که هم اکانت من رو داره و هم اکانت برادرم رو).
لطفا راهنمایی بفرمایید که رو کدوم یکی اکانتم رو اکتیو کنم
ممنونم

سلام دوستان یه سوال داشتم
من رو اکانتم PS Plus دارم و میخوام باهاش رو دو کنسول از قابلیت های ps plus استفاده کنم. کنسول خودم (که فقط اکانت خودم رو داره) و برادرم (که هم اکانت من رو داره و هم اکانت برادرم رو).
لطفا راهنمایی بفرمایید که رو کدوم یکی اکانتم رو اکتیو کنم
ممنونم
اکانتت رو روی کنسول برادرت پرایمری کن

• Like
Reactions: kv7_shadow
سلام دوستان. من اکانتم یه بار هک شد دوباره ضد هک گرفتم ولی دوباره هک شد. رمز رو بازیابی کردم اما میزنه اشتباه و فهمیدم که ایمیل رو هم عوض کرده. اگه نخوام پول بدم چطوری باید برش گردونم؟ خدایی تو رینبو خیلی زحمت کشیده بودم براش.
ممنون

سلام دوستان. من اکانتم یه بار هک شد دوباره ضد هک گرفتم ولی دوباره هک شد. رمز رو بازیابی کردم اما میزنه اشتباه و فهمیدم که ایمیل رو هم عوض کرده. اگه نخوام پول بدم چطوری باید برش گردونم؟ خدایی تو رینبو خیلی زحمت کشیده بودم براش.
ممنون
برو تو سایت سونی مربوط به ریجن اکانتت با بخش پشتیبانی سایت چت کن.

كسي اينجا تونسته با پشتيباني سوني چت كنه؟ من هر كاري ميكنم نميشه! رو لايو چت كه ميزنم يه صفحه مياد لوگوي پلي استيشنه ولي هيچي ديگه نمياد چيكار بايد كنم؟
رمز اكانتم و يادم رفته هيچ راهيم نداره جز چت كردن!!

كسي اينجا تونسته با پشتيباني سوني چت كنه؟ من هر كاري ميكنم نميشه! رو لايو چت كه ميزنم يه صفحه مياد لوگوي پلي استيشنه ولي هيچي ديگه نمياد چيكار بايد كنم؟
رمز اكانتم و يادم رفته هيچ راهيم نداره جز چت كردن!!
v p n امريكا شيركن

• Like
Reactions: mamad street
بچه ها شرمنده جای اشتباهی دارم می پرسم چون تاپیکی برای بازیش پیدا نکردم بازی advance of captain spirit به صورت رایگان عرضه شده منتها من توی استور هرچی میگردم پیداش نمیکنم ، کسی از بچه ها پیدا کرده به ما هم بگه کدوم قسمته ؟ اکانتم هم امریکاست
http://forum.bazicenter.com/threads/110835/

بچه ها شرمنده جای اشتباهی دارم می پرسم چون تاپیکی برای بازیش پیدا نکردم بازی advance of captain spirit به صورت رایگان عرضه شده منتها من توی استور هرچی میگردم پیداش نمیکنم ، کسی از بچه ها پیدا کرده به ما هم بگه کدوم قسمته ؟ اکانتم هم امریکاست
دموی بازی عرضه شده و فری هست
The Awesome Adventures of Captain Spirit Demo

به توجه به بازار ارز خرید دیجیتالی هم دیگه واسه من مقدور نیس!
یه توضیحی راجع به ظرفیت دو که بعضی جاها میفروشن میخوام.
اینا دقیقا چین؟ بعد از کجا بفهمیم که ظرفیت دو هست و از این اکانت هـکی ها نیس؟

به توجه به بازار ارز خرید دیجیتالی هم دیگه واسه من مقدور نیس!
یه توضیحی راجع به ظرفیت دو که بعضی جاها میفروشن میخوام.
اینا دقیقا چین؟ بعد از کجا بفهمیم که ظرفیت دو هست و از این اکانت هـکی ها نیس؟
ظرفیت ۲ رو کنسول اکتیو میشه بعد از اکانت طرف خارج میشید رو اکانت خودتون بازی میکنید
هکی نیست چون همون یدونه بازی رو اکانته روی اکانتم معمولا تایید دو مرحله‌ای فعاله و میتونید بعد از تموم کردنم دوباره بفروشیدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or