قانونی هم هست غیرقانونی (هکی) هم هستسلام دوستان یه سوال نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی این اکانتایی که توی تلگرام میفروشن چند تا بازیم روش هست رو میگن هکی؟ بعد اگه از اینا اکانتا استفاده بشه برای کنسول مشکل ایجاد میشه؟
مهم کمک کنید
دوستان سلام یه راهنمایی میخواستم
یه اتفاق خیلی عجیبی برای اکانت Psn من افتاده که دارم اکانتو از دست میدم !!! من رمز id پلی استیشنم یادم رفته و وقتی هم میخوام ریست پسورد کنم ایمیلم چون برای سایت AOL بود این سایت ایمیلمو Deactive (غیرفعال) کرده !! و من هیچجوره دیگه نمیتونم توی اکانت پلی استیشن نتورکم لاگین کنم !!! خواهش میکنم اگه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون میشم
سلام دو تا راه داری
1 - اونجا که ایمیل رو ساختی تیکت بزنی بگی ایمیلت رو فعال کنن
2 - به سونی تیکت بزنی مشکلت رو بهشون بگی و درخواست کنی ایمیلت رو عوض کنن برات
این لینک رو باز کن :بخوام مورد دوم رو انجام بدم به کجا ایمیل بزنم دقیقا ؟ چکار کنم ؟
نگران نباش من هم ياهو ساختم ديليت شد و همين داستان شد براممهم کمک کنید
دوستان سلام یه راهنمایی میخواستم
یه اتفاق خیلی عجیبی برای اکانت Psn من افتاده که دارم اکانتو از دست میدم !!! من رمز id پلی استیشنم یادم رفته و وقتی هم میخوام ریست پسورد کنم ایمیلم چون برای سایت AOL بود این سایت ایمیلمو Deactive (غیرفعال) کرده !! و من هیچجوره دیگه نمیتونم توی اکانت پلی استیشن نتورکم لاگین کنم !!! خواهش میکنم اگه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون میشم
خدا رو شکر من همچین مشکلی ندارم ولی کنجکاو شدم این متقاعد کردن شامل چه چیزهایی میشه. مثلا چه اطلاعاتی ازت میخوان؟نگران نباش من هم ياهو ساختم ديليت شد و همين داستان شد برام
با پشتيباني سوني ايميل يا چت كن اطلاعات رو ميگيرن و سوالاي ميپرس بتوني متقاعد كني اكانت خودته بت برميگردونن
يكيش تاريخ تولده حامدخدا رو شکر من همچین مشکلی ندارم ولی کنجکاو شدم این متقاعد کردن شامل چه چیزهایی میشه. مثلا چه اطلاعاتی ازت میخوان؟
من یه بار اکانت استیمم هک شد دو سال پیشخدا رو شکر من همچین مشکلی ندارم ولی کنجکاو شدم این متقاعد کردن شامل چه چیزهایی میشه. مثلا چه اطلاعاتی ازت میخوان؟
اول اين كه ازت كارت شناسايي يا گواهينامه بين جهانى ميخوان من كه نداشتم توضيح دادم من ايرانم و نميشه اون مدارك كه ميخوان داشته باشن كه اوكي شد بعد ازم اخرين تراكنش يا همون خريد و فعاليت اكانت رو خواست و تاريخ تولد كه موقع ساخت زدي بعدش ازم ايميل جديد رو گرفت و پسم هم رسيت كرد و تحويل دادخدا رو شکر من همچین مشکلی ندارم ولی کنجکاو شدم این متقاعد کردن شامل چه چیزهایی میشه. مثلا چه اطلاعاتی ازت میخوان؟
این لینک رو باز کن :
https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Support-tips
راهای مختلفی هست میتونی توی forum پلی استیشن تاپیک باز کنی
میتونی تلفنی تماس بگیری
میتونی از اکانت توییترشون سوال بپرسی که توی این مورد بهتره این کارو نکنی چون اکانت توییترشون فقط واسه جواب دادن به سوالای کوتاه هستش
میتونی زنده باهاشون چت کنی فقط ساعت فعال بودنش رو حواست باشه تایم به وقت امریکا هستش چون لینکی که دادم واسه قسمت امریکای PSN ـــه
تو قسمت لایو چت که بری گزینه PSN account help رو میزنی
بعد contact us رو میزنی
مشخصاتت رو که وارد کنی وصل میشی به یکی از اوپراتور ها و میتونی چت کنی و مشکلتو بهشون بگی
تو قسمت ساپورت پلی استیشن انگلیس تنها راه ارتباط رو شماره تلفن گذاشتهداداش رفتم توی این صفحه قسمت لایو چت که میرم نوشته قابل دسترسی نیست ! رفتم با توییتر پلی استیشن صحبت کردم گفتن لایو چت فقط واسه کانادا و آمریکاست ! چون اکانتم آدرس انگلیسه یه شماره تلفن داده برای آلمانه ! گفت فردا تلفن کن باهاشون حرف بزن !!! آخه من زبان بلد نیستم که لامصب !!! چیکار کنم خدایی گیج شدم! هیچ راه دیگه ای هم نداره جز تلفن زدن !
بشین امشب حرفایی که باید بزنی رو از گوگل ترنسلیت درارداداش رفتم توی این صفحه قسمت لایو چت که میرم نوشته قابل دسترسی نیست ! رفتم با توییتر پلی استیشن صحبت کردم گفتن لایو چت فقط واسه کانادا و آمریکاست ! چون اکانتم آدرس انگلیسه یه شماره تلفن داده برای آلمانه ! گفت فردا تلفن کن باهاشون حرف بزن !!! آخه من زبان بلد نیستم که لامصب !!! چیکار کنم خدایی گیج شدم! هیچ راه دیگه ای هم نداره جز تلفن زدن !